eh o as kertu kuršėnų vyniotini :) šiandien buvo sprintas
paskambino sesuo 15.30 ir sako kad po darbo atvaziuosiu (dirba iki 16val), sakau gerai iškepsiu kuršėnų vyniotini, ji sako nespesi, sakau spėsiu
na ir 16.00 vyniotinis jau tupejo kameroje stingo tipo
aikšu reiketu ji saldytuve o nek ameroj stingdinti, bet 2 valandu tam neturejau suejo ir kamera
ka domina receptas:
biskvitui:
4 kiaušiniai
4 š cukraus
4 š miltų
kremui:
180 g sviesto
180g varškės
0.5 ind kondencovkės
pasigamina tikrai labai greitai:
trynius išplakti su curkum, sumaišyti su miltais (dejau kokia puse šausktelio kepimo milteliu papildomai)tada i ta tešla įmaišyti gerai suplaktus baltymus (jei baltymai suplakti kietai tai nereiketu kepimo milteliu, bet man neišėjo tai jų įdėjau, taip paprasčiau) visa tešla į skarda ant kepimo popieriaus kepti 175 laips. 15 min, tada karšta as dar su visu popieriu susuku i ruloniuka ir palieku atšalti (šį syki šalo balkone ant palangės) kol šala padarau krema, viska į miskeri ir sumalu, beje krema dariau is kokio 40 g sviesto, 2 pakeliu varškės ir 0.5 kondencovkes, nes kai pereita karta dariau su tiek daug sviesto kiek originale nurodyta, man jau buvo per riebiai, o dabar pats tas
taigi padaryta krema belieka uzpilti ant biskvito, susukti i ruloniuka ir į šaldytuva 2 val. super skanu ir greita, net pagalvoju kokia nesamone tokius pinigus moketi už ta kuršėnų vyniotini parduotuvej jei jis taip greitai pasigamina