Kulinariniai receptai

Loreta Loreta 28574
2009-04-22 14:50 Loreta
Ko čia pavydėt - ragavau. Todė ir sakau, kad kaka...
nerijus nerijus 2474
2009-04-22 14:54 nerijus 2011-09-11 06-15

Loreta rašė: Ko čia pavydėt - ragavau. Todė ir sakau, kad kaka...

Ragavai- rukytą. O pas mane buvo - troškinta aluje :) Labai ungurį primena.
A
Amanda 3804
2009-04-22 14:55 Amanda
Manau, kd tokis gurmaniškus patiekalus reikia mokėti gaminti. O jei kas nors pagamino belekaip, tai gal ir kaka gavosi.
Nors vėlgi, dėl skonio nesiginčijama.
Bet jei kada nors pasitaikys proga, tai tikrai ragausiu smile .
Loreta Loreta 28574
2009-04-22 14:58 Loreta
Nu ne rūkytą aš ragavau, keptą ant laužo keptuvėje. Jau rašiau čia kažkur apie tai. Ir gamino tikras medžiotojas, kuris žino, ką daro.
Nu riebu labai - vien taukai. Kur liesesnė mėsytė, tai dar dar.... Bet šiaip uodegoj pas bebrą vien taukai.
Elste Elste 27356
2009-04-22 15:02 Elste
uodegos tai turbūt gurmanų pagrindinis patiekalas. Daug tokių laaaabai mėgsta vištos uodegytes. Nu ten tai iš vis nėr ka valgyt ir tikrai riebalai, fui.
Bet tikram gurmanui rasti lėkštėje į jį atsuktą vištos uodegą - tai jau laimė didžiausia smile
Kas to nežino, tai gali ir įsižeisti tokį daiktą radęs smile
A
Amanda 3804
2009-04-22 15:06 Amanda
Gal tada jį reikia valgyti atšalusi visai.
Pvz. man ką tik išrūkyti unguriai neskanūs, man jie irgi per riebūs, o kai per naktį paguli šaldytuve, tada jau niam, niam.
Elste Elste 27356
2009-04-22 15:37 Elste
Gal ir taip.
Juk kiaulienos šoninė riebi virta irgi tik atšaldyta skani
Elvusia Elvusia 19998
2009-04-22 15:44 Elvusia
Gal kas naudojate šiuos papildus:
www.vet.lt/lt/news/view/?id=3646
Petronele Petronele 18330
2009-04-22 15:48 Petronele 2011-09-11 06-15

Elvusia rašė: Gal kas naudojate šiuos papildus:
www.vet.lt/lt/news/view/?id=3646

Kaip tik dukrai pripirkau šiandien, bet pasisekė - ne tos firmos.
nite nite 1116
2009-04-22 15:53 nite
O ką galima su baklažanu nuveikti?
Elste Elste 27356
2009-04-22 16:02 Elste 2011-09-11 06-15

nite rašė: O ką galima su baklažanu nuveikti?


paieskokit intike.
va čia vienas
www.ieva.lt/sectionNews.aspx?SkiltiesID=7&...
A
Amanda 3804
2009-04-22 16:28 Amanda 2011-09-11 06-15

nite rašė: O ką galima su baklažanu nuveikti?


Paprastai farširuoju juos su faršu, man skanu. Paskui jei darau troškinį iš držovių ir mėsos, ir jei turiu baklažaną visada idedu, tinka. Dar mėgstam plonai supjaustytą baklažaną pakepinti įkaitintame aliejuje. Ant jo iškeptų barstai druską ir česnakų. Mano visa šeima česnakus mėgsta, tai barstom daug smile . Tinka prie mėsos. O kai vasara karšta ir mėsos nelabai norisi, labai tinka paprasčiausiai užsidėti ant palangos duonos, skanumėlis.
Loreta Loreta 28574
2009-04-23 13:49 Loreta
Gal galit patarti, kokį alyvuogių aliejų reikėtų pirkti?
Jau visada stengiuosi pirkti brangesnį ir šviesesnį, bet pastoviai man jo skonis kažkoks su prieskoniu. O ant salotų norisi, kad neturėtų jokio skonio ar bent jau turėtų malonų.
Į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis alyvuogių aliejų?
Petronele Petronele 18330
2009-04-26 14:30 Petronele 2011-09-11 06-15

Labai įdomu. Dabar ir mes mokėsim išsirinkti :)
Aradija Aradija 10364
2009-04-26 14:44 Aradija 2011-09-11 06-15

Loreta rašė: O ant salotų norisi, kad neturėtų jokio skonio ar bent jau turėtų malonų.

esu girdejus kad jei valgysi vien tik salotas - užpakalis bus kaip pas karve smile ji valgo vien tik zole o koks uzpakalis smile
tad geriau isivirkit cepelinu - jiems ir aliejaus nereikia smile
Loreta Loreta 28574
2009-04-26 15:01 Loreta
Nu bliambački, Aradija, man tik įdomu, ką tu valgai, kad tokia liekna - tikriausiai vien cepelinus smile
Pabandysiu kaime dėdės karvę cepelinais pašert smile
Aradija Aradija 10364
2009-04-26 15:14 Aradija 2011-09-11 06-15
oi blyn

Loreta rašė: tokia liekna
smile smile
deja cepelinu netenka taip daznai valgyti kaip noreciau smile ne visada mano mama juos pagal mano pageidavima puola virti smile
šiuo metu man geriausia daržove - šokoladas smile
o va koks bus rezultatas pašėrus karve cepelinais butinai praneskit smile gal žie ir sukūs, tada drąsiai galesim skelbti cepelinų dieta smile suvalgau 5 cepelinus per diena ir lieknėju smile
klem klem 3973
2009-04-26 20:15 klem
Valgiau vakar cepelinus "Klėtyje". (Tokia užeiga už 5 km nuo Birštono link Vilniaus )
Laabai skanūs smile
Visada ten nuvažiuoju(Kai kas nuveža) ,nes pati neprisiruošiu niekaip...
smile
Rolanda Rolanda 6896
2009-04-26 20:29 Rolanda
O aš vakar cepelinus valgiau pas dukrytę - darė žento išleistuves. smile
Skanu buvo, kaip visada!
Aš pati cepelinus esu gaminusi gal 4-5 kartus gyvenime: man tai - visa procedūra, užimanti gerą pusdienį... Nemėgstu tiek terliotis... smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui