Ir dar obuolių sūrio receptėlis. Kas ten labai norėjo. Tai va, mano mama darydavo labai paprastai:
Išverda obuolienę ir pavirina, kad kuo tamsesnė ruduma gautųsi ,nes obuolienė yra šviesiai ruda, o reikia, kad tamsiai būtų.

ir tada dar įberia šviežiai pjaustytų obuolių į tą obuolienę ir dar paverda, kad tie balti gabaliukai truputį apvirtų. Reiškias vaizdas tokis, kas rudoje masėje randasi baltų gabalėlių. Ir visą tą masę į sūrmaišį. Na, ten jau kaip paprastam sūriui, reikia jį nuvarvinti ir paslėgti. ir viskas. O kad jis ilgiau laikytųsi, na, kai pasidarai kelius sūrio gabaliukus. Kai jis nuvarva ir susispaudžia, tada ir laikydavo ant radiatoriaus, kaip ir padžiovina, tuomet jis būna toks kietas - graužiamas arba tamposi.

Skanu, o jei norisi, kad būtų paprastas ir minkštas, tai tiesiog po spaudimo ir valgai.
Na, jei kas supratot ką aš čia prirašiau, tai šaunu.