jurao rašė: Tai kad labai greit tie balandėliai pasidaro, kopūstą į mikrobangę kokioms 20min pertą laikotarpį pasiruošiu mėsytę su morkytėm svogūniukais ir pievagrybiais(daržoves kokias 7min pakepinu (kai netingiu)) susuku į lapus ir į puodą maksimum 30 min paruošimo
jo, tie greitai ir cepelinai ne kažin kiek darbo, jeigu bulves ne rankom tarkuoji
Aš kai tingiu balandėlius sukti, tai darau "tinginių balandėlius"
tiesiog kompūstą susmulkinu, morkas, faršą, prieskonius... viską į puodą iš karto, vandens biski įpilu, pasitroškina kokias 10 min., tada šaukštą grietinės, šaukštą tomato, pamakaluoji, dar porą minučių ir išjungiu. Visą tą makalošę užsipilu ant virtų bulvių ir tokį troškinį valgom. Laaaaabai skanu, darbo nedaug, greitai ir skonis kaip balandėlių.
toks patiekalas gimė, kai vieną kartą balandėliai nesigavo.. suplyšo ir subirėjo.
Dabar tik tokią makalošę ir darau, nes dar skaniau