tiga rašė:
O sriubos dar nemoku virti, bet tikiuosi IlonaD pamokins ir gausis viskas čiki.
Aš viską darau "ant durniaus"
. Trintas sriubas aplamai labai mėgstu.
Jei špinatų sriuba - daugiausiai dedu špinatų, jei bulvių - bulvių, jei svogūnų trinta - svogūnų (ta pati skaniausia).
Išsiverdu įvairiausių daržovių (morkos, bulves, kalafijorai (labai patinka), brokoliai, pupelės, žirniai, grybai, šampinjonai... ir ko tik fantazija nori). Viską susidedu į puodą ir su blenderiu pertrinu.
Špinatų atveju - didžioji dalis būtų špinatų, pridedu dar kokią bulvikę vieną kitą, svogūnų, kalafijorų. tada viską dar pakaitinu šiek tiek. Paskui vėl fantazijos reikalas - galima šiek tiek grietinėlės, arba dar ir sviestuko, arba lydyto sūrio, arba patarkuoto sūrio (čia jau į lėkštę).
Beje, labai skani trinta sriuba - per pusę svogūnai + kalafijorai + grietinėlė - nu nerealiai gaunasi