Kulinariniai receptai

Laimuks Laimuks 611
2009-10-16 10:06 Laimuks
Labai skanu į cukinijos viduriuką įdėti maltos mėsos ir kartu su cukinija apkepinti.
Elste Elste 27356
2009-10-16 10:08 Elste 2011-09-11 06-27

Laimuks rašė: Labai skanu į cukinijos viduriuką įdėti maltos mėsos ir kartu su cukinija apkepinti.

turiu namuose mėsėdžių, kurie ir į saldainio vidurį mėsos įvyniotų:))))
tai gal plačiau kaip ten ta cukinija su mėsyte viduje smile
Laimuks Laimuks 611
2009-10-16 10:16 Laimuks
Cukinija supjaustau kažkur 2,5-3 cm. storio riekutėmis. Aišku nuskutu žievę, iš viduriuko išimu sėklas ir ten įdedu sutaisytą su prieskoniais maltą mėsą. Kepu keptuvėj ant įkaitinto aliejaus. Apvertus kitą pusę, uždengiu dangtį. Skanaus smile
Elste Elste 27356
2009-10-16 10:18 Elste 2011-09-11 06-27

Laimuks rašė: Cukinija supjaustau kažkur 2,5-3 cm. storio riekutėmis. Aišku nuskutu žievę, iš viduriuko išimu sėklas ir ten įdedu sutaisytą su prieskoniais maltą mėsą. Kepu keptuvėj ant įkaitinto aliejaus. Apvertus kitą pusę, uždengiu dangtį. Skanaus smile


o tai ta mėsa neiškrenta iš to viduriuko?? ar užkamšote kuo?
Laimuks Laimuks 611
2009-10-16 10:24 Laimuks
Nu kad ir krenta, tai prilaikau verčiant ir į lėkštę dedant. Ir gražiai arodo ir skanu, bent jau mano šeimynai patinka.
T
TomasDG 119
2009-10-16 10:29 TomasDG 2011-09-11 06-27

zaika rašė:

TomasDG rašė: Dar vienas repcikiukas, kas nenori saldaus:

Luptos cukinijos žiedus 1 cm storio pipirinam, druskinam ir apkepinam ant sviesto; p0 to skardoj sloksniuojam cukinijos, cesnakas spaustas, cukinijos, pievagrybiai pjaustyti irrrrrrrrrrrrrrr melyno pelesio suris, po to greitai i orkaite 200*C 30 min. Kaifash, jei norit galit grybus sausai pakepint... smile


skamba skaniai. o ant sviesti ilgai kept? smile



tik po minute ar maziau, cirkst cirkst ir viskas...

Kaip tik darau... Po valaneles galesiu pakomentuot... smile
Elste Elste 27356
2009-10-16 10:31 Elste 2011-09-11 06-27

Laimuks rašė: Nu kad ir krenta, tai prilaikau verčiant ir į lėkštę dedant. Ir gražiai arodo ir skanu, bent jau mano šeimynai patinka.


tai pabandysiu savaitgalį smile kaip tik cukinijų kaime užderėjo smile
S
Sandra_v 4581
2009-10-16 11:05 Sandra_v 2011-09-11 06-27

Elste rašė:

Laimuks rašė: Nu kad ir krenta, tai prilaikau verčiant ir į lėkštę dedant. Ir gražiai arodo ir skanu, bent jau mano šeimynai patinka.


tai pabandysiu savaitgalį smile kaip tik cukinijų kaime užderėjo smile

jei tik nuo daržo nuėmėt nes po tokių šalnų tik gatavą košę rasit smile
aš cukinijas kaip kepsniukus kepu, ta prasme prieskoniai, pabarstai, keptuvė.
Z
zaika 3663
2009-10-16 11:15 zaika
aš paskutiniu metu dariau panašiai kaip Laimuks, bet į faršą dar įtarkuoju morkų, svogūnų ir kepu orkaitėje, pabaigai apibarstau fermentiniu sūriu ir dar pakepu, kol gražiai išsileidžia. valgau su pomidorų padažu (skanu tokie kepsneliai ir šalti)
Elste Elste 27356
2009-10-16 11:18 Elste 2011-09-11 06-27

Sandra_v rašė: jei tik nuo daržo nuėmėt nes po tokių šalnų tik gatavą košę rasit smile
aš cukinijas kaip kepsniukus kepu, ta prasme prieskoniai, pabarstai, keptuvė.

nuėmė jau uošvienė smile aš sandėliuke jų randu smile
S
Sandra_v 4581
2009-10-16 11:26 Sandra_v 2011-09-11 06-27

Elste rašė:

Sandra_v rašė: jei tik nuo daržo nuėmėt nes po tokių šalnų tik gatavą košę rasit smile
aš cukinijas kaip kepsniukus kepu, ta prasme prieskoniai, pabarstai, keptuvė.

nuėmė jau uošvienė smile aš sandėliuke jų randu smile

derlingas tavo sandėliukas smile
Elste Elste 27356
2009-10-16 11:29 Elste 2011-09-11 06-27

Sandra_v rašė: derlingas tavo sandėliukas smile


aga smile randu ten visokio bieso
T
TomasDG 119
2009-10-16 12:08 TomasDG
Cukinijos su melynu pelesiu,(receptukas pries valanda), labai gut gavosi. Tik grybus siulau pakepint ir cukinijos tarpsluoksni paslept. Pelėsio nebijokit-jis lengva pikantiska skoni duoda, tikrai neairu...Maistinga nekaloringa...
N
Nijaa 95
2009-10-16 13:23 Nijaa
[quote="Laimuks"]Cukinija supjaustau kažkur 2,5-3 cm. storio riekutėmis. Aišku nuskutu žievę, iš viduriuko išimu sėklas ir ten įdedu sutaisytą su prieskoniais maltą mėsą. Kepu keptuvėj ant įkaitinto aliejaus.

Aš mėsytę su prieskoniais dar sudedu i barankų "skyles". Imu ne tas dideles barankas, bet tas vidutines (atrodo arbatiniai riestainiai vadinasi ar kažkaip). Tik prieš tai tas barankas truputį pamirkau piene, po to dedu į skardą, į skyles dedu paruoštą paršą ir į orkaitą. Baigiant kepti užbarstau truputėlį tarkuoto sūrio. Labai greitai ir skanu. Tinka ir prie sultinio, ar pasiėmus agurkėlį ir kaip antras patiekalas. Skanaus
S
Sandra_v 4581
2009-10-16 13:29 Sandra_v
Barankas taip aš kepu su saldžia varške ir ant viršaus vyšniukė, labai skanu, gražu ir labai paprasta
Z
zaika 3663
2009-10-16 13:34 zaika 2011-09-11 06-28

Sandra_v rašė: Barankas taip aš kepu su saldžia varške ir ant viršaus vyšniukė, labai skanu, gražu ir labai paprasta



o kaip varškę "apiformini", t.y. kiek ko dėt į ją reikia?
Elste Elste 27356
2009-10-16 13:34 Elste
vaaauu, kokia gera mintis su tom baronkom smile
reiks pabandyt.
O tai dabar ant greičio kai ko užkast užsimanau, tai darau taip:
Batono riekutes pamirkau piene, apibarstau cukrumi ir cinamonu ir paprastai iš abiejų pusių pakepu keptuvėje. Ir dar šiltas su pienu valgau.
Laaaaabai greita ir skanu smile
D
DaivaP 5451
2009-10-16 13:36 DaivaP 2011-09-11 06-28

Nijaa rašė:
į skyles dedu paruoštą paršą ir į orkaitą

smile
Z
zaika 3663
2009-10-16 13:37 zaika
kažkaip mane baronkos labiau sudomino nei batonas (gal dėl to kad kasdienis maistas). tai kaip ten, Sandra_v, su ta varške?
S
Sandra_v 4581
2009-10-16 13:38 Sandra_v
Kad jau pradėjau ta tema smile Ar kepat sumuštinius su obuoliais dabar rudenį pats tas. Obuolius sutarkuot, cinamonas, cukrus. Ant batono sviestas, obuoliai galiausiai orkaitė.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui