Tininga rašė: Elste rašė: O sveikiausi būtent tie, tikri gyni balti lašiniai. Tik dabar sunku rast tokių tikrų
privežta kiaulių veilsių tokių, kurios į lašinius neauga, tik ta nesveika kūda mėsa apauga
Gal kur kaimuose koks diedukas dar ir augina tikrą kiaulę ir jos paršiukus, kurie užsiaugina tikrus lašinukus
bet reikia ieškot
Sunkoka :) Mano tėvas irgi nebepriaugina normalių lašinių
Kiaulė sveria 250-270 kg, o lašiniai tebūna 3 cm.
Bet užtai "leškos" kokios! Koks kumpis teisingas gaunasi
Man žinok patinka tos naujos veislės. O mėsa sveika tiek, kiek sveikai maitintas gyvuliukas. O maitintas beveik 100 proc. ūkyje užaugintu maistu...
tai va va, tos veislės tokios miestiečiams išveistos
kurie labiau mėgsta visokius kumpiukus, dešrytes, vyniotinius, o ne grynus grynus lašinius
O lašiniai sveikesnį už kūdą mėsą ne dėl kiaulės maitinimo, o dėl turimų ir susikaupiančių sveikų, reikalingų, maistingų medžiagų juose