Labai noriu pasidalinti vienu receptu, kurį vakar išbandžiau. Vadinasi "žuvis su daržovėmis", o išgirdau kaip per TV Paksienė pasakojo

Kadangi labai paprastai gaminamas, todėl ir susigundžiau - rezultatas fantastiškas

Žuvies filė (naudojau pangasijų)
kelios nemažos morkos
3 svogūnai
Grietinėlė (tinka riebesnė)
Žuvį paskaninti prieskoniais ir apvoliojus miltuose truputį apkepti. Į puodą sudėti tarkuotas morkas, pjaustytus svogūnus (žiupsnelis druskos, prieskonių) ir supilti grietinėlę (turėjau 250ml kiekį). Ant viršaus sudėti žuvies gabaliukus ir ~15 min troškinti.
P.S. pirmiausia mano klaida- kad pasirinkau per mažą puodą, antra - pagalvojau, kad tos grietinėlės per mažai, todėl dapyliau pieno, bet pasirodo - nereikėjo, nes ištisai turėjau "saugot" kad neišbėgtu. Matyt grietinėlė turi tokių savybių, kad jos užtenka ir mažesnio kiekio, kad verdant viską apsemtų