Sveiki,
Perskaiciau visus Jusu pasisakymus sioje temoje, bet mano situacijoje vistiek sudetinga su patiekalu ar zaliavu nurasymu.
Dirbu su programa "Presta", tvarkau restorano apskaita. Ir likuciai, svelniai pasakius, atitole nuo realybes
Restoranas, be sales patiekalu ir dienos pietu, ruosia gedulingus pietus, ivarius banketus, isvezamuosius maitinimus.
Noriu paklausti, ar imanoma per "Presta" nurasyti tik sales patiekalus, dienos pietus (nes visi sie patiekalai prikabinti prie kalkuliaciniu korteliu ir nusirasineja ismusus juos i kasa), o ivairius banketus, gedulingus, isvezamus maitinimus kitu imoniu darbuotojams apskaityti sumine apskaita, t.y. gale menesio ar dukart per menesi daryti inventorizacija ir nurasyti per 2 savaites ar menesi sunaudotas zaliavas?
Jei galima, tai tiesiog daryti sunaudotu zaliavu nurasymo akta, patvirtinti ji gamybos vadoves, buhalteres ir vadovo parasais ir kvit
Busiu labai dekinga, jei pasidalinsite savo patirti, kadangi is metalo gaminiu gamybos apskaitos "ikritau" i maitinimo sriti