Elste rašė: O kokie jie - tie morkų blynai???
aš tai kepu tarkuotų bulvių blynus ir į juos įtarkuoju morkų - man skanu
Na, recepto tiksliai nepamenu, bet labai panašus kaip Elvusia sakė. Sutarkuoji stambiai morkas, įpili pasukų, tikriausiai kiaušų bei miltų. Dar ten parašyta, kad labai tinka rūgštesnį obuolį įtarkuoti, arba su imbieru...
O bulvinius blynus ir ašen labai mėgstu ir dar morkų bei svogūno į tarkavimo mašinkę įbruku... Bet pastaruoju metu, kažkokias lievas bulves vis pataikau nusipirkti, blynai kokie tai ištižę, cepelinai ir nesusilipdo kaip reikalas. O ir virtos jos būna kažkokios šlapios ir sunkiai verda... O aš labai mėgstu kai bulvės sukrenta, ir kuo labiau sukritusių, subyrėjusių bulvikių, tai visas išgraibau iš puodo (Ypatingai prie šaltibarščių.... mmm...
)