Kulinariniai receptai

L
Loreta13 30842
2010-06-26 21:41 Loreta13 2011-09-11 06-51

vvirginija1 rašė: tikrai niam niam niam.. Tik vietoj grietinės pyliau grietinėlę ir miltų nedėjau.
Gyvenime nesu į grybus miltų dėjusi :))
Net nesugalvočiau.
O čia jie kam smile
2010-06-26 21:43 vvirginija1 2011-09-11 06-51

Loreta13 rašė:
O čia jie kam smile
Kad sutirštintų :)) Čia kaip ir į padažą. Bet į grybus aš irgi nededu
Loreta Loreta 28574
2010-06-26 21:44 Loreta
Aš nedaug, tik vos vos miltų dedu. Kad padažiukas tirštesnis būtų.
L
Loreta13 30842
2010-06-26 21:45 Loreta13 2011-09-11 06-51

vvirginija1 rašė: net nepagalvojau kad galima nevirtus iškart kepti
Jei kada pabandysite baravykiukus pakept sviestuke su svogūniuku, nuomonę pakeisite :))
Loreta Loreta 28574
2010-06-26 21:48 Loreta
Mes baravykų galvas nepjaustytas kepam. Jetau, kaip skanu
2010-06-26 21:48 vvirginija1
Kažkur skaičiau Rainio patarimą į uogienę įdėti apelsino, bet neužsifiksavo į kokią... ar ne į braškių? sakė labai skonį pagerina.Kaip tik kokią tai dieną ruošiuosi virti uogienę...
2010-06-26 21:50 vvirginija1 2011-09-11 06-51

Loreta13 rašė: Jei kada pabandysite baravykiukus pakept sviestuke su svogūniuku, nuomonę pakeisite :))
Na apie baravykus tai taip, labai skanu, o apie kitus tai tikrai nepagalvojau.. :))
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-26 21:57 Elvusia 2011-09-11 06-51

vvirginija1 rašė: Kažkur skaičiau Rainio patarimą į uogienę įdėti apelsino,


Rainis rašė:
Labai skani braškių uogienė gaunasi, kai į ją verdant įpjaustomi apelsinai su visom žievelėm ir sėklelėm.
2010-06-26 21:59 vvirginija1 2011-09-11 06-51

Elvusia rašė: Labai skani braškių uogienė gaunasi, kai į ją verdant įpjaustomi apelsinai su visom žievelėm ir sėklelėm.
Sakau kad kažkur varpai skambėjo...ačiū :))
L
Loreta13 30842
2010-06-26 22:06 Loreta13
Sako, kad jau mėlynių "maru" :))
Labai didelės ir daug...
Tess Tess 20234
2010-06-26 22:08 Tess
O kiek laiko kepti? smile

Mėlynių yra. Labai daug prekiauja pakėlei. smile
L
Loreta13 30842
2010-06-26 22:09 Loreta13 2011-09-11 06-51

Tess rašė: O kiek laiko kepti? smile
Priklauso nuo to, kaip mėgstate :))
Ar paskrudusius.
Ar šlapius "varliukus" :))
Tess Tess 20234
2010-06-26 22:10 Tess
Svarbiausia neapsinuodyti smile
L
Loreta13 30842
2010-06-26 22:12 Loreta13 2011-09-11 06-51

Tess rašė: Svarbiausia neapsinuodyti smile
Kaip rašiau, įprastais grybais apsinuodyti neįmanoma.
Bandėte apsinuodyti pievagrybiais smile
Ar pavyko smile
Tarkime, ūmėdė, rusiškai vadinama "syrajieška".
Turbūt žinote, ką tai reiškia :))
Elvusia Elvusia 19998
2010-06-26 22:20 Elvusia
Salotos su žaliais grybais.
Gaminau su pievagrybiais. Manu, galima pamėginti ir du kitokiais grybčikais:
Grybai
Krabų lazdelės
Majonezas
Krapai

Išbandyta
Skanu

(Loreta13, pataisykite foto akimirkos temoje)
Jos nerodo
L
Loreta13 30842
2010-06-26 22:31 Loreta13 2011-09-11 06-51

Elvusia rašė: pataisykite foto akimirkos temoje)
Jos nerodo
Nemoku kitaip :))
Tess Tess 20234
2010-06-26 22:39 Tess
Labai skaniai gavosi. Ačiū smile
Galėčiau visą keptuvę suėsti, bet nakčiai negerai.
2010-06-26 23:03 vvirginija1 2011-09-11 06-51

Tess rašė:
Galėčiau visą keptuvę suėsti, bet nakčiai negerai.
Geriau pasilikite rytojui, nes grybai sunkiai virškinamas maistas smile
volgadon volgadon 4395
2010-06-27 21:51 volgadon
http://gotovim-doma.ru/
Gal ir žinot, bet čia labai normalūs receptai. Ir produktų pavadinimai žinomi.Ir paveiksliukas yra.
Aradija Aradija 10365
2010-06-27 22:16 Aradija 2011-09-11 06-51

Loreta13 rašė:
Bandėte apsinuodyti pievagrybiais smile

tikrai bandziau - tik pievagrybiu padazo prie kepsnio uzsipyliau - sesuo dare pati maciau kaip gamino taip skaniai pasirode - paskui puse nakties lovoje raiciausiai - net galvojau eiti miegoti i vonia smile
taip pat ir baravykais yra pasitaike apsinuodyti smile fui negaliu pakesti grybu ir ju kvapo, nu nepriima ju mano skrandis nors tu ka smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui