Kulinariniai receptai

Elste Elste 27356
2011-07-25 10:47 Elste 2011-09-11 07-25

Petronele rašė:

Elste rašė: bet jeigu koks lenkiškas ir pieniškas, tai feeek smile

Iš kokio darysi tokios ir bus. smile

nu tai taip - jeigu pati darysi smile
bet va pažiūrėjus į paveiksliuką, tai manau, kad čia tas neskanus smile smile
vovere vovere 25997
2011-07-25 10:50 vovere
nerealu, reiks pabandyt, tik nepaskaičiau ten, o šokoladą kažin galima paprastai ištirpinti nusipirktą? ar reikia daryt?
Ingusia22 Ingusia22 2372
2011-07-25 11:13 Ingusia22
Dariausi ir aš savaitgalį tų kukurūzų, nu bet jau pridėjau tai grynai tiek kaip volgadon sakė, kiek įdėsi tiek ir rasi smile tiek ir radau, kad taip saldu smile dabar tik paskaičiau kiek elstė dėtų, aš įdėjau didelį pakį kukurūzų ir du pakelius (po 150 g) irisų, indelį kondensuoto pieno ir visą pakelį sviesto smile nu tai čia metams turėsiu, nes po du kukurūzus suvalgau tik iškart smile
Elste Elste 27356
2011-07-25 11:15 Elste 2011-09-11 07-25

Ingusia22 rašė: Dariausi ir aš savaitgalį tų kukurūzų, nu bet jau pridėjau tai grynai tiek kaip volgadon sakė, kiek įdėsi tiek ir rasi smile tiek ir radau, kad taip saldu smile dabar tik paskaičiau kiek elstė dėtų, aš įdėjau didelį pakį kukurūzų ir du pakelius (po 150 g) irisų, indelį kondensuoto pieno ir visą pakelį sviesto smile nu tai čia metams turėsiu, nes po du kukurūzus suvalgau tik iškart smile

smile smile smile padauginai ryškiai smile
kukurūzai ten vos vos peteplioti. Tada ir ne per saldu ir skanu smile
Ingusia22 Ingusia22 2372
2011-07-25 11:18 Ingusia22
Tai va, kad niekas neperspėjo, o ir to kukurūzų torto nei mačius neesu, kaip jis atrodyt turi smile Elste penktadienį jau galėjai pasakyt kiek ko dėtum smile
Elste Elste 27356
2011-07-25 11:21 Elste 2011-09-11 07-25

Ingusia22 rašė: Tai va, kad niekas neperspėjo, o ir to kukurūzų torto nei mačius neesu, kaip jis atrodyt turi smile Elste penktadienį jau galėjai pasakyt kiek ko dėtum smile

tai kad niekas tada neklausė smile aš čia viena ieškojau ir šūkaliojau smile
ale ir skanus buvo, jetau jetau smile

o atrodo panašiai kaip skrudėlynas būna sulipdytas. Nu ne toks sulipdytas briketas kaip parduotuvėse būna, toks tei feee, neperkau ir nevalgau, labai sladus, neskanus. smile
2011-07-25 11:33 vvirginija1
O kiek tą kondensovkę reikia pavirti, buvo rašoma lygtai kol irisai ištirps. Bet kažkaip galvoju kad turėtų patirštėti tas pienas, tai gal ilgiau reikia pavirti?
Elste Elste 27356
2011-07-25 11:38 Elste 2011-09-11 07-25

vvirginija1 rašė: O kiek tą kondensovkę reikia pavirti, buvo rašoma lygtai kol irisai ištirps. Bet kažkaip galvoju kad turėtų patirštėti tas pienas, tai gal ilgiau reikia pavirti?

kai į pyragus dedu, tai jis kaip tik suskystėja kai šildau smile iki virimo, neverdu jo, tik taip kad karštas būtų.
2011-07-25 11:42 vvirginija1 2011-09-11 07-25

Elste rašė:
kai į pyragus dedu, tai jis kaip tik suskystėja kai šildau smile
Matai, tu į pyragus dėdama dar spėji pašildyti? smile turiu omeny nespėji sulaižyti viso smile
Na o vafliams tepti tai aš verdu su visu neatidarytu indeliu, tai jis gaunasi toks tirštas, kietokas netgi, gaunasi karamelinis, bet man skaniau negu sutepus su tuo pirktiniu rududu ar kaip jis ten vadinasi
Elste Elste 27356
2011-07-25 11:47 Elste 2011-09-11 07-25

vvirginija1 rašė:

Elste rašė:
kai į pyragus dedu, tai jis kaip tik suskystėja kai šildau smile
Matai, tu į pyragus dėdama dar spėji pašildyti? smile turiu omeny nespėji sulaižyti viso smile
Na o vafliams tepti tai aš verdu su visu neatidarytu indeliu, tai jis gaunasi toks tirštas, kietokas netgi, gaunasi karamelinis, bet man skaniau negu sutepus su tuo pirktiniu rududu ar kaip jis ten vadinasi

tai aišku, kad skaniau smile kai tingiu šildyti, tai ir šiaip paprastai - atidarau ir supilu į masę vieotj cukraus. Kai keps orkaitėj tai ir sutirštės, ir pasikaramelizuos - kaip jau jis ten sugalvos smile smile
tiga tiga 2272
2011-07-25 12:00 tiga
mergaitės, praeitą šeštadienį netikėtai pamačiau kaip per laidą "Ryto suktinis" kaip rodę skaniai padaryti kalakuto kulšeles. Mačiau tik pačią pabaigą, bet turėtų būt fantastiškai skanu. gėda prisipažinti, bet nemoku susirasti internete tos laidos įrašo smile
Tininga Tininga 50021
2011-07-25 12:53 Tininga 2011-09-11 07-25

tiga rašė: mergaitės, praeitą šeštadienį netikėtai pamačiau kaip per laidą "Ryto suktinis" kaip rodę skaniai padaryti kalakuto kulšeles. Mačiau tik pačią pabaigą, bet turėtų būt fantastiškai skanu. gėda prisipažinti, bet nemoku susirasti internete tos laidos įrašo smile
Įrašai būna čia:
www.lrt.lt/archyvas/#
Bet Ryto suktinio ten nėra... Jie ne visas laidas ten kaupia kažkodėl.
I
IlonaD 6943
2011-08-06 20:26 IlonaD
Pasidalinsiu tokiu bais skaniu dalyku:

Maždaug lygiomis dalimis pasiruošiam
morkų
salierų (galima lapinių, galima šakninių)
porų
petražolių
česnakų
ir dar bile kokių prieskoninių žolių.

Viską sumaliau per mėsmalę, truputį padruskinau, sudėjau į stiklainius ir truputuką užpyliau aliejaus.

Nerealus prieskonių mišinys gaunasi - ir mėsyčių marinavimui, ir sriuboms, ir troškiniams.
Kvapas labai geras ir skonis geras, visas namas užkvimpa.
Praktiškai jokių kitokių prieskonių nebenaudoju.
vovere vovere 25997
2011-08-06 21:27 vovere
o kiek laiko galima laikyti šaldytuve?
I
IlonaD 6943
2011-08-06 21:30 IlonaD 2011-09-11 07-26

vovere rašė: o kiek laiko galima laikyti šaldytuve?


Nežinau, čia eksperimentinis bandymas. Bandysiu vieną stiklainiuką laikyti, kol supelys :), tada bus aišku.
vovere vovere 25997
2011-08-06 22:40 vovere
nu supratau smile
Elvusia Elvusia 19998
2011-08-06 23:15 Elvusia
Jei aliejaus įdėtum truputį daugiau, nei truputuką, galėtum šaldytuve išlaikyti ne mažiau 2 savaites :)
Ilgiau nemėginau :)
Tik aš nemalu, o smulkiai pjaustau.
L
Linda6 11854
2011-08-07 10:06 Linda6 2011-09-11 07-26

prosas rašė: Nu tyliu. Rankovėse vištas kepa.
Jūs dar kelnėse iškepkit ...


Loreta rašė: Ypač tinka vyrų kelnės - žąsies kaklui iškišti smile


Ieškodama receptų dar ir smagiai prisijuokiau.Gerai, kad chebra prie bajerio...
smile smile smile
Samajana Samajana 6091
2011-08-07 12:15 Samajana 2011-09-11 07-26

Linda6 rašė:

prosas rašė: Nu tyliu. Rankovėse vištas kepa.
Jūs dar kelnėse iškepkit ...


Loreta rašė: Ypač tinka vyrų kelnės - žąsies kaklui iškišti smile


... ir aš nežinojau.Paskaičiau ir aišku . Kepimo maišelis
leidžia paruošti sveikus ir žemo kaloringumo patiekalus nepridedant riebalų. Kepimo metu patiekalai išsaugo vitaminus
Bet beieškodamas radau skelbimą kur žmonės nori pirkti "krepšinio" rankoves. Kas čia per velnias...
vovere vovere 25997
2011-08-07 13:44 vovere
o kažin mišrainėms konservuot geriau tinka alyvuogių aliejus?
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui