Kulinariniai receptai

Aradija Aradija 10364
2013-02-11 12:26 Aradija
joo gerai kad aš sriubų nemėgstu smile
jofky jofky 3286
2013-02-11 12:40 jofky

Aradija rašė:
joo gerai kad aš sriubų nemėgstu smile


Ne butinai sriuba gali būt, galima ir troškinį pagamint smile O troškinius mėgsti? smile
Nežinau ar ten visa tiesa rašoma, bet tas organas daugelių tautų tikrai yra valgomas. Tik kažkodėl šioje nuotraukoje į tai visai ne panašu, labiau dešrelę maltos mėsos primena smile Kiek mano tėvai pamena savao vaikystę, tai sako kad po gyvulio paskerdimo nieko neišmesdavo (tik žarnų turinį), vadinasi ir ta dalis buvo kažkaip taisoma ir valgoma smile
Aradija Aradija 10364
2013-02-11 12:50 Aradija
o ko ja mesti - gi ten grynas raumuo, įtariu skonis kaip liežuvio smile
A
apsauga27 17
2013-02-11 13:41 apsauga27
Man tai Chaciapurai pastaruoju metu vis labiau patinka :)
Gaminimo procesas pakankamai ilgas, bet pasisukiot virtuvėje apsimoka dėl galutinio varianto :)
Šaltas puikus užkandis prie alaus ar netgi vyno :) Tik įdarui aš naudoju įvairių rūšių sūrius.
www.seforeceptai.lt/Blynai-517-Chaciapuri
spurge spurge 1246
2013-02-11 14:55 spurge

apsauga27 rašė:
Man tai Chaciapurai pastaruoju metu vis labiau patinka :)
Gaminimo procesas pakankamai ilgas, bet pasisukiot virtuvėje apsimoka dėl galutinio varianto :)
Šaltas puikus užkandis prie alaus ar netgi vyno :) Tik įdarui aš naudoju įvairių rūšių sūrius.
www.seforeceptai.lt/Blynai-517-Chaciapuri


nelogas receptas, tik nesupratau kur varškė dedasi - į tešlą ar į įdarą ?
Aradija Aradija 10364
1 2013-02-11 16:16 Aradija
t.y. blogas receptas - jei sudety neparašytas suris - recepte yra, sudety yra varškė - recepte nera, pagal tokius nesamoningus receptus niekada negaminu - nes jei blogas receptas - blogas ir rezultatas, nebent jau pasiklauti savo nuojauta - o čia reiškias jau gaminti ne pagal recepta
jofky jofky 3286
2 2013-02-11 16:31 jofky

Aradija rašė:
t.y. blogas receptas - jei sudety neparašytas suris - recepte yra, sudety yra varškė - recepte nera, pagal tokius nesamoningus receptus niekada negaminu - nes jei blogas receptas - blogas ir rezultatas, nebent jau pasiklauti savo nuojauta - o čia reiškias jau gaminti ne pagal recepta


Gerai sudėjai smile Ne pirmą tokį receptą matau, tik visada tyliai pasilieku prie savo nuomonės smile
2013-02-13 13:37 vvirginija1
Ar kepate kas nors susukamus vafliukus? norėčiau recepto kad jie gautusi traškūs, man taip nesigauna. Kad ir vakar kepiau, tai gavosi traškūs tik tada jei gerai apskrudinau, bet tada lyg tokie karstelėję buvo, o jei neapskrudindavau tai tada suminkštėjo ir nebuvo trapūs smile
Retai kepu tai pasimiršta smile
U
upss 1600
2013-02-13 14:22 upss
Turiu keptuvę dar iš rusiškų laikų, prie jos buvo ir receptas dėžutėje įdėtas, pagal jį ir kepu. Visada gerai gaunasi. Jei daugiau niekas neatsilieps, vakare galėsiu pažiūrėt ir parašyt receptuką :)
2013-02-13 14:47 vvirginija1

upss rašė:
Turiu keptuvę dar iš rusiškų laikų, prie jos buvo ir receptas dėžutėje įdėtas, pagal jį ir kepu. Visada gerai gaunasi.
Ko gero tokia pati knygutė ir pas mane yra smile net ėjau patikrinti, akurat, knygutėje 3 receptai. Tai pagal kurį kepi? O aš mat, duoduosi interneto platybėse, galvoju žmonės gi tobulėja, aišku ir receptai.
Jackau, pažiūrėjau savo keptuvės gimimo metus... 1986..... vaje, tiek žmonės negyvena smile
U
upss 1600
2013-02-13 16:13 upss

vvirginija1 rašė:

Ko gero tokia pati knygutė ir pas mane yra smile net ėjau patikrinti, akurat, knygutėje 3 receptai. Tai pagal kurį kepi? O aš mat, duoduosi interneto platybėse, galvoju žmonės gi tobulėja, aišku ir receptai.
Jackau, pažiūrėjau savo keptuvės gimimo metus... 1986..... vaje, tiek žmonės negyvena smile



Neprisimenu kuris, reiktų pažiūrėti :) bet įtariu, kur paprastesnis ir mažiau produktų reikia :)
jofky jofky 3286
2013-02-13 17:02 jofky
Kepu pagal šį, bet aš mėgstu labiau apkepintus smile Kažkada vaikystėje brolis kepė su draugu tokius vaflius, ir sumaišė miltus su krakmolu, tai gavosi nu labai traškūs smile Bet samoningai tai pakartoti aš niekada nesiryžau smile

Traškūs vafliai:
6 kiaušiniai L
200-250 gr sviesto
2 st cukraus
3 st miltų
0,5 ltr pieno
Vanilinas
Druska

Kiaušinių tryniai suplakami su cukrumi, baltymai su druska. Miltai sumaišomi su pienu ir ištirpintu sviestu. Viską sumaišyti kartu.
Petronele Petronele 18331
2013-02-13 18:09 Petronele

vvirginija1 rašė:
Ar kepate kas nors susukamus vafliukus? norėčiau recepto kad jie gautusi traškūs, man taip nesigauna. Kad ir vakar kepiau, tai gavosi traškūs tik tada jei gerai apskrudinau, bet tada lyg tokie karstelėję buvo, o jei neapskrudindavau tai tada suminkštėjo ir nebuvo trapūs smile
Retai kepu tai pasimiršta smile

Degtinėlės čierkelę šliūkštelk ir bus traškūs.
1 2013-02-13 18:13 vvirginija1

Petronele rašė:
Degtinėlės čierkelę šliūkštelk ir bus traškūs.
Vieną į save, kitą į tešlą, vieną į save kitą į tešlą.... žiūrėk ir vaflių nebereikės smile
Šiaip tai jo, prisiskaičiau kad ir degtinės pila ir krakmolo deda dėl traškumo
Petronele Petronele 18331
1 2013-02-13 18:15 Petronele
Oi, tikrai, nepasakiau, kad į tešlą smile
wirgina wirgina 5887
2013-02-14 11:23 wirgina

Petronele rašė:

Degtinėlės čierkelę šliūkštelk ir bus traškūs.


smile vaaauuu... man naujiena smile Ačiukas smile
amadina22 amadina22 19757
2013-02-14 11:31 amadina22

vvirginija1 rašė:

Petronele rašė:
Degtinėlės čierkelę šliūkštelk ir bus traškūs.
Vieną į save, kitą į tešlą, vieną į save kitą į tešlą.... žiūrėk ir vaflių nebereikės smile
Šiaip tai jo, prisiskaičiau kad ir degtinės pila ir krakmolo deda dėl traškumo


Girdėjau, kad degtinę pila į aliejų kai verda spurgas ar žagarėlius, kad kepiniai prisitrauktų mažiau riebalų.
Aradija Aradija 10364
2013-02-14 11:32 Aradija
tai kad ne į aliejų pila, o į tešlą smile
amadina22 amadina22 19757
2013-02-14 11:33 amadina22

Aradija rašė:
tai kad ne į aliejų pila, o į tešlą smile

Mes pildavome į aliejų kai virdavom žagarėlius kažkada vaikystėje.
Aradija Aradija 10364
2013-02-14 11:36 Aradija
į verdanti aliejų dergtinės? na ir eksperimentas, gi visa virtuvė turėdavo likti aliejina smile nerizikuočiau smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui