Kulinariniai receptai

Aradija Aradija 10365
2010-04-30 22:16 Aradija
hm as irgi tik viena sokolada tegavau smile nors tiek ir tepildziau smile reikes vyra nureketuoti sakyti kur mano naminis tortas smile
vovere vovere 25997
2010-04-30 23:31 vovere 2011-09-11 06-46

urtele rašė: O aš jau susitaikiau, kad krizė..kažkaip visi su paprastu ačiū šiais metais apsieina. Iš kelių dešimčių "klientų" , juokas jama -vieną čokoladą karūnos gavau. smile

nu aš porą šampano bonkų gavau smile
Samajana Samajana 6091
2010-05-01 11:45 Samajana 2011-09-11 06-46

vovere rašė: nu aš porą šampano bonkų gavau smile

Jau ragavai ?...ar pasidėjai nuu "stovi ir tegul sau stovi"? Gerai šita valiuta...terminai nespaudžia jokie. Aš gavau šimtalapį...padas maždaug 40 ir aukštis apie tiek maždaug. Iki pietų vis ką imdamas turėjau pagalvoti ar ne meduotos rankos smile Durnas produktas, kad jau durnesnio nesugalvosi...Eini pro šalį ... vis nusiskini lapą ir prie krano...eini... lapas ir prie krano. Galų gale sutelkėm valią susėdom visi aplink ir dabaigėm...Jo nepersivalgysi....tik kad rankos meduotos būna. O gauk tu tortą ir suvalgyk... smile artėjan sezonui

Petronele rašė: gavau šiandien NAMINĮ tortą. Skanų skanutėlį, šviežų šviežutėlį, "snikersų skonio". Vat.

...kokiu intensyvumu bodyfleksu orą turi įkvėpinėti ir iškėpinėti, kad be pasekmių figūrai smagurystė praeitų? smile Juk ten krioguoti ir " snikerso" nevalgius kiek valioji reikia. Ir nelaimė čia pat...savu liežuviu gali užspringt smile
Geriau jau Urtelės kuklus šokoladukas
Loreta Loreta 28574
2010-05-01 12:05 Loreta 2011-09-11 06-46

Samajana rašė: Aš gavau šimtalapį...Durnas produktas......Eini pro šalį ... vis nusiskini lapą

Pats tu ...... Neskiri šimtalapio nuo skruzdėlyno.
Petronele Petronele 18325
2010-05-01 16:12 Petronele 2011-09-11 06-46

Samajana rašė: ...kokiu intensyvumu bodyfleksu orą turi įkvėpinėti ir iškėpinėti, kad be pasekmių figūrai smagurystė praeitų?

Pagalvosiu apie tai pirmadienį, o iki tol dar vieną "Napoleoną" sudorosiu. smile
Samajana Samajana 6091
2010-05-01 21:47 Samajana 2011-09-11 06-46

Petronele rašė: Pagalvosiu apie tai pirmadienį, o iki tol dar vieną "Napoleoną" sudorosiu. smile

...Aš irgi taip pasielgčiau. Proga didžiausius sąžinės priekaištus gesinanti juk. Tiesą sakant net ir netikiu, kad jūs taip imat į širdį ten vieną kitą kąsnį daugiau "pakandusios" kaip mėgsti sakyt. Tik kalbat ten vai vai vai...kalorijos...išmieros... vyrai kiaulės. Pakvėpuojat taisyklingai vėliau biskį ir viskas. Kas tuos tortus suvalgytų kitaip...??? Ekonomikai juk žala smile


Loreta rašė: Pats tu ...... Neskiri šimtalapio nuo skruzdėlyno.

Sakau ką valgiau...lapai, biskį už delną mažesni, vienas su kitu medumi sulipinti ir aguonų pabirenta kur ne kur ant viršaus. Neskaičiavau...gal 99-lapis gal 101-lapis...
Tikrai jokio panašumo nei į skruzdės smarvę nei... smile nežinau nei ką rašyt toliau, nes nesu nei netyčiom skruzdienos ragavęs. Parastai jei būna aluje įkritusi ir burnon papuola skruzdė labai gerai juntama dėl tvirto savo kūno. Ją visados išspjauni neperkandęs. O taip, kad specialiai degustuoti niekada nekilo noras
Petronele Petronele 18325
2010-05-02 10:23 Petronele 2011-09-11 06-46

Samajana rašė: kaip mėgsti sakyt.

Ir dažnai aš taip sakau? Ko tai nepamenu nei karto. Na, bet ačiū, kad išklausai :)
Elvusia Elvusia 19998
2010-05-02 11:15 Elvusia 2011-09-11 06-46

amadina22 rašė: www.delfi.lt/news/daily/Health/sustoreti-ga...

Bloga naujiena smile

Normalu, kad kvapai žadina apetitą.
Ar tai bus greito maisto užeiga, ar sveiką mitybą propoguojantis restoranas.
L
laura9 10597
2010-05-07 20:42 laura9
Gal galėtumėte pasidalinti receptais, kaip marinuojate šašlykus? Iki šiol juos mūsų šeimai ruošdavo motulė Maxima, bet galvoju gana tų E, gal namie paruošti bus sveikesni. smile
L
Loreta13 30842
2010-05-07 20:48 Loreta13 2011-09-11 06-47

laura9 rašė: ruošdavo motulė Maxima,
Siaubiakas kažkoks :))
Bet koks mėsos gabalėlis paruoštas namuose 100 kartų skanesnis.
Galima dėt bet ką.
Kas tik šauna į galvą.
Prieskoniai ir svogūnai, citrina, aliejus (be aliejaus)
Prieskoniai, svogūnai ir apelsinas, aliejus (be aliejaus)
Tik prieskoniai.
Tik svogūnas.
Galima užpilt kefyru ir mineraliniu vandeniu.
Atrodys negražiai, bet bus skanu.
Mineralinio, beje, galima šiek tiek pilt bet kada - pagreitina marinavimosi procesą.
Gal majonezas - nenaudoju :))
Gal tomatas - nebandžiau.
Žodžiu...bet kas, kas yra šaldytuve.
Ir tai visvien bus daug kartų skaniau, nei parduotuvės.
amadina22 amadina22 19757
2010-05-07 20:54 amadina22
Vienas skaniai gaminantis žmogus deda prieskonių ir pika 100g degtinės.Sako būna labai minkšta mėsa
L
Loreta13 30842
2010-05-07 20:58 Loreta13 2011-09-11 06-47

amadina22 rašė: Vienas skaniai gaminantis žmogus deda prieskonių ir pika 100g degtinės.Sako būna labai minkšta mėsa
Jo, galima įpilt ir brendžio.
Galima sauso balto, ar raudono vyno.
Kiekvieną kartą tai bus naujas atradimas :))
L
laura9 10597
2010-05-07 21:09 laura9 2011-09-11 06-47

Loreta13 rašė:

laura9 rašė: ruošdavo motulė Maxima,
Siaubiakas kažkoks :))

Tai va kad siaubiakas, bet tik dabar tą supratau. smile O dar visai neseniai pirkdavome gana daug parduotuvinių mišrainių, keptų vištų, neskaitant šašlykų. Bet jau metėme tą reikalą. Namie pagaminti patiekalai daaaug gardesni, kas be ko ir sveikesni.
O nuo šiol bandysiu improvizuoti namie ir šašlykų tema smile
L
Loreta13 30842
2010-05-07 21:18 Loreta13 2011-09-11 06-47

laura9 rašė: improvizuoti namie ir šašlykų tema smile
Kartais, važiuojant į gamtą tiesiog pakeliui nuperku sprandinės gabaliuką.
Jei važiuoja daugiau vyrų - kažkiek ir šoninės.
Jiems patinka "cholesterolis" :))
Įsidedu kažkokių paprastų prieskonių, bei svogūno.
Kol pakuriamas ir kūrenasi laužas, ar grilis, supjaustau mėsytę, svogūnus, papipirinu.
"Paglamžau", kad išsiskirtų svogūno sultys.
Ir kepame.
Pabaigoje pabarstau šiek tiek druskytės.
Kepant, galima palaistyt vynu, ar alumi.
Niekada mėsa nebuvo kieta.
Greit ir skanu :))
O jei dar taurė gero vyno......
Samajana Samajana 6091
2010-05-07 21:24 Samajana 2011-09-11 06-47

Petronele rašė: Ir dažnai aš taip sakau? Ko tai nepamenu nei karto. Na, bet ačiū, kad išklausai :)

Nedura nedura...aš taip pagalvojau tik labai trumpai.Atsiprašau... smile
Petronele Petronele 18325
2010-05-07 22:27 Petronele 2011-09-11 06-47

Samajana rašė: Galvoju nu iiii ot nu dura....citriną su žieve burnon smile Kai ją , visi jau net dub dubom virėjai žino, kad nulupti reikia. Čia nepritaupysi...Jei jau gaila išmesti....sudžiovini ir į spintą nuo kandžių
smile

Kas čia šiandien, tarptautinė "Išdurnink Petronėlę" diena? smile
Elvusia Elvusia 19998
2010-05-07 22:36 Elvusia
Šiandien tarptautinė Tax'o vyrų kabinimosi prie moterų diena.
Individas Individas 8613
2010-05-07 22:52 Individas 2011-09-11 06-47

Elvusia rašė: Šiandien tarptautinė Tax'o vyrų kabinimosi prie moterų diena.

Nu čia dar neaišku, kieno prie ko...:))
Petronele Petronele 18325
2010-05-08 19:13 Petronele
Ar jūs savo daržuose nebandėt špinatų auginti?
Neseniai tik juos atradau. Mėsos suktinukus esu dariusi, o šiandien pyragą su špinatais ir sūriu kepiau - skanu. Ir karštas skanus, ir šaltas. Tik kad labai brangu juos pirkti, 200g kainavo 8Lt. Reiktų bandyt sode užsiauginti. Kiek suprantu, turėtų kaip salotos augti, valgyt tinkami kol žiedyno nesukrovė. smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui