Kulinariniai receptai

Girele Girele 9675
2009-10-29 10:30 Girele 2011-09-11 06-28

dianaaa rašė: Gal kas žinot kokių tai makaronų , bulvių apkepų su sūriu smile

Pvz.
1. Virtus makaronus (sraigtelius) sumaišyti su pjaustytu karšto rūkymo kumpiu, pjaustytais marinuotais agurkėliais, galima dėti alyvuogių (kas mėgsta), pjaustyto poro (nebūtinai), maždaug 300g. tarkuoto fermentinio sūrio (galima dėti ir mažiau, ir daugiau), į masę dar įmaišyti porą šaukštų majonezo - sudėti į kepimo formą.
Ruošiam užpilą - tarkuotas fermentinis sūris (apie 100 g.), keturi šaukštai majonezo, vienas kiaušinis - viską gerai išmaišyti, užpilti ant masės. Kepti orkaitėje kol sūris išsilydis. pradės gelsti krašteliai.
2. Į kepimo formą dėti sluoksniais: kopūsto lapai, gabaliukais pjaustyta kalakuto šlaunelės mėsa (su prieskoniais), pomidoro griežinėliai. Viską užkolti geru sluoksniu tarkuoto fermentinio sūrio. kepti orkaitėje, kol išsilydis ir krašteliai pagels. Dar galima įdėti papildomą sluoksnį virtų pjaustytų bulvių.
agiedre agiedre 3007
2009-10-29 12:39 agiedre
http://ziza.ru/2009/10/29/vkusnenkoe_na_khellouin__30_foto.html

visai nebloga idėja kreizy vakarėliui smile
dalka dalka 554
2009-10-29 14:34 dalka 2011-09-11 06-28

dianaaa rašė: Gal kas žinot kokių tai makaronų , bulvių apkepų su sūriu smile


www.videojug.com/film/how-to-make-macaroni-cheese
dianaaa dianaaa 1637
2009-10-29 15:10 dianaaa
Peržiūrėjau, bet galėtų būti su vertimu smile
dalka dalka 554
2009-10-29 15:15 dalka 2011-09-11 06-28

dianaaa rašė: Peržiūrėjau, bet galėtų būti su vertimu smile


tai jau per gerai tada butu smile
bet siaip tai ten viskas ganetinai aisku, net ir kalbos nesuprantant, o su produktais galima improvizuot (ka as ir darau visada) - keist pvz., parmezana - dziugu ir pan...
Petronele Petronele 18330
2009-10-29 15:25 Petronele 2011-09-11 06-28

dalka rašė: keist pvz., parmezana - dziugu ir pan...

Džiugas ir yra parmezanas :)
dalka dalka 554
2009-10-29 15:27 dalka 2011-09-11 06-28

Petronele rašė:

dalka rašė: keist pvz., parmezana - dziugu ir pan...

Džiugas ir yra parmezanas :)


ne, nera, jis tik apsimeta smile
Petronele Petronele 18330
2009-10-29 15:34 Petronele 2011-09-11 06-28

dalka rašė: ne, nera, jis tik apsimeta smile

Na, tik kitam kaime pagamintas :)
klem klem 3973
2009-10-29 15:49 klem 2011-09-11 06-28

agiedre rašė: http://ziza.ru/2009/10/29/vkusnenkoe_na_khellouin__30_foto.html

visai nebloga idėja kreizy vakarėliui smile

Na man biškį nejauku būtų valgyti ranką smile
Bet nuoroda nebloga, tam tinklapyje ir oligarchą galima susirast smile
dalka dalka 554
2009-10-29 15:57 dalka 2011-09-11 06-28

Petronele rašė:

dalka rašė: ne, nera, jis tik apsimeta smile

Na, tik kitam kaime pagamintas :)


nu ne tik tai...
parmezanas daromas TIK is sviezio pieno, o musu Dziugas is pasterizuoto... nu ir tiesa pasakius skonis tai skiriasi smile
nu bet ka turim, ta valgom ir dziaugiames, o kas belieka smile
Petronele Petronele 18330
2009-10-29 16:05 Petronele 2011-09-11 06-28

dalka rašė: parmezanas daromas TIK is sviezio pieno, o musu Dziugas is pasterizuoto... nu ir tiesa pasakius skonis tai skiriasi smile
nu bet ka turim, ta valgom ir dziaugiames, o kas belieka smile

Oi, aš tiek daug nežinojau apie jį. smile Man, kaip miesčionkai, iš pasterizuoto netgi skanesnis :)))
Girele Girele 9675
2009-10-29 19:19 Girele
Mergaitės, noriu išsikepti sausainių - na, tokių labai paprastų - trapių, anksčiau jie "smėlinias" vadindavosi... (tik ne kaimiškų "per mašinką").
Gal kas turit receptuką? smile
L
lada 1115
2009-10-30 07:18 lada
Radau vą tokį receptuką.
www.sintagma.lt/u/renata/receptai.nsf/0/98A29C...
Tuo pačiu paklausiu gal kas daro naminį varškės sūrį? Pasidalinkit receptu, kaip darote..
dzine dzine 142
2009-11-02 12:38 dzine
Nagi ruošiamės patys susidėti kopūstus smile kadangi tai darysim pirmą kartą,tai gal patarimų kas nepagailės smile labiausiai tai rūpi,kokiam mėnuliui esant juos reikia dėti,kad skanūs būtų smile
ritukse ritukse 1399
2009-11-02 12:51 ritukse
Sveiki , gal žinot ką reikia dėti kad suminkštinti vištiena gavom iš kaimo bet ji ir po 2 val kieta gal citrinos rūgšties reikia dėti smile
vovere vovere 25997
2009-11-02 12:58 vovere
kepkit su maggi idea, tikrai minkšta gaunasi kaip reklamoj smile
I
IlonaD 6943
2009-11-02 13:05 IlonaD 2011-09-11 06-29

ritukse rašė: Sveiki , gal žinot ką reikia dėti kad suminkštinti vištiena gavom iš kaimo bet ji ir po 2 val kieta gal citrinos rūgšties reikia dėti smile


Tokias kietas vištas verdu taip: na, vakare verdi, verdi, kokias 2 valandas, o paskui, išjungus, tame pačiame puode palieki per naktį - suminkštėja.
S
Sandra_v 4581
2009-11-02 13:24 Sandra_v 2011-09-11 06-29

IlonaD rašė:

ritukse rašė: Sveiki , gal žinot ką reikia dėti kad suminkštinti vištiena gavom iš kaimo bet ji ir po 2 val kieta gal citrinos rūgšties reikia dėti smile


Tokias kietas vištas verdu taip: na, vakare verdi, verdi, kokias 2 valandas, o paskui, išjungus, tame pačiame puode palieki per naktį - suminkštėja.


Tokiom "šūstrom" vištom naudoju mėsą minkštinančią druską smile
P.S kiek girdėjau Individas puikiai tvarkos su vištom smile
Petronele Petronele 18330
2009-11-02 13:26 Petronele 2011-09-11 06-29
Ir kur gi jūs buvot kai individas savo mėlynąją virė :))))
2009-11-02 13:34 vvirginija1 2011-09-11 06-29

Sandra_v rašė:
naudoju mėsą minkštinančią druską smile
Teko girdėti kad ta druska labai puikiai minkština ir mūsų kauliukus.. smile todėl stengiuosi jos nevartoti. Viešo maitinimo įstaigose yra uždrausta ją naudoti, bet kiek teko girdėti iš ten dirbančiųjų tai kad kai kurie barai visvien naudoja kad suminkštinti visokius kepsniukus..
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui