IlonaD rašė:
volgadon rašė: Tada imu vištos odą ir farširuoju ją tais susuktais blynais.Kai pasidaro tokia storutė, gražutė, į orkaitę 15-kai minučių.Viskas.
Norėjau paklausti: tai visą vištos odą prikišate tų susuktų lietinių? Kišate bile kaip, ar pagal kokia nors sistemą? Odą prieš kepant patepate kokiu majonezu, kad apskrustų? O paskui kaip pjaustote? Tiesiog pjaunate riekelėmis? Ačiū.
Susuktas triubeles per užpakalį(ar kaip čia pasakyt)sukišu į vištą, suguldau taip vieną ant litos, telpa nemažai.Prikišt gerai reikia.
Skurą galima tept majonezu, galima netept.Galima aliejum aptepti. Apskrunda jinai pas mane kažkaip.
Gražiai atrodo kai pjauni.Galima riekutėm, galima iš pradžių per pusę išilgai, o paskui riekutėm, mažesni gabaliukai išeina.
Galima ir be blynų prifarširuot.Su blynais čia jau toks išsidirbinėjimas.
Ilgokai užtruna.O kaip žuvies farširavimas irgi netrumpai.Kol išmokau odą gražiai nuimti.Tik kai žuvį farširuoju niekada bulkos piene nemirkau, paprastam vandenuke, nes jei piene, gali ir ant stalo stovėdama sugesti.Ypač vasarą, kai karšta.