Kulinariniai receptai

I
IlonaD 6943
2009-12-07 14:54 IlonaD 2011-09-11 06-31

dianaaa rašė: Neatidaro, man patį receptuką nukopijuokit ir įdėkit smile Prašau


Trumpai
Patartina naudoti šviežias daržoves, nors skanu ir su marinuotom...

Paruošimas
Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome mėsos prieskoniais, prieskoninėmis žolelėmis pagal skonį. Pjaustome juostelėmis paprikas, cukinijas kubeliais, pomidorus riekelėmis ir porus griežinėliais. Visas daržoves sluoksniuojame ant mėsos, ant porų dedame pjaustytą fermentinį sūrį, kad padengtų visas daržoves. Kepame orkaitėje apie 35 minutes. Skanaus :)

Skanaus!
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-07 15:08 Elvusia 2011-09-11 06-31

IlonaD rašė:
Trumpai
Patartina naudoti šviežias daržoves, nors skanu ir su marinuotom...

Na, va iškepiau.
Truputį pakoregavau sudėtį.
Sumečiau šaldytas daržoves ir ne mėsos gabalėlius, o faršą ištiesiau skardoje.
Tuoj ragausim :)
Prašom :)
I
IlonaD 6943
2009-12-07 15:09 IlonaD 2011-09-11 06-31

Elvusia rašė:
Tuoj ragausim :)
Prašom :)


Labai gražiai atrodo, skanaus !
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-07 15:14 Elvusia 2011-09-11 06-31

IlonaD rašė:
Labai gražiai atrodo, skanaus !

Ačiū, neblogai gavosi.
Ir, žinokit, su faršu viskas gerai.
Sultingas.
Rekomenduoju :)
Arba atvažiuokit.
Matėt, kokią skardą užvarvolinau :)))))))
Pusę išsidalinom, bet žinau, kad už valandžiukės vėl šeima sukiosis virtuvėje. Tai damuš :)
astuleee astuleee 3445
2009-12-07 15:18 astuleee 2011-09-11 06-31

Amanda rašė:

Dywo rašė: Turiu kiaulienos faršo. Kotletai - skanu, bet jau kaip ir pabodę. Ką siūlot?


Darau tokį greituminį troškinį. Maždaug kokios 6 bulvės, supjaustytos kubeliais ir pavirtos kokias 5-10 min. Tuo metu faršas keptuvėje pakepinams su norimais prieskoniais. Sumaišom bulves su faršu, pora šaukštų grietinės, ant viršaus sūrio tarkuoto ir į įkaitintą orkaitę. Po pusvalandžio valgom su raugintais agurkėliais, labai skanu.


Savaitgalį gaminau, super. Šeimynai labai patiko. Tik dar dėjau morkų. Bet man šiek tiek nesiderino sūris. Kitą kartą nedėsiu. Jaučiu dar labai tiktų ir grybukai kokie.
nite nite 1116
2009-12-07 15:42 nite 2011-09-11 06-31

Elvusia rašė: Tuoj ragausim :)
Prašom :)

Elvusia, turbūt nemaža armija jūsų šeimoje, skardelė tokia ohoho, labai skaniai atrodo smile
Elvusia Elvusia 19998
2009-12-07 15:58 Elvusia
Na, mes penkiese :)
R
Ritacka 961
2009-12-08 08:09 Ritacka 2011-09-11 06-31

Elste rašė:

dzine rašė:

Ritacka rašė: Va čia tai skaniai atrodo...

mama.lt/show-recipe/1890/Darzoves-su-m...


Skanu ir yra smile savaitgali gaminau, tai dideliausia kepimo forma buvo greitai patvarkyta ir uzsakyta,kad dazniau iskepciau smile ech, tikrai skanu buvo....

ale gi tikrai kaip skaniai atrodo. Mh.... reiks pabandyt smile


Įdomu tik, kokioje temperatūroje kepasi šitas gardumynas?... 200 laipsnių?
dzine dzine 142
2009-12-08 08:19 dzine
Aš kepiau 200 laipsnių, 30 min.Tik man ta temperatūra nelabai svarbu buvo,nes pries tai mėsytę keptuvėj buvau apkepus, tai temperatūros reikėjo tik daržovėm po sūriu sušusti.Niam niam smile
R
Ritacka 961
2009-12-08 09:02 Ritacka
Tai šaunu. Savaitgalį ir ašen pabandysiu. smile
dianaaa dianaaa 1637
2009-12-08 09:22 dianaaa
O bulvės atskirai?
M
manila 625
2009-12-08 14:45 manila
zinau, kad cia jau rase, ieskau, bet nerandu, kada galima raugti kopustus, kokia menulio faze turi buti?
Laimuks Laimuks 611
2009-12-08 14:47 Laimuks
Delčia smile
V
Vandeja 47
2009-12-08 14:49 Vandeja 2011-09-11 06-31

manila rašė: zinau, kad cia jau rase, ieskau, bet nerandu, kada galima raugti kopustus, kokia menulio faze turi buti?

Kai turiu laiko, tai ir raugiu smile
A
Alina55 11024
2009-12-08 14:50 Alina55 2011-09-11 06-31

manila rašė: ...kada galima raugti kopustus, kokia menulio faze turi buti?

Girdėjau per radiją:
Greitam naudojimui - per pilnatį.
Ilgam naudojimui - jauno pabaigoje.
gyvenimas.delfi.lt/cooking/article.php?id=11115237
astuleee astuleee 3445
2009-12-08 14:54 astuleee
Jaunatis smile
urtele urtele 13511
2009-12-08 18:36 urtele 2011-09-11 06-31

Alina55 rašė: Girdėjau per radiją:
Greitam naudojimui - per pilnatį.
Ilgam naudojimui - jauno pabaigoje.
gyvenimas.delfi.lt/cooking/article.php?id=11115237
Nežinau tų rašytų taisyklių, bet kiek žinau iš senų žmonių kopūstus "deda" per delčią, geriau 3-4 dieną. Žodžiu šis penktadienis, šeštadienis -pats tas. smile
urtele urtele 13511
2009-12-08 19:29 urtele
Gal kas žiūrėjot šeštadienį ryte per LTV Kelmickaitės laidą, ten bitininkė iš Šiaulių rodė kaip iškepti greitus sausainiukus. Taip gražiai šaukšteliu dėjo ir paskui kepė, kol paruduos.Nespėjau užsirašyti recepte proporcijų, bet labai skaniai atrodė. Kiek pamenu ruginiai miltai, sviestas, avižų dribsniai 1 stiklinė, kokoso drožlės- 1 stiklinė, kepimo milteliai, cukrus-1,5 stiklinės smile
2009-12-08 19:39 vvirginija1 2011-09-11 06-31

urtele rašė: , bet kiek žinau iš senų žmonių kopūstus "deda" per delčią, geriau 3-4 dieną.
Ir dar, jei kopūstai dedami delčios pradžioje tai būna minkšti, jei delčios pabaigoje - tai kieti, traškūs...
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui