Kulinariniai receptai

dianaaa dianaaa 1637
2011-11-14 09:51 dianaaa
Saldumynų nebenorit tai gal alaus :)
I
IlonaD 6943
2011-11-14 10:39 IlonaD
Oho, kaip gražu.
Iš ko tas rudas apdengimas? Balta puta - grietinėlė, ar ne?
A
ametisto 246
2011-11-14 11:30 ametisto
Labas rytas, nuvarysit mane į kapus su savo kepiniais, dirbiniais. Ne kitaip. Viskas, išeinu. Tik kyla klausimas:ką čia,buhijoj, veikia tokios šaunuolės?
dianaaa dianaaa 1637
2011-11-14 11:33 dianaaa
Rudas-bandžiau pastilažą pirmą kartą, puta-grietinėlė.Tortas Rafaelo
dianaaa dianaaa 1637
2011-11-14 11:34 dianaaa

ametisto rašė:
Labas rytas, nuvarysit mane į kapus su savo kepiniais, dirbiniais. Ne kitaip. Viskas, išeinu. Tik kyla klausimas:ką čia,buhijoj, veikia tokios šaunuolės?

Pirmadienį-penktadienį buhalterė,savaitgalį tortų kepėja smile
2011-11-14 11:36 vvirginija1

dianaaa rašė:
Tortas Rafaelo
O kaip pats tas tortas? ruošiuosi ir aš kepti jį, tik nežinau kaip jis.. Sako skanus, bet ar nėra labai saldus?
Elvusia Elvusia 19998
2011-11-14 12:44 Elvusia

dianaaa rašė:
Saldumynų nebenorit tai gal alaus :)

Va šito tai jau noriu noriu.
Labai klasiškai atrodo ir labai viliojančiai.
Maloniai nuteikia gomurį :)
Nors geriausias alus tai brendis. Bet šito alaus neatsisakyčiau :)
Ulita Ulita 1818
2011-11-14 12:48 Ulita
o man va šitas tortas patiko. Savaitgaly gaminau.
Sake, kad per Gustavo laidą vaikams rode.

Pyragas „Aptingusios bruknės“
Sudėtis:
1 pakelis sviesto,
pusė stiklinės cukraus,
1 pakelis varškės,
2 pakeliai sausainių,
stiklinė uogų, bruknių, arba spanguolių.
Cukrų ištrinti su kambario temperatūros sviestu, sudėti varškę, viską gerai išmaišyti.
Sutrupinti sausainius (ne per smulkiai, 1 sausainį maždaug į 6 dalis).
Vėliau atsargiai sudėti uogas, lengvai viską išmaišyti ir sudėti į formą ar sukrėsti į konditerinį maišelį ir padėti į šaldytuvą nakčiai, kad sustingtų. Ryte pjaustykite riekelėmis, gardu su kava, arbata.
dianaaa dianaaa 1637
2011-11-14 13:24 dianaaa

vvirginija1 rašė:

dianaaa rašė:
Tortas Rafaelo
O kaip pats tas tortas? ruošiuosi ir aš kepti jį, tik nežinau kaip jis.. Sako skanus, bet ar nėra labai saldus?


Skanus,ne per saldus
I
IlonaD 6943
2011-11-14 13:27 IlonaD

dianaaa rašė:
Rudas-bandžiau pastilažą pirmą kartą, puta-grietinėlė.Tortas Rafaelo


Kaip darėte pastilažą? Randu nemažai receptų, norėtųsi jau išbandytą daryti :)
KJurate KJurate 6546
2011-11-14 13:29 KJurate

ametisto rašė:
Labas rytas, nuvarysit mane į kapus su savo kepiniais, dirbiniais. Ne kitaip. Viskas, išeinu. Tik kyla klausimas:ką čia,buhijoj, veikia tokios šaunuolės?

Koks geras naujadaras "buhija" smile smile smile
2011-11-14 13:31 vvirginija1

dianaaa rašė:
Skanus,ne per saldus
Ten naudojot grietinėlę kaip recepte rašoma? man mintis buvo kilusi su maskarpone pabandyti smile
Aradija Aradija 10364
2011-11-14 13:32 Aradija
keisim NBA pavadinima į buhija smile
klem klem 3973
2011-11-14 14:04 klem

KJurate rašė:

ametisto rašė:
Labas rytas, nuvarysit mane į kapus su savo kepiniais, dirbiniais. Ne kitaip. Viskas, išeinu. Tik kyla klausimas:ką čia,buhijoj, veikia tokios šaunuolės?

Koks geras naujadaras "buhija" smile smile smile

Man irgi laabai patiko smile
Asocijuojasi su "Laplandija", Anglija smile Taigi - dar kartą Sveiki atvykę į Buhiją smile
A
ametisto 246
2011-11-14 14:09 ametisto
Ai mergos baikit. Sugėdijot. smile
I
IlonaD 6943
2011-11-14 18:21 IlonaD
Elvusia,
kepiau pyragą pagal tavo receptą (receptų kataloge taip ir vadinasi "Elvusios pyragas").
Tik vietoj rududu paprastą kondencovkę dėjau. Na žinai, gavosi toks, toks... kad valgau, valgau, valgau... valgau ... ir niekaip neatgaminu kokį čia skonį iš vaikystės primena.
Labai skanus, bus dažnas svečias namuose, ačiū smile
amadina22 amadina22 19757
2011-11-14 18:28 amadina22

IlonaD rašė:
Elvusia,
kepiau pyragą pagal tavo receptą (receptų kataloge taip ir vadinasi "Elvusios pyragas").
Tik vietoj rududu paprastą kondencovkę dėjau. Na žinai, gavosi toks, toks... kad valgau, valgau, valgau... valgau ... ir niekaip neatgaminu kokį čia skonį iš vaikystės primena.
Labai skanus, bus dažnas svečias namuose, ačiū smile

Pacituokite tą receptą, gal ir tinginiams užeis noras iškepti.
Tortus ir pyragus kepdavau jaunystėje, buvo paklausūs, dabar tai laaabai retai.
Pacituokite, gerą daiktą galima kartoti.

I
IlonaD 6943
2011-11-14 18:33 IlonaD
Elvusios pyragas:

Nerandu, kur buvau aprašiusi.
Galiu pakartoti:
180 g Dvaro sviesto (kai dėjau 200, buvo riebaluoti formelės kraštai)
4 kiaušiniai
sauja cukraus ( mikseryje išplaku su šiek tiek pašildytu sviestu)
indelis Rududu
varškės apie 300-500 (iš akies, tiek kiek nubyra, kai spaudžiu pirštais Žemaijos pieno 9 proc. varškę, supakuotą po 1 kg)

Visa tai plaku mikseryje.
Tada sudedu kefyre pamaišytus kepimo miltelius. Neklauskit kiek, nežinau. Kiek pribyra į puodelį.
Ir galiausiai, sudedu miltus (karališkus). Nežinau kiek, nes dedu, kol mediniu šaukštu sukant, sunkiai nuo jo nukrenta.
Viskas.
Į orkaitę 175-180 temperatūroje apie 40-50 min.

Kartais dar dedu razinų, jei turiu.
amadina22 amadina22 19757
2011-11-14 18:50 amadina22
Ačiū. Belieka tik susiruošti iškepti smile
2011-11-14 19:28 vvirginija1

amadina22 rašė:
Ačiū. Belieka tik susiruošti iškepti smile
Svarbiausia visus produktus turiu nors eik dabar ir kepk smile
Be reikalo jūs čia.... smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui