Kulinariniai receptai

Elste Elste 27356
2010-09-16 16:00 Elste 2011-09-11 06-57

Tininga rašė:

Elste rašė: Kaip čia išskaičiuot kokiam vienam puslitriukui (nu litrukui daugiausia) smile

Elste, ir tu dar klausi tokių keistų klausimų? smile Viską padalini iš 6 ir gausi savo litruką smile

sakai smile tai pvz. česnako man reikės 33,3 g.
jetau, ar tik nesigau kaip su manų koše... smile smile
agiedre agiedre 3007
2010-09-16 16:13 agiedre
o kas ten su manų koše buvo? smile
A
Alina55 11024
2010-09-16 16:15 Alina55 2011-09-11 06-57

Elvusia rašė: .

urtele rašė: Vienam litrui pieno
reikia 268 g. manų kruopų.
volgadon volgadon 4395
2010-09-16 16:20 volgadon
O jei 0,270 kg., jau viskas vylivai na...?
Elste Elste 27356
2010-09-16 16:27 Elste 2011-09-11 06-57

volgadon rašė: O jei 0,270 kg., jau viskas vylivai na...?

taip. nes tiesiog nevalgoma bus smile
volgadon volgadon 4395
2010-09-16 16:30 volgadon
Velnias, reiks pirktis tiksliasnes svarstykles. Nes su bezmėnu čia nelabai prasisuksiu.
Elste Elste 27356
2010-09-16 16:32 Elste 2011-09-11 06-57

volgadon rašė: Velnias, reiks pirktis tiksliasnes svarstykles. Nes su bezmėnu čia nelabai prasisuksiu.

kokios dar svarstyklės??? smile beri ant žemės, griūni ant pilvo ir skaičiuoji po kruopą smile
Ilona buvo parašiusi metodą, kaip tai daryti, kad gautųsi 268 g
I
IlonaD 6943
2010-09-16 19:19 IlonaD 2011-09-11 06-57
Volgadon, jei norite skanios košės, kruopas matuokite tik taip ir ne kitaip:


IlonaD rašė:
Siūlau taip: paimti 1 kg pakelį manų kruopų. Suskaičiuoti kruopas, tarkime, gaunate dydį X. Tada Dydį X dalinate iš 1000g, gausite vienos kruopos svorį, tarkime dydį Y. |Tuomet 268g. dalinate iš dydžio Y, gausite, kiek vnt. kruopų jums reikės. Belieka suskaičiuoti kruopas, ir į puodą. Paprasta...
volgadon volgadon 4395
2010-09-16 21:38 volgadon
Na jau ne.Iš bado aš mirt nenoriu ir dar prie kruopų.Aš sversiu.Paskui dar sviesto įdėsiu, vidurin lėkštės, o iš kraštų braškių uogienės taip gražiai. Tik nesakykit nieko blogo apie kalorijas.
Prie to pačio: buvau pas dėdę vasarą, atnešė lašinių paragauti.Valgom, ateina dėdienė ir sako, ką tu čia lašiniais vaišini, nesveika.O jis atsako, kodėl nesveika, taigi balta mėsa.Pati sveikiausia.
Elvusia Elvusia 19998
2010-09-16 21:43 Elvusia
Baikit nervint čia su tais ėdesiais smile
Taip neturiu laiko gaminti. Per pertraukėles tarp darbų atsiverčiu paskaitinėt, o jūs čia sūrius gaminat, burokus konservuojat. Bliamba, net manų košės išsivirėt...
Nespėju seilių ryti...
I
IlonaD 6943
2010-09-16 21:47 IlonaD 2011-09-11 06-57

Elvusia rašė: Baikit nervint čia su tais ėdesiais smile
Taip neturiu laiko gaminti. Per pertraukėles tarp darbų atsiverčiu paskaitinėt, o jūs čia sūrius gaminat, burokus konservuojat. Bliamba, net manų košės išsivirėt...
Nespėju seilių ryti...


Elvusia, nesinervuok, smile , nenoriu ant skaudamos vietos minti, bet pasimarinuok antytę, prikimšk ją pakepintų morkų su daug česnako (man tai skaniausias įdaras) ir į orkaitę. Laiko daug neužtrunka ir skanu nerealiai. Dar po antimi pridedu bulvių, jos ten anties riebaluose išsitroškina. Kaloriga, bet skanu.
urtele urtele 13511
2010-09-16 22:55 urtele 2011-09-11 06-57

Elvusia rašė: Baikit nervint čia su tais ėdesiais smile
Negi daugiau jokių temų nerandi, tik "Kulinariniai receptai"? smile Gal tikėjaisi čia rasti PVM, ar GPM naujovių? smile Netikiu smile
Elste Elste 27356
2010-09-17 08:04 Elste 2011-09-11 06-57

volgadon rašė: Prie to pačio: buvau pas dėdę vasarą, atnešė lašinių paragauti.Valgom, ateina dėdienė ir sako, ką tu čia lašiniais vaišini, nesveika.O jis atsako, kodėl nesveika, taigi balta mėsa.Pati sveikiausia.

Būtent - lašiniai patys sveikiausi. Tai ne kumpiai, dešros, skilandžiai, šoninės ir visokie kitokie mėsgaliai.
amadina22 amadina22 19757
2010-09-17 08:11 amadina22
---
Elste Elste 27356
2010-09-17 08:14 Elste 2011-09-11 06-57


lašiniai ir praeities produktas smile už tai seneliai ir sveiki būdavo ir ilgai gyvendavo.
Bet tik ne tokie, kokie tam paveiklsiuke pavaizduoti. turi būti gryni, be jokio raumens smile
M
marte 430
2010-09-17 08:56 marte
pasakysiu ir aš jums vieną receptuką.Tai padažiukas prie mėsos,žuvies.Mano mama ir sūnus tai valgo sūriu ir juoda duona.
Tai va reikia slyvų,bet kokių.Tikrai viską darau iš akies,beje tą padažą sugalvojau pati ,tai ir normos "pagal skonį".Slyvas nuplaunu ir išimu kauliukus.Įdedu 1-2 aštrias paprikas (čia kaip kas mėgsta),Baklažanų (nebūtinai) Tada su mėsmale viską permalu.Galima ir su blenderiu,bet sunkiai odelės susitrina.Užkaičiu puode ir kokias 15-20 min verdu ant mažos ugnies.Kol verda slyvos nulupu 1-2 galvas česnako ir jį smulkiai sukapoju.Kai slyvos jau bus pavirę 15-20 min supilu česnaką ir paverdu dar kokias 5 min.Tada įdedu pipiro (malto) čiobrelio,baziliko,salierų (kokių tik turiu žalumynų smulkiai supjaustytų) ,cukraus (čia jau kaip mėgstat -rūgščiaau arba saldžiau.Man patinka toks saldžiarūgštis.tiesiog ragaukite)ir dar 5 min paverdu.Viskas .Dedu į stiklainius ,bet žiemos jie sulaukia sunkiai smile Buna ištisinės ekspedicijos į sandėliuką ir mano šeimyna jį valgo su viskuo smile
astuleee astuleee 3445
2010-09-17 09:59 astuleee
Na, skamba labai įspūdingai. Bet ir fantaziją žmonės turi. smile
agiedre agiedre 3007
2010-09-17 10:02 agiedre
labai ispūdingai smile , aš būtinai pasidarysiu smile
Elste Elste 27356
2010-09-17 10:09 Elste
taip ir gimsta skaniausių patiekalų receptai smile smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui