tiga rašė: IlonaD, o kokį Jūs naudojate aliejų, nes nuo jo irgi daug kas priklauso.
ir dar nesuprantu-kaip su tais pomodorais. Juk iš jų iškart skystis eina. Jei nieko nekaitinat, tai kaip tada išsilaiko, negenda, nepelija
Mane šis Jūsų receptukas labai sužavėjo, nes tuo labiau, kad visko turiu iš savo daržo. Dar būkite kantri ir man išaiškinkite, kaip tos lygios dalys gaunasi, nes juk česnakų nepridėsi tiek kiek morkų, o salierų imate šaknis ar lapus?
1. Aliejų naudojų paprastą, saulėgrąžinį, jei tuo momentu turiu alyvuogių, naudoju jį, tik ne visi alyvuoginiai man patinka, kai kurių kvapas, tai fui.
2. Su pomidorais dar nedariau, bet man atrodo, juos tiesiog smulkiai supjaustyti ir įmaišyti
3. Lygios dalys - čia abstrakti sąvoka
, viską dedu "iš akies", ko tuo momentu prisirenku iš daržo :). Na, glėbiuką petražolių, panašų glėbiuką salierų, panašų glėbiuką porų. Česnako dedu kokias 5-6 nemažas galvas. Morkų net nežinau, malant vis įmaišau, kad jų matytųsi ir tiek.
Dabar malu salierų stiebus su lapais, nes galviniai dar maži kažkokie.
Vienžo, eksperimentuokite ir atrasite savo aukso vidurį :)
Dar galima kartu primalti kokio raudonėlio, baziliko - tikrai nepamaišys.