Įvairiausios dietos

L
liuka 65
2004-03-01 11:15 liuka
Ačiū Emma. smile
L
L 187
2004-03-06 14:45 L 2011-09-11 03-21
Svarbiausia kad ta Malgožata Drozd tikrai egzistuoja. lenkijos aktorė, yra jos puslapis internete. Įdomu ar jinai dalyvauja šiame "žaidime" smile


Tatu rašė: "Kas per medodas aš nežinau, todel ir klausiu, pradžiai reikia išsiūsti 46 Lt po to atsiūs metodą, buvo didžiulis straipsnis šeštadienio Lietuvos ryte, galvoju gal kas nors ka nors žinote, gaila 46 litų, gali ir nieko negauti, arba gauti tai ko tu negalėsi pritaikyti praktiškai."

atsakau:
Uzsakiau - tikrai galvojau, kad jau tokiu firmu nera, issiunciau atgal - laukiu pinigu.... smile
1. Sumaise net vardus, Liet.ryte - Margarita, atsiunte - Malgozata...
2. Niekur neradau nei firmos telefono , nei adreso
3. Laiska atsiunte, na reikia paskaityti - " kaip mes tave mylime, tu pats geriausias ir t.t. mes tau atskleidem 9 paslaptys kaip sulieseti. Tu nerizikoji nei vienu litu (si fraze irasyta 5 -10 kart. )"
4. "SAMOE GLAVNOJE" - atsiusk dar 50-100 Lt ir mes atskleisime tau 10 paslapti - tai zalios arbatos kapsules"
T
Teddy 1
2004-03-18 22:28 Teddy
Malgožatos Drozd, aktorės, atleistos iš darbo už apgaulę metodas, deja, eilinis lohotronas (rus., mulkinimo mašina). - Kas skaito lenkiškai, galite paskaityti apie 151 000 apgautų žmonių Lenkijoje. Nuėjus pagal žemiau pateiktą nuorodą rasite 5 puslapių straipsnį):

http://polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1022495
Tatu Tatu 1732
2004-03-19 08:10 Tatu
Koleges, turiu naujena, as gavau pinigu perlaida is M. Drozd firmos smile . Mano nuostoliai tik apie 20 Lt - pasto islaidos, bet uz metoda 49 Lt gavau. Gal cia pastininkai sugalvojo? smile
R
Riencia 487
2004-03-19 08:49 Riencia
As irgi buvau susigundziusi Drozd metodu, pazadejau sau kad cia paskutinis bandymas, nes skambejo nerealiai. Issiunciau lapeli, gerai kad po to tinklapyje www.kmi.lt paskaiciau, ten jau nemazai nuomoniu siuo klausimu buvo isdestyta. Taigi praeita savaite gavau pranesima, kad pasiimti is pasto, sumoketi is viso virs 61Lt., bet jau ne smile . Nusprendziau laikytis dietos, mazinu maisto kieki, atsirenku ka valgyti, vakar dar nusipirkau knyga "Grakscios figuros paslaptys", neblogu patarimu yra kaip priziureti kuna namu salygomis, patiekalu receptai, kurie turi nuo 100iki400kaloriju, vakar jau viena isbandziau-tikrai skanu.
Tai vat, nuo pirmadienio numeciau ~3kg, aisku nelaiku tai pasekimu, nes per sia ziema sugebejau prisiauginti ~6kg, bet mano tikslas numesti~10kg, manau kad pavyks, is pradziu buvo sunkiau, bet kuo toliau jau pati matau kad noriu maziau valgyti.
Taigi manau viskas priklauso tik nuo paciu, reikia tik tvirtai apsispresti.
S
Soffy 9075
2004-03-19 09:07 Soffy
Riencia. 3 kg per savaitę (5 dienas) labai daug, jei to atliekamo svorio yra tik tiek. Na, nebent organizmas tiesiog iš laimės liesėja, džiaugdamasis jog juo pradėjo rūpintis:)?
Neskubėkit. Optimaliausia norma 1 kg per savaitę, kuris tikrai negriš, jei galvoti ką valgai. Knyga "Grakščios figūros paslaptys" - kieno ji?
P
pepse 78
2004-03-19 09:32 pepse
Sveiki,
noriu iterpti ir savo trigrasi smile Kiek skaiciau susidare ispudis kad visi rasiusieji labai liekni ir dietos domina tik keletui kilu numesti. Pasidalinsiu savo gyvenimiska patirtim. Pries 6 metus sveriau laaaabai daug. Per 9 menesius numeciau 35 kg, pasijutau zmogum , beveik 3 metus balansavau ant tos ribos kuri mane labai tenkino, po to nuo stresu, visokiu nerviniu itampu ir pan. svoris palengva panasiai po 10 kg per metus vel kilo ir kilo kol sia ziema praktiskai pasieke ta pati koki kazkada turejau. Atsibodo viskas nors niekas jokiu priekaistu man nepareiske nei darbe nei namie, bet jauciausi ne zmogum, o "baba dyzel". Vel pagalvojau nejaugi negaliu to paties padaryt ka ana karta, tik norejosi isbandyti kokia kita dieta, aisku kaip ir kai kurios kitos uzsisakiau ta reklamuojama Drozd metoda (dukra sako uz tokia sumas knyga nusipirkai), bet kol sulaukiau jau norejosi kazka veikti, pavyko rasti vaistine kurioj prekiauja "Sali" misiniu ir gauti tos dietos aprasyma, nusipirkau knyga Atkinso mitybos revoliucija ir pradejau . Atrode sekas neblogai, bet ne taip speriai svoris krito kaip norejosi, tuo labaiu kad savaite krites dvi laikosi vietoje. Gavus Drozd metoda supratau kad tai tas pats Atkinso dietos atkartojimas, tik plius jie siulo Zaliosios arbatos koncentrato kapules, kuriu kaina menesiui, iskaitant pasto islaidas sudarytu apie 110 litu (nemazai tiesa). Kadangi buhalteriai yra mastantys zmones, pagalvojusi kad kapsules tai vis delto vaistinis preparatas uzklausiau savo vaistinej ar tokiom neprekiauja. Nors neturejo - uzsake ir atveze . Kainos 31 litas su centasi (skirtumas yra smile ) Tik esme tame kaip pati supratau kad nepades jokios arbatos kapsules numesti svorio jei kaip sakau be jokios atrankos kimsi i save viska kas papuole. Tai dabar susikuriau savotiska dietu misini , Atkinso dieta sumaisiau su Almos Mieliauskienes kaloriju skaiciavimu (t.y. prie Mieliauskienes metodo kuriuo kazkada pasinaudojau pridejau Atkinso) , geriu tas kapsules, vartoju "Sali" misini, dar du menesius geriau antilipidine arbata , kuria netycia aptikau vienintelej Klaipedos vaistinej (kitose pasirodo net supratimo neturi apie tokia smile arbata). Rezultatas nors neypatingai gausus: 9.6 kg per 2 menesius jau pokyciai realiai matosi, nuotaika pagerejo, savijauta ypatingai, isvaizda tuo labiau (geriausiai moteris apie savo isvaizda gali spresti , jei i ja pradeda atkreiti demesi vyrai). Aisku noretusi per toki laika ir daugiau numesti to svorio, bet leciau numetus svori tikimybe kad jis greitai ataugs zymiai mazesne negu numetus labai greitai , drastiskomis priemonemis. Zinau kad svoris krenta ir kris toliau (tuo esu tvirtai isitikinusi) nes po to dietu sumaisymo kuriuo dabar naudojuosi neliko savaites kritimo, savaites stovejimo vietoje - jis krenta kasdien ir nuo 300 iki 500 g) Ateis vasara bus smagu smile ..Jei kam labai aktualu galesiu labiau pakomentuoti asmeniskai.
Pagarba smile
R
Riencia 487
2004-03-19 09:37 Riencia
As zinau, kad tai daug per 1 savaite, bet jis dar svyruoja +-1kg. Manau tikrai kad is laimes lieseja, nes as pirma karta tiek perzengiau savo normas, apie10m mano svoris svyravo 2kg, o sia ziema gerai "priziemojau".
Knyga nepamenu kieno, bet versta is vokieciu kalbos, nes kai ko kainos parasytos dar markemis.Pirkau HyperRimi(Zirmunuose) 10Lt su centais, anksciau kaina buvo 31.80Lt. Man patiko kad ten yra ir pratimai problematiskom vietom, pilingu kunui receptai(kaip paciai pasidaryti), aplamai si knyga skirta celiulito gydymui ir kuno tvirtinimui(pilvui, uzpakaliui, slaunims), svorio metimui.
R
Riencia 487
2004-03-19 09:43 Riencia
Pepse, parasyk kas tas Sali(ar Šali)misinys? O tas zalios arbatos kapsules kaip jas vartoti, kada po kiek ? As irgi esu apie jas girdejusi neblogu atsiliepimu.
O del Drozd-tai tu gavai tuos prieskonius, jei taip, tai kas ten per "stebuklas"?
IrenaR IrenaR 2858
2004-03-19 09:51 IrenaR
Pradėjus tax-e šias diskusijas, ir man kilo noras "pasikūdinti'. Kaip tik po ranka pasitaikė žurnalas su daržovių sriubos dieta. Prisiviriau puodą tos sriubos, ir nuo pirmadienio žadėjau pradėti. Ateinu į darbą, o čia - VMI skambutis: po 2 val. ateiname tikrinti. Ši sąjunga - dietos ir VMI inspektorės- buvo gana sėkminga. Per 5 dienas nukrito 2 kg, po kiek laiko vėl pakartojau - dar 2 kg. Dieta gana skani ir neskausminga. Bet jei po to neprisilaikysi, kg tikrai vėl sugrįš. Nuo pirmadienio žadu vėl laikytis. Ji skirta savaitei, bet nesinori labai kankintis, nusibrėžiau ribą - 5 dienos. Aišku, jei svertum virš 100, turbūt iškart daugiau nukristų.
P
pepse 78
2004-03-19 09:55 pepse
Sali misinys ( tikra lietuviska S) yra tas misinys kuri vartojo tokia bubulka jei ziurejai klubo 6666 pasirodyma per tielika , tai ji svere labai labai virs 100 , o per atrodo 4 menesius su tuo savo pacios israstu misiniu ( kvieciu, saulegrazu , riesutu ir dar ten kazkokiu priedu maltas kepintas misinys) numete 74 kg. Atrodo kaip jaunikle. Pasirodo tuo misiniu dabar naudojasi ir kai kurios musu TELE zvaigzdes. Tai ta moteriskute ikure savo ind,im. ir pradejo prekiauti, Klaipedoj viena vaistine susidomejo, asmeniskai pas ja vaziavo isnagrinejo , isklausinejo, ir dabar sekmingai prakiauja, kartu duoda ir dienos kurios ta moteriskute laikesi aprasyma.
Drozd prieskoniai - blefas, nes sudetyje prieskonines zoleles, kuriu apstu auga ir Lietuvoj, tik daugumos ju poveikis , tai skatinantis slapimo issiskyrima, net ir skonis tu prieskoniu nelabai koks, bet ant zaliu darzoviu vietoj druskos ar aliejaus tinka ir per daug skonio negadina.Naudoju, nors kazkotio tai stebuklo nera, o ir tie pakeliai tu prieskoniu mazyciai , neilgam teuzteks.
P
pepse 78
2004-03-19 10:02 pepse
Irenai

Nesutinku kad jei sveri virs 100 jis greiciau krenta t.y. daugiau is karto, kaip tik jis labai nenori pasiduoti, juk kai sveri 100 ir numeti 5 kg, tai nelabai kas ir pastebi, tik pati pagal smunkancius sijonus tai jau matai. Jei esi pakankamai "kuda" t.y. sveri kazkur apie 70 , tai numetus tuos 5 kg , visi tik ir aikcioja , taip tas numetimas matosi. O galetu buti atvirksciai smile
A
Anastasija 1381
2004-03-19 10:27 Anastasija
Aš jau kaip rašiau seniau šitoje temoje numečiau 7,5 kg per 7 dienas laikydamasi grikių dietos. Buvo visai nesunku, netgi skanu, galva neskaudėjo, jaučiausi energinga ir žvali. Bet aš nebuvau "dyzel baba" smile svoris nukrito nuo probleminių vietų. Ir...nesugrįžo, nes aš pradėjau kitaip maitintis, daugiau daržovių ir vaisių, kartais kelias dienas vėl valgau grikius.
R
Riencia 487
2004-03-19 10:32 Riencia
Tai ta Sali misini tik Klaipedos vaistineje gali isigyti smile ? Gal kas zino gal Vilniuje kur yra?
Pepsi, bet kuriuo atveju parasyk jei gali kur kokioje vaistineje ir kiek kainuoja. Vyras kita savaite i Klaipeda i komandiruote vaziuoja, tai duosiu uzduoti smile
R
Riencia 487
2004-03-19 10:34 Riencia 2011-09-11 03-22

Anastasija rašė: Aš jau kaip rašiau seniau šitoje temoje numečiau 7,5 kg per 7 dienas laikydamasi grikių dietos. Buvo visai nesunku, netgi skanu, galva neskaudėjo, jaučiausi energinga ir žvali. Bet aš nebuvau "dyzel baba" smile svoris nukrito nuo probleminių vietų. Ir...nesugrįžo, nes aš pradėjau kitaip maitintis, daugiau daržovių ir vaisių, kartais kelias dienas vėl valgau grikius.


Kas tai per dieta? vien grikius galima valgyti? Siaip keista, nes kiek zinau 100gr yra virs 300kcal.
Na ir kaip, vis dar skanu grikiai?
As bandziau laikytis kopustu sriubos dietos, bet 3-ios dienos vakare tik paziurejus i ta sriuba purtyti mane pradejo ir ispyliau likusia sriuba.
J
Jorinda 52
2004-03-19 10:35 Jorinda
Prieš 3 metus išbandžiau japonišką dietą, kurios pagrindas-baltyminis maistas(žuvis, liesa jautiena, kiaušiniai),kava, viskas be cukraus ir druskos, daug kopūstų salotų ir t.t. Mes, t.y.keletas mano draugių ir aš, šios dietos laikėmės , ir gana sėkmingai, nes po 13 dienų(tiek trunka ši dieta)praradome visos po 5-6 kg, ir kurį laiką svoris ne tik neaugo, bet po truputį dar nukrito, nes kaip ten rašoma, organizmas pereina prie kitų apsisukimų.Siūloma dietą pakartoti ne anksčiau, kaip po 2-3 metų.Manau, taip teks ir padaryti, nes jau praėjo 3 metai, o aš , jei nieko nedarysiu, priaugsiu iki to svorio, koks buvo anksčiau.
Sėkmės visoms lieknėjančioms.Su pavasariu.
P
pepse 78
2004-03-19 10:37 pepse
Sali misiniu prekiauja vaistine "Liepmede" , Liepu g., jei vaziuojant nuo centrines H.Manto g. pro senaji pasta pravaziavus dar apie 150 metru tiesiai pries konservatorija ir dailes akademija . Rasti lengva , jei kas lai paskambina kai bus Klaipedoj 8-616-29716, paaiskinsiu kaip rasti, kaina 15 litu 1 pakelis , uztenka beveik savaitei.
A
Anastasija 1381
2004-03-19 10:40 Anastasija 2011-09-11 03-22

Riencia rašė:
Kas tai per dieta? vien grikius galima valgyti? Siaip keista, nes kiek zinau 100gr yra virs 300kcal.
Na ir kaip, vis dar skanu grikiai?
As bandziau laikytis kopustu sriubos dietos, bet 3-ios dienos vakare tik paziurejus i ta sriuba purtyti mane pradejo ir ispyliau likusia sriuba.


Peržiūrėkite šią temą iš pradžios, rasite nuorodą į grikų dietą.
Keista ne keista, bet rezultatas labai geras. Grikius reikia užpilti karštu vandeniu ir palikti kuriam laikui, dar 0,5 l 2,5% kefyro per dieną ir daug vandens. Galima kokį obuolį į dieną suvalgyti. Šiaip reikia laikytis 14 dienų, o man 7 užteko smile
R
Riencia 487
2004-03-19 10:42 Riencia 2011-09-11 03-22

pepse rašė: Sali misiniu prekiauja vaistine "Liepmede" , Liepu g., jei vaziuojant nuo centrines H.Manto g. pro senaji pasta pravaziavus dar apie 150 metru tiesiai pries konservatorija ir dailes akademija . Rasti lengva , jei kas lai paskambina kai bus Klaipedoj 8-616-29716, paaiskinsiu kaip rasti, kaina 15 litu 1 pakelis , uztenka beveik savaitei.


Aciu smile uz informacija. Mazdaug isivaizduoju kur, nes pati esu kilusi nuo pajurio, tai Klaipedoje truputi gaudausi.O kiek patartum tu pakeliu pirkti? Ir kaip juos valgyti, koks skonis, jei gali trumpai parasyk smile
L
liepa1 795
2004-03-19 10:44 liepa1 2011-09-11 03-22

Anastasija rašė: Aš jau kaip rašiau seniau šitoje temoje numečiau 7,5 kg per 7 dienas laikydamasi grikių dietos. Buvo visai nesunku, netgi skanu, galva neskaudėjo, jaučiausi energinga ir žvali. Bet aš nebuvau "dyzel baba" smile svoris nukrito nuo probleminių vietų. Ir...nesugrįžo, nes aš pradėjau kitaip maitintis, daugiau daržovių ir vaisių, kartais kelias dienas vėl valgau grikius.


Šios dietos tikrai nesunku laikytis, bet svoris man taip stebuklingai nekrito. Jeigu valgai kiek nori grikių tai ir kcal daug susidaro smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui