marte rašė: Aš paprastą nupirktą varškės sūrį įtrinu tokiu "marmalu"

Kiaušinis,prieskoniai kokius mėgsti,daug česnako(spausto).Tada į orkaitę ir kepu kol kiaušinį sutraukia.Kaip skanu

Dar jei turi laiko įtrintą sūrį palaikyk kokias 2 valandas nekeptą,tada geriau įsigeria.Kai iškepa leisk ataušti.Nors mano šeimyna mėgsta šiltą(ypač saldaus pieno)jis tada toks minkštas idomus buna.
Užvedėt ant kelio su tuo sūriu - iškepiau, gavosi SUPER

Kadangi pati dariau patį sūrį, jis gavosi mažiukas, greitai įsigėrė prieskoniai, tik baigiant kepti išsigandau, kad kažką sugadinau, nes jis visas išsipūtė, bet staigiai ištraukiau iš orkaitės ir atvėsinau