ronnna rašė:
Taip taip, tą patį turiu omeny. Tai tada maisto proceso aprašyme turiu aprašyti arbatos gaminimo procesą ir pusgaminių, taip? Kad pirksiu iš tiekėjų patikimų, laikysiu šaldy, atšildysiu, pašildysiu, patieksiu. Ir čia gal jau ir ŠGP reikės? Nes jų galiojimas ribotas, o gali būt, kad nenupirks visų, ką turėsim. Ar nereikia ŠGP?
Maisto tvarkymo proceso aprašyme jums nereikia aprašyti, kaip gaminsite arbatą ar šildysite pusgaminius.
Tiesiog parašykite, kad bus gaminama arbata pagal atsakingo darbuotojo patvirtintas receptūras ir bus patiekiami šildyti patiekalai, kurie laikomi gamintojo nurodytoje temperatūroje.
Kažkur atskirai, gal tai galėtų vadintis ir gaminio technologiniu aprašymu, jūs aprašysite, kaip bus vykdomas gaminio pašildymas. Kokią temperatūrą turės pasiekti pašildytas gaminys, kokioje laikomas, per kiek laiko realizuojamas.
Kam jums tie ŠGP?
Paprastai, šaldytų pusgaminių tinkamumo terminai netrumpi. Susireguliuosit, kad neliktų.