Mante rašė: Kinietiška sriuba dviem žmonėm dviem dienom :)
Pirmiausiai užsimerkiu tą kinietišką baltąjį grybą. Imu vieną ir užtenka. Dedu į dubenėlį, užpilu verdančiu vandeniu. Susipjaustau pusę vištienos krūtinėles, kaičiu puoduką su vandeniu, metu vištą, einu padūmoti, nepykit..
Grįžus pakeičiu vandenį ant grybo, .
...o jau skaniai parašyta.Ne visi "maumai" jau ir esam. Esu viręs
"charčio" keturiems žmonėms vienam kartui...gavosi vienam-keturioms dienoms.Žodžiu gavosi per aštri...raudonų pipiriukų kur ant palangės auga perdaug įdėjau.Bet tai ten receptas buvo knyginis...neišsamus....
Virsiu...galvoju...Jei tie grybai taip veikia kaip čia Prosas nurodė...turėtų būti skanu...
...ar šitą receptą sukonkretinti galima būtų truputį ? Kiek maždaug dūmoti reikia ? Respublika su priedais ?...ar taip... vien Respublika ? Tada kai viriau, oh tu kristau karaliau kiek ilgai tą jautieną virti reikėjo...kol išvirė.Nusibodo prie puodo stovėti ir baksnoti. Būčiau pilną ir labai išsamiai perskaitęs...bet recepte net užsiminta apie tai nebuvo