Kulinariniai receptai

P
Panaikinta 4554
2009-12-28 12:40 Panaikinta 2011-09-11 06-33

dzine rašė: Aš irgi kalakutą turiu,o recepto ne smile gal kas pagelbės? smile

Gal tai padės:
giedrius-v.livejournal.com/67236.html
M
manila 625
2009-12-28 13:08 manila
as marinavau svieziai spaustose apelsinu-citrinu sultyse ipylus soju padazo ir pagardinus megstamais prieskoniais, pasimarinavo para ir gavos labai skanus, minkstas ir sultingas :)
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-29 10:20 Elvusia
Štai - kalėdinis meduolinis namukas:
cookiecakepie.com/lt/sausainiai/kaledinis-namas-...
Šį namuką (beje, jis gana didelis) pagamino dukros kurso draugė.
Gal ką sudomins, ir kitiems metams nutarsite gaminti būtent tokį.
Dukra sakė, kad valgė šį namuką labai skaniai (kiekvienais metais vyksta tokių namukų degustacija - tai jau tradicija).
Ir šiame puslapiukyje ta mergaitė turėtų įdėti ir kitų namukų nuotraukas.
Z
zaika 3663
2009-12-29 10:22 zaika
taip ir norisi suvalgyt smile
A
Amanda 3804
2009-12-29 10:40 Amanda
Niekaip neisivaizduoju, kaip galima taip dailiai iškepti. Labai gražu.
Tess Tess 20234
2009-12-29 10:57 Tess
Reikės prieš kitas Kalėdas pasipraktikuoti smile
Individas Individas 8613
2009-12-29 11:00 Individas 2011-09-11 06-33

Tess rašė: Reikės prieš kitas Kalėdas pasipraktikuoti smile

Dar gali iki Naujųjų suspėti...
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-29 11:03 Elvusia 2011-09-11 06-33

Amanda rašė: Niekaip neisivaizduoju, kaip galima taip dailiai iškepti. Labai gražu.

Aš irgi neįsivaizduoju :)
Bet namukas toks elegantiškas, neapkrautas. Su mėtiniais (šaltais) saldainiukais :)
Riestą namelio stogą gamina dviese. Iškeptą, dar šiltą, deda tarp dviejų popieriaus lapų ir lenkia.
Tess Tess 20234
2009-12-29 11:03 Tess
Neeeee, rytoj anksti ryte išvykstu į Vokietiją, kur aš ten meduolius kepsiu smile
O grįšiu tik po Naujų.
A
Amanda 3804
2009-12-29 11:05 Amanda
Va būtent, net nenumanau, kaip padaryti tą lenktą stogą. Tikrai nuostabu.
Aš nei gabumų, nei kantrybės neturiu tokiam grožiui.
Individas Individas 8613
2009-12-29 11:10 Individas 2011-09-11 06-33

Tess rašė:
O grįšiu tik po Naujų.

Nuraminai. Galvojau, kad batai, vieni į Angliją,kiti į Vokietiją... Ką ten veiksi? (Apie lietuviško gėrimo ypatumus gali nepasakoti, štai žinau). smile
Tess Tess 20234
2009-12-29 11:14 Tess
Niu švęsiu ten smile
Grįžus papasakosiu aoie jų gėrimo ypatumus smile
dianaaa dianaaa 1637
2009-12-29 12:38 dianaaa
Gėda pasakyti bet nesu virusi liežuvio,bet turbūt kaip ir mėsą pipiriuko, lauro lapo, druskos/
P
Panaikinta 4554
2009-12-29 12:41 Panaikinta
dar česnako bei svogūno įdėkite.
xvijox xvijox 986
2009-12-29 13:09 xvijox
Gal kas yra kepes didelį mėsos gabalą, kaip geriau pamarinuoti ir kepti kad skanus gautus??????
P
Panaikinta 4554
2009-12-29 13:12 Panaikinta
Aš kepu pagal Giedriaus receptą, labai patogu ir labai labai skanu, tiesiog baliaus vinis tampa šis patiekalas.
giedrius-v.livejournal.com/70897.html
Tik mėsą aš marinuoju iš vakaro.
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-29 15:27 Elvusia
Kepu panašiai.
Labai patogu tokioms tinginėms kaip aš.
Bet marinuoju labai įvairiai: kartais su medumi ir apelsinų sultimis.
Kartais su garstyčiomis ir pomidorų padažu, arba majonezu.
Beje, vietoje svogūnų dedu visokių daržovių, kokios tuo metu yra šaldytuve: agurkus, pomidorus, papriką, salierus, ananasus, apelsinus. Žodžiu sukraunu viską, kas jau praranda išvaizdą :)
Svarbu, kad mėsa būtų gerai uždengta.
Neturiu britvono, tai visuomet vynioju į foliją.
Bet kepu apie 2 val.
Nes manau, kad ilgiau pakepęs maistas - miręs :)
dianaaa dianaaa 1637
2009-12-29 16:30 dianaaa 2011-09-11 06-33

Regvita rašė: Aš kepu pagal Giedriaus receptą, labai patogu ir labai labai skanu, tiesiog baliaus vinis tampa šis patiekalas.
giedrius-v.livejournal.com/70897.html
Tik mėsą aš marinuoju iš vakaro.


O pilat sidro ir obuolių sulčių? O jei kepti rankovėje? Galvoju su sprandine taip daryti tik nežinau kur apkepinti tokį gabalą
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-29 16:45 Elvusia
Praeitą kartą sprandinę kepiau, susmaigsčiusi cukinija :)
Buvo labai skanu.
Rankovėje laisvai iškeps.
Apkepimas reikalingas tam, kad mėsa būtų sultingesnė.
Užkepa plutelė ir neišteka sultys.

Neturite sidro - pilkite vyno :)
klem klem 3973
2009-12-29 16:47 klem 2011-09-11 06-33

dianaaa rašė: Gėda pasakyti bet nesu virusi liežuvio,bet turbūt kaip ir mėsą pipiriuko, lauro lapo, druskos/

Didelį jaučio liežuvį marinuodavau kokias 3 dienas -druskos, rūgšties, pipirų, lauralapių
marinate.Laikydavau balkone puodą. Po to virdavau. Seeniai to nedarau smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui