O kas čia per delčios dieta?
Labai įdomu pasidarė... Nes aš kuo labiau sportuoju, tuo labiau valgyt noriu
O dėl megztinio... Praėjo tie laikai , urtele. Jau mane irgi svarstyklės gąsdina, net labai...
Mano mėgstamiausias dabar pyragas, kiekvieną savaitgalį kepu-obuolių su smėline tešla. Greita ir skanu (sako, Beata savo laidoje kepė, nes labai dabar populiarus, iš kelių šaltinių receptą gavau).
2 stiklinės miltų, pakelis sviesto, aš dedu šaukštuką arbatinį kepimo miltelių, 1/3 stiklinės cukraus. Viską sukapoju, po to dar tarp pirštų pertrinu (kai sukapoji toks labiau smėlis gaunasi, man biški kitokia konsistencija patinka).
Įdaras- 0,5 kg varškės (perku gerą, šlapesnę) ,2 kiaušiniai, 0,5 stiklinės cukraus, vanilinio cukraus pagal skonį (kiti cinamoną deda, aš jo nelabai mėgstu). Viską sumaišau su mikseriu.
Tada į blėką 2/3 tešlos, ant viršaus varškė, ant jos kokie 4 supjaustyti obuoliai, viską apibarstau likusia tešla.
Gerai įkaitusioje 180 laipsnių orkaitėje kažkur 40-45 minutes kepu, gal ilgiau.
Paruošimas ne daugiau 15 minučių, o rezultatas labai skanus. Bent man.