Kulinariniai receptai

Rolanda Rolanda 6896
2010-08-18 09:41 Rolanda
Nuraminai smile Jau pamaniau, kad gyveni darbe! smile
Elste Elste 27356
2010-08-18 09:48 Elste 2011-09-11 06-55

Rolanda rašė: Nuraminai smile Jau pamaniau, kad gyveni darbe! smile

ne ne ne, visada laiku į darbą, ir iš darbo.
Nepainioju privačių ir darbo interesų smile smile
I
IlonaD 6943
2010-08-18 09:53 IlonaD
Elste, buvai teisi smile
Kai pasakiau ūkininkui, kas noriu 1kg varškės pasidaryti, tas pasikrapštė pakaušį ir sako: "nuuu, tai aš čia tau pieno kokį bidoniuką tada atvešiu" smile smile
Elste Elste 27356
2010-08-18 09:58 Elste 2011-09-11 06-55

IlonaD rašė: Elste, buvai teisi smile
Kai pasakiau ūkininkui, kas noriu 1kg varškės pasidaryti, tas pasikrapštė pakaušį ir sako: "nuuu, tai aš čia tau pieno kokį bidoniuką tada atvešiu" smile smile

va va smile
tai tegul veža cielus du smile (ir ne bidoniukus kokius (po 2 l), o bidonus bent kur 15 litrų telpa.
juk reikia dar šiaip pieno, dar grietinės nugraibyti, dar varškės sūriui rūgpienio pasilikti, lydytą jeigu darysi, tai dar ir sviesto susimušti...
žinai smile Tu gal visą karvę pasiskolink porei dienų smile smile smile
I
IlonaD 6943
2010-08-18 10:01 IlonaD 2011-09-11 06-55

Elste rašė: žinai smile Tu gal visą karvę pasiskolink porei dienų smile smile smile


smile smile smile
K
Karena 111
2010-08-18 10:05 Karena 2011-09-11 06-55

Petronele rašė: Pabandykit tokį pyragą. Su varške ir obuoliais, labai gaivus - pats tas vasarą, o ir obuoliukų jam dabar jau pilni sodai.


Labas rytas,
labai skanus pyragas turetu iseit, tik paaiskinkit koks ten per tas pudingas... neteko dar susidurt su tokiu stebuklu smile smile
obuoliu jau daug prikritusiu, tai is ju isspaustos ubuoliu sultys ten tinka?
atsuprasau uz durnus klausimus... kadangi orkaites siuo metu neturiu o toks pyragas tikras lobis butu... smile
Elvusia Elvusia 19998
2010-08-18 10:08 Elvusia 2011-09-11 06-55

Karena rašė:
labai skanus pyragas turetu iseit, tik paaiskinkit koks ten per tas pudingas...

Pudingo galima nusipirkti. Būna įvairių skonių maišeliuose.
Bet aš patariu jį pasigaminti :)
Pudingo pagrindas - krakmolas. Gaminam labai tirštą kisielių, kurį galėtume pjaustyti ir turime pudingą :)
K
Karena 111
2010-08-18 10:13 Karena
pasirodo viskas taip labai paprasta smile
tada tikrai pati issivirsiu smile dekoju uz paaiskinima smile
dianaaa dianaaa 1637
2010-08-18 13:06 dianaaa
Kažkur čia buvo cukinijų apkepas,o cukinijas smulkiai tarkuoti ar per burokinę tarką?
blackgate blackgate 3815
2010-08-18 13:34 blackgate 2011-09-11 06-55

dianaaa rašė: Kažkur čia buvo cukinijų apkepas,o cukinijas smulkiai tarkuoti ar per burokinę tarką?

Taip, per burokinę.
Bandžiau tą cukinijų apkepą, gavosi tikrai skanus. Dėkui už receptą.
dianaaa dianaaa 1637
2010-08-20 10:11 dianaaa
Vakar bandžiau cukinijų apkepą, labai patiko
Elste Elste 27356
2010-08-20 10:36 Elste 2011-09-11 06-55

dianaaa rašė: Vakar bandžiau cukinijų apkepą, labai patiko

o kur tas apkepo receptas?
gal galite įmesti ar nuorodą įdėti? smile smile
U
upss 1600
2010-08-20 10:43 upss 2011-09-11 06-55
Elste, skanaus :)


Amrita rašė: Iš interneto platybių, bet išbandytas ir žiauriai skanus Cukinijų apkepas.
500 g. cukinijos
130 g kumpio (dėjau k/r Aukštaičių kepsnį, bet skaičiau, kad buvo išbandyta ir su morkom vietoj kumpio)
1 svogūnas
75 g fermentinio sūrio
3/4 puodelio miltų
4 kiaušiniai
1 a.š. kepimo miltelių
1/3 puodelio aliejaus.
pipirų, druskos pagal skonį
Svogūną pakepinti keptuvėje kartu su smulkiai supjaustytu kumpiu. Kol jie atšals, reikia burokine tarka sutarkuoti cukiniją, nupilti susidariusį skystį. Tada sudėti miltus, kepimo miltelius, prieskonius, sutarkuoti sūrį, išplaktus kiaušinius, supilti aliejų. Viską gerai išmaišyti ir kepti 45 min. 180 laipsnių temperatūroje. Turi gražiai apskrusti. Prieš valgant, leisti kokias 5 min. pastovėti. Skanaus.
Elste Elste 27356
2010-08-20 11:09 Elste 2011-09-11 06-55

upss rašė: Elste, skanaus :)



Laaaabas, Upss, seniai matyta


dėkui, išbandysiu smile
2010-08-20 11:22 vvirginija1
O aš išbandžiau Elstės varškės pyragą. Tik vietoj persiko gabaliukų pertepiau su juodųjų serbentų uogiene. Skanuuu...... smile
Elste Elste 27356
2010-08-20 11:25 Elste 2011-09-11 06-55

vvirginija1 rašė: O aš išbandžiau Elstės varškės pyragą. Tik vietoj persiko gabaliukų pertepiau su juodųjų serbentų uogiene. Skanuuu...... smile

vat ir man tokia mintis buvo kilus, pabandyt gal su uogiene smile
2010-08-20 11:28 vvirginija1 2011-09-11 06-55

Elste rašė: vat ir man tokia mintis buvo kilus, pabandyt gal su uogiene smile
Jo, gavosi toks saldrūgštis. O šiaip pati varškės masė man biškelį per daug saldoka, gal sekantį kartą kondensuoto pieno daugiau nulaižyti reikėtų... smile
A
Amrita 895
2010-08-20 11:31 Amrita 2011-09-11 06-55

blackgate rašė:
Bandžiau tą cukinijų apkepą, gavosi tikrai skanus. Dėkui už receptą.


Džiaugiuosi, kad patiko smile
Elste Elste 27356
2010-08-20 11:33 Elste 2011-09-11 06-55

vvirginija1 rašė:

Elste rašė: vat ir man tokia mintis buvo kilus, pabandyt gal su uogiene smile
Jo, gavosi toks saldrūgštis. O šiaip pati varškės masė man biškelį per daug saldoka, gal sekantį kartą kondensuoto pieno daugiau nulaižyti reikėtų... smile

matyt, per mažai nukabinai smile
arba į biskvitinę tešlą mažiau cukraus dėti smile
Elste Elste 27356
2010-08-20 11:47 Elste 2011-09-11 06-55

Amrita rašė:

blackgate rašė:
Bandžiau tą cukinijų apkepą, gavosi tikrai skanus. Dėkui už receptą.


Džiaugiuosi, kad patiko smile


aš tai dabar tą receptą atsispausdinusi ir paskaičiusi, laukiu nesulaukiu darbo pabaigos, taip noriu išsikepti, negaliuuuu. Sėdžiu pilna burna seilių, gerai kad pietūs tuoj smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui