parašysiu dar vieną,bet čia recepto laurai ne man

O fantazija jūsų .Pasakysiu tika pagrindus.Kažko šiandien į kulinariją patraukę-berods penktadienis
Tai va
1 2,5 kg nuluptų pomidorų( reikia apie 2,8 neluptų.Įdėti į verdantį vandenį 1-2 minutėms,tada į šaltą.labai gerai nusilupa)
2 juos sumalti ,sublenderiuoti.
3 0,5 -07 kg viso kito.Va čia yra jūsų fantazija.Aš visada imu apie 300 g česnako,ir paskui paprikos,pipirų,baklažano,cukinijos gabaliukai( l gražiai atrodo) svogūno-visko apie 500 g. viską susmulkinti
4.Pomidorus virti 30 min ant mažos ugnies,kartais pamaišant.Po to sudėti visus kitus dalykus ir virti dar 10 min.
5.sudėti 400 g cukraus,2 šaukštai druskos,pipirų ,žalumynų pagal skonį.Virti dar 5 min
6.100 -150 ml acto ir 2 šaukštai krakmolo supilat ir 2 minutės.
Abejoju ar po to kas nors norėsit pirktinio pomidorų padažo

Lygiai taip pat galima pasidaryti naminės adžikos,tik ten jau dedu morkos,agurko ir BŪTINAI -VISKĄ ŽALIUS PERMALTI SU MĖSMALE.tada gaunasi toks smulkiais gabaliukais.Kaip bebandžiau-nei blenderis,nei tarkos,(kombaino dar neturiu

)taip gerai nepadaro