Tininga rašė: Elvusia, o gal tu išduotum savo žuvies apkepo receptą? ... Anądien man taip skaniai nuskambėjo...
Oi, prašau :)
Tik aš visada darau "iš akies" )))
Stikliniame inde dėjau sluoksniais bulves, morkas, svogūnus, truputį šaldytų daržovių mišinio ir jūros lydekos file.
Kiekvieną sluoksnį pabarstydama prieskoniukais. Druskos nenaudoju.
Viršuje palikau daržoves., o ant jų pakrapinau majonezo.
Užpyliau vandenuku tiek, kad beveik apsemtų. Bet ne per daug.
Pakepiau tol, kol mačiau, kad jau burbuliuoja (per stiklą matosi). Tada ant viršaus uždėjau tokį neploną sluoksnį tarkuoto sūrio. Ir dar pakepiau, kol sūris išsilydė ir pagelto.
Riebalų nenaudojau nei šaukšto.
Bet morkas ir svogūnėlius prieš tai pakepinau.
Buvo skanu :)