Soffy rašė:
Gal kas galėtų pasidalinti receptais, patarimais apie vištieną kinietiškai?
Šeštadienį gaminau a la kinietiškai. Vištienos krūtinėlę.
Pavyko puikiai (kas ragavo, sakė - labai gardu).
Ėmiau plius minus (niekad nesveriu ir gaminu iš akies):
Vištos krūtinėlė apie 1 kg
Santa maria prieskoniai paukštienai
česnakas
bazilikas
2 kupini šaukštai krakmolo
2 kupini šaukštai miltų
Paukštieną supjausčiau juostelėmis, sumaišiau su prieskoniais ir smulkintu česnaku. Truputį pasimarinavo.
Tada sumaišiau su krakmolu ir miltais.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi (aliejaus nedaug) sudėjau visą vištieną. ir maišiau maišiau maišiau.
Labai gražiai atsiskyrė gabalėliai. Ugnį laikiau karštesnę, kad kuo greičiau apkeptų, nes tingiu stovėti prie viryklės.
Tada, kitame inde ištirpinau porą šaukštų medaus, įdėjau elementaraus sojų padažo ir išspaudžiau citriną.
Pakaitinau ir supyliau ant iškeptos, dar karštos vištienos.