urtele rašė: [ Mano giminaitė iš vakaro palieka paruošus skardoj, o ryte anksti įjungia orkaitę ir kol "pasigulinėja valandžiukę, duonelė ir iškepa.
Mano kolegė kepa tobulai skanią duoną, po to mums į darbą atneša. Net jokio sūrio dėt nesinori, tokia skani vien su sviestu.
Ji kepa 2 rūšių, vieną tokią kaip Amrita- kur sumaišo tešlą ir kepa formoje,o kitą kepaliukais. Abi labai skanios.
Mes irgi sakom, bliamba tiek darbo, paaiškino, kad jai iš ryto orkaitę įjungia vyras
, kai ji atsikelia, duona jau būna iškepusi.
Tai vat, sakė, duos raugo, kai sekanti kartą keps. Aš irgi labai noriu išsikepti, man žymiai skanesnė už parduotuvės. Pavyzdžiui, aš kaip ir Elste negaliu duonoje iš parduotuvės pakęsti jokių priedų , nei saulėgrąžų, nei grūdų. Bet naminėje man visi priedai labai skanu. Kolegė net avižinius dribsnius beria.