Loreta13 rašė:
Elvusia rašė: kai darau su vištiena, tarkę gerokai užplikau pienu. Darau skystoką, tai nebūna sausas pats kugeliukas ir ta vištiena pamirksta.
Moku iškept skanius bulvinius blynus.
O štai su plokštainiu nesiseka :))
Ką darote, kad jis būtų purus, drėgnas, bet iškepęs.
Ar nusunkiate visai ar kažkiek vandenį
Ar plikote verdančiu pienu
Ar daug dedate spirgučių bei svogūnų
Gal dar yra kokių paslapčių
Temperatūra, laikas ar skardos forma...
vistienos sparnelius itrinu su prieskoniais(cesnakas,druska,pipirai,druska)
pakepinu su svogunais
sudedu ant paprastos ikaitintos skardos
tarke uzplikinu virintu pienu
tarke skysta
pries ipilan piena imusu kiausinius,bet juos suplaku inde,tada supilu
idedu i tarke sauksta grietines
viska gerai ismaisau
ir uzpilu ant sparneliu....
kepu apie 1.5 val. 180 laipsniu...
bet mano orkaite elektrine(nezinau ar turi reiksmes,bet pasakau.)
skanu....
aisku delv skonio niekas nesigincina...