Aleksiukas rašė:
Aleksiukas rašė: Berods praėjusį pirmadienį per laidą "Nuo iki" rodė kaip svečiavosi pas kažkokį verslininką, tipo viengungis. ir jis ten prie keptos mėsytės kaip garnyrą patiekė marinuotas morkas. Jos berods plonais ratukais buvo supjaustytos. sakė, per laidą kad labai skanu. gal kas esate girdėję kas tai per daiktas ir kaip jį pasigaminti. Ar jas ten žalias (nevirtas ir nekeptas) marinuoja?
gal kas žinot? o tai nežinau ką su morkom daryti - labai juoduoja.
Aš tai dedu žalią morką, kai marinuoju agurkėlius. Įdedu nemažai, nes man jos tikrai labai skanios. Manau, kad galima jas ir be agurkų taip pat marinuoti. 1 l vandens, 2 š druskos 3 š cukraus 1 stiklinė(galima truputi mažiau) acto. Viską į slouikus, prieskonių, česnakų būtinai , užpilame išvirtu marinatu ir kaitiname.