Elste rašė: liuxyte rašė: Elste rašė: liuxyte rašė: Tarp kitko ir biskvitus kepdavau su kondensuotu, laaaabai gardus gaunasi ir spalva šokoladinė
tai jau čia gerai padeginus tokia spalva ar rududu dėdavai??
normaliai kepdavau, kaip ir be kondensuoto ir nedėdavau rududu, tada jo net nebuvo, susluoksniudavau , gelsvą biskvitą ir kondensuotą , pertepus , puikus torčiukas
būdavo būdavao šokoladinė kondencovkė, tik gal ne Rududu vadindavos tada
gal tik kondensuotas pienas su kakava
taip, kakava ir kava su kondensuotu būdavo, bet aš kepdavau su baltu kondensuotu, pamėginkite, tikrai nesugadinsite .
Nepatingėjau paieškot recepto
1 ind. kondensuoto pieno, tada lyg 250 g būdavo
7 šaukštai miltų
2 kiaušiniai
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių(aš papildomai dar gesindavau, nekenčiu sodos skonio)
Viską gerai išmaišyti ir kepti kol paruduos
Kremas pertepimui :
4 stikl. grietinės(imdavau pirktinę), 1 stikl. cukraus, citrinos rūgštelės pagal skonį, 2 šaukštelius želatinos
ištirpintos 1 stiklinėje pieno , pabarstyti razinomis ar riešutais , aš dukrai darydavau su žemuogėmis