dianaaa rašė: Taigi reikės: 4 kg nevirtų burokėlių, 1 kg pomidorų, 1 kg svogūnų, 0,5 kg paprikų, 200 g česnako, 200 g cukraus, 2 valg.š druskos, 200 g acto 9 proc. , 0,5 l aliejaus. Nevirtus burokėlius sutarkuoti kuo stambesne tarka, pomidorus supjaustyti kubeliais (arba galima dėti pomidorų padažo), paprikas supjaustyti kubeliais, svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti, viską sudėti į puodą, išspausti česnakus, sudėti druską, cukrų, supilti aliejų ir troškinti apie 1,5 val. Prieš baigiant supilti actą. Pastaba: burokėlius reikia kuo stambiau sutarkuoti, nes kitaip ištiš kol 1,5 val. troškinsis
Nu labai skanu žinokit, gavosi 12 puslitriukų
labai didelis kiekis.
Kaip čia išskaičiuot kokiam vienam puslitriukui (nu litrukui daugiausia)