Kulinariniai receptai

nite nite 1116
2009-07-22 18:18 nite
Na pirmas blynas visada prisvilęs, bet vistiek vaišinkitės smile Ir labai nebrokykit smile
www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15..."> www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15...
Z
zaika 3663
2009-07-22 18:19 zaika 2011-09-11 06-21

nite rašė: Na pirmas blynas visada prisvilęs, bet vistiek vaišinkitės smile Ir labai nebrokykit smile
www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15..."> www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15...


atrodo labai skaniai smile
Elvusia Elvusia 19998
2009-07-22 18:27 Elvusia 2011-09-11 06-21

nite rašė: Na pirmas blynas visada prisvilęs, bet vistiek vaišinkitės smile Ir labai nebrokykit smile

Oho, tiesiog šaunuolė. Atrodo labai gaiviai.
Aš atsisakysiu, po 18 val nevalgau :)
Reikia susitikimui figūrą paruošti :)
M
manila 625
2009-07-22 20:53 manila 2011-09-11 06-21

nite rašė: Na pirmas blynas visada prisvilęs, bet vistiek vaišinkitės smile Ir labai nebrokykit smile
www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15..."> www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15...


labai skaniai ir graziai atrodo smile
L
Loreta13 30842
2009-07-22 21:16 Loreta13 2011-09-11 06-21

nite rašė: bet vistiek vaišinkitės
Gal galima ingradientus sužinot smile
Loreta Loreta 28574
2009-07-22 21:21 Loreta 2011-09-11 06-21

Elvusia rašė: Reikia susitikimui figūrą paruošti :)

Kurį gundysi?
Elvusia Elvusia 19998
2009-07-22 21:29 Elvusia 2011-09-11 06-21

Loreta rašė:

klem klem 3973
2009-07-22 21:43 klem 2011-09-11 06-21

nite rašė: Na pirmas blynas visada prisvilęs, bet vistiek vaišinkitės smile Ir labai nebrokykit smile
www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15..."> www.part.lt/img/87f58f17b554b9a161e54e7e15...



Turi gi žmonės noro, laiko ir kantrybės smile
Gražu smile
nite nite 1116
2009-07-22 21:54 nite 2011-09-11 06-21

Loreta13 rašė: Gal galima ingradientus sužinot smile

Visa paslaptis stebuklingas tupervario želė žiedas, o visa kita du sluoksniai paprastos žele iš pakelių tik vaisių su uogom pridėjau kokių turėjau, bananų,mandarinų ir mėlynių, viskas labai greita ir tikrai paprasta.
Aradija Aradija 10364
2009-07-23 23:52 Aradija
visai jis nestebuklingas - as panasu gaminu paprastoje skaridneje kekso formoje su skyle viduje smile - abejoju kad nuo to tupervario skonis geresnis gautusi smile
Elste Elste 27356
2009-07-24 10:07 Elste
šiandien akcija IKI, pigiau parduoda žuvį. vadinasi Margasis plačiakaktis.
Vyras nusipirko ir dabar galvoja,ką iš jos pasidaryti, kaip ji valgoma - kepta, troškinta....
Kulinarės, patarkit ką nors nesudėtingo, paprasto ir skanaus smile
Petronele Petronele 18330
2009-07-24 10:21 Petronele 2011-09-11 06-21

Elste rašė: šiandien akcija IKI, pigiau parduoda žuvį. vadinasi Margasis plačiakaktis.
Vyras nusipirko ir dabar galvoja,ką iš jos pasidaryti, kaip ji valgoma - kepta, troškinta....
Kulinarės, patarkit ką nors nesudėtingo, paprasto ir skanaus smile

Kaip paprastą karpį ruošt smile Nepatinka man tokios žuvys - labai daug ašakų :)
Elste Elste 27356
2009-07-24 10:33 Elste 2011-09-11 06-21

Petronele rašė:

Elste rašė: šiandien akcija IKI, pigiau parduoda žuvį. vadinasi Margasis plačiakaktis.
Vyras nusipirko ir dabar galvoja,ką iš jos pasidaryti, kaip ji valgoma - kepta, troškinta....
Kulinarės, patarkit ką nors nesudėtingo, paprasto ir skanaus smile

Kaip paprastą karpį ruošt smile Nepatinka man tokios žuvys - labai daug ašakų :)


man irgi nepatinka, aš jū nemėgstu, nei ruošti, nei valgyti smile
bet vyras gi kūdinasi , tai prisiperka visokio bieso smile
Radau internete, kad čia karpinių šeimos jis, ir receptuką dar tokį zaprastą.
Bet gal dar kas kaip greitai, įdomiai ir skaniai ruošia smile
L
Loreta13 30842
2009-07-26 21:34 Loreta13
Gal kas žinote apie "maisto džiovintuvus", jei tik juos taip galima juos pavadinti.
Valgiau vytintą žvėrieną - nerealiai skanu.
Primena basturma.
Taip pat vaišino ir vytintais ešeriais.
Na nemėgstu tokių žuvų (matyt parduotuvėse parduodamų smarvė netinka) , bet buvo nerealiai skanu.
Nebuvo jokių pašalinių skonių ir kvapų.
Tiesiog tvarkingai džiovinta žuvis.
Gal kas turite tokius vytintuvus smile
Gal galite pasidalint patirtim - kur pirkt, kas geriau, kaip veikia smile
Z
zaika 3663
2009-07-27 08:54 zaika
[/quote]
Kaip paprastą karpį ruošt smile Nepatinka man tokios žuvys - labai daug ašakų :)[/quote]

aš jį supjaustau plonom ( apie 1 cm riekelėm), tada tą riekelę dar per pusę (per ašaką atskiriu), iškepu paprastai su žuvies prieskoniais, tada atskirai iškepu daug žiedais supjaustytų svogūnų (svogūnai man kažkaip tik prie karpio eina) ir tada su virtom bulvėm arba duona. toks mano paprastas receptas, bet pati mylimiausia žuvis smile
Elste Elste 27356
2009-07-27 09:04 Elste 2011-09-11 06-21

zaika rašė: aš jį supjaustau plonom ( apie 1 cm riekelėm), tada tą riekelę dar per pusę (per ašaką atskiriu), iškepu paprastai su žuvies prieskoniais, tada atskirai iškepu daug žiedais supjaustytų svogūnų (svogūnai man kažkaip tik prie karpio eina) ir tada su virtom bulvėm arba duona. toks mano paprastas receptas, bet pati mylimiausia žuvis smile


man tai skaniausia žuvis - mėsa smile
O šiaip iš žuvų tai tik Jūros lydeką. Nei ašakų, nei nieko, va taip va išsikepu paprastai, kartais su svogūnų žiedeliais ir viskas. smile

O tą karpių šeimos Margajį plačiakaktį tai patroškinom su morkom ir svogūnais grietinės ir sviesto padaže. Bet... man tai nepatiko. Turbūt todėl, kad iš viso karpių nemėgstu ir aplamai jokių šviežių žuvų.
Elste Elste 27356
2009-07-27 09:18 Elste
kažkada vaikystėje, vartydama mamos žurnalus ir norėdama, kažko skanaus pavalgyt, radau tokį receptą "Prahos omletas". Tai ir dabar dažnai pasikepu ir durkai praždžiau, kai nori labai greitai ir skaniai pavalgyt smile

įmuši į "bliuduką" tris kiaušinius, šaukštą cukraus, išmaišyti viską, tada maždaug trys šaukštai miltų ir išmaišyti tokią tirštą tešlą. Visą tą tešlą suversti į riebaluotą pakaitintą keptuvę, per visą keptuvę pilnai toks didelis, storas blynas ir kepamas iš abiejų pusių kol gražiai paruduoja. Tada išverti jį į lėkštę, aptepi bet kokia uogiene ir valgai.
Laabai tinka vaikams, kai grįžta iš mokyklos ir nori ką greitai perkasti, ar pati kada iš darbo parlėkus "ant greičio" užvalgai.
Greita, paprasta, skanu smile
Rizelmine Rizelmine 810
2009-07-27 19:22 Rizelmine
Na va, pakankinau truputį...
VAMZDELIŲ TORTAS

250 g. grietinės
150 g. sviesto
2 stiklinės miltų
iš šitų produktų suminkyti tešlą. Sviestą aš ištirpinu puode ant ugnies. Miltų gali tekti dėti ir daugiau (jei skysta grietinė bus). Suminkius tešlą palaikyti šaldytuve apie valandą.
Iš tiek tešlos turėtų išeiti 18-20 vamzdelių. juos bus paprasčiau padaryti taip. Padalinkit tešlą į dvi dalis. Imkit vieną galį pavoliokit...na panašiai kaip virtinukams ir supjaustykit į 9 gabaliukus. Iš kiekvieno iškočiokit kvadratelį į kurį dėkite įdarą ir suvyniokit. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje kol paruduos.
ĮDARAS
Kiek dariau geriausiai tinka džiovinti abrikosai. Juos užplikykite verdančiu vandeniu ir palaikykite kol suminkštės.

Ui kiek daug rašymo.

tada imat Rududu indelį ir 150 sviesto(ištirpinat) suplakat su mikseriu. klojat vamzdelius apipilat kremu, vėl klojat vamzdelius apipilat kremu.

Na rodos viskas. Ai dar ogytėm apibarstot. O jei darysit žiemą dėkite spanguoles. Labai tinka.
Sėkmės visom, kas bandys.
Rolanda Rolanda 6896
2009-07-27 19:37 Rolanda
Tu - auksas ! smile
Ryt ir išmėginsiu !
Rizelmine Rizelmine 810
2009-07-27 20:12 Rizelmine 2011-09-11 06-22

Rolanda rašė: Tu - auksas ! smile
Ryt ir išmėginsiu !

Jau nebepjausi smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui