Tarp kitko, apie korejietiškas morkas. Mano viena jaunystės draugė nutekėjo į Kazachiją. Kitos draugės buvo nuvažiavos jos aplankyti. Tai grįžusios pasakojo, kad korejiečiai ten turguje parduoda labai skanius daiktus ir ypač skaniai pagamintos morkos. Po kelių metų aš ir pas mus turguje pirkau tų korejietiškų morkų, man skanu.
O dėl tortų. Mano viena kolegė gamina silkių tortą, o kita su lašišom. Labai skanu.
Tiksliai recepto neparašysiu dabar, bet silkių torto esmeė- Napoleono torto tešla, sluoksniuojama su silke ,sumaišyta su apkepintom morkom ir svogūnais. Kas ten dar? Šiandien neatsimenu, reiks pažiūrėti receptą.
O kita jau buvusi kolegė atnešė labai įspūdingą tortą. Ten duonos kepaliukas supjaustomas išilgai, sutepamas sviestu, uždedama lašiša, kitas sluoksnis vėl ten prifantazuota, po to vėl lašiša, padarė tokį aukštą, atrodo liuksiškai ir skonis buvo super. Kolegos vyrai vieningai pripažino, kad tai buvo pats skaniausias gimtadienio tortas