Elvusia rašė: Na, iš manęs pyragų kepėja tikrai nekokia :)
Gardus, bet truputį apačia pasmegus, sakyčiau. Nėra purumo.
Ir dar - įdėjau per mažai obuolių - sausokas.
Bet viską sudėlioja į vietas varškės sluoksnis ant viršaus.
Tiesiog šiandien kepiau pietums varškės apkepo ir liko išplaktos varškės su kondensuotu pienu.
Tai gražiai sukračiau ją ant obuolių.
Kabinant viską vienu kąsniu - labai skanu.
o man tai visai gerai gavosi ir skanus.
ir purus buvo, nu obuolių gal irgi pamažinau, reikėjo gal tikrai 5 dėti.
Bet va pagal receptą tai ko tai man ten miltų per daug gavosi, tai turėjau dar kiaušinių dadėti ir grietinės dar įmečiau.
(todėl dažniausiai pagal receptus ir nedarau, nes tie kiekiai kaip tai ne visada apskaičiuoti būna
)