Kulinariniai receptai

Rolanda Rolanda 6896
2010-07-25 12:19 Rolanda
Prašau pabandyti ...............



Mалосольные огурцы быстрые в пакете...

оригинальный и быстрый рецепт!!!

1кг огурцов
1 столовая ложка соли без горки
3-4 зубчика чеснока (по желанию)
укроп,петрушка,листья хрена
2 полиэтиленовых пакета
Огурчики помыть, срезать кончики. Зелень мелко покрошить. Чеснок мелко порубить.
В полиэтиленовый пакет сложить огурчики, зелень, соль, чеснок.
Пакет завязать. Для герметичности лучше положить еще в один пакет. Все хорошо потрясти.
Через 4!!!часа огурцы готовы!!
Огурчики получаются вкусные и хрустящие, а главное быстро!
L
Loreta13 30842
2010-07-25 12:20 Loreta13 2011-09-11 06-53

vvirginija1 rašė: užpila net su šaltu vandeniu smile
Kai šitaip karšta, tiks ir šaltas vandenukas.
Kai oras vėsesnis ir noriu greitesnio rūgimo, užpilu verdančiu vandeniu.
Jei rasite ne tik česnako ir krapų, bet ir juodų serbentų, vyšnių ir krienų lapų, agurkėliai bus daug kvapnesni.
2010-07-25 12:28 vvirginija1
O ant kokio kiekio vandens kiek druskos dedat? nes dažnai nenutaikau.. smile
P
Panaikinta 4554
2010-07-25 12:30 Panaikinta 2011-09-11 06-53

vvirginija1 rašė: Priminkit mergaičiukės kaip užraugiat agurkus greitam vartojimui? kiek pamenu pernai buvo diskusija, ir lygtai užpila net su šaltu vandeniu smile
Naudojuosi šiuo receptu smile
giedrius-v.livejournal.com/46447.html
2010-07-25 12:30 vvirginija1 2011-09-11 06-53

Rolanda rašė: Prašau pabandyti ..
Rolanda, gal bandėt pati? nu toks neįprastas receptukas, bet gal tikrai skanu gaunasi?
Rolanda Rolanda 6896
2010-07-25 12:39 Rolanda
Nebandžiau, draugė atsiuntė el.paštu. ir nuotraukoj neblogai atrodo!... smile
Individas Individas 8613
2010-07-25 12:41 Individas 2011-09-11 06-53

vvirginija1 rašė: Priminkit mergaičiukės kaip užraugiat agurkus greitam vartojimui?

Nugi... Tiek laiko pragyvenai ir nežinai...
Geriau juos raugti su šimtu degtinės.
Tada imi agurką ir barstaisi druska.
Tik reikia atsargiai.
Jei druskinsi visa paviršių gausis "mnogasolnije".
Jei tik kraštelį- malasolnije. smile
2010-07-25 12:57 vvirginija1 2011-09-11 06-53

individas rašė: Geriau juos raugti su šimtu degtinės.
Ech ty...specialist... smile
Elste Elste 27293
2010-07-25 15:13 Elste 2011-09-11 06-53

Rolanda rašė: Nebandžiau, draugė atsiuntė el.paštu. ir nuotraukoj neblogai atrodo!... smile

manuo uošvienė raugia taip maišelyje ir deda į bidoną ir įleidžia į šulinį - būna skanūs ir kieti smile
Rolanda Rolanda 6896
2010-07-25 15:20 Rolanda
Dabar mąstau: bidoną nusipirksiu "Senukuose", o vat kur čia tarp daugiabučių šulinį išsikast reiks??? smile smile smile smile
Byla Byla 12118
2010-07-25 15:54 Byla 2011-09-11 06-53
Receptėlis iš "Vasara butelyje" (Šeimininkė):

Raudonųjų serbentų likeris

2kg raudonųjų serbentų, 4-5 serbentų lapai, litras degtinės, 800g cukraus, pusė litro vandens.
Uogas nuplaukite, pašalinkite vaiskočius, suberkite į didelį butelį kartu su lapais ir užpilkite degtine. Butelį uždarykite ir palaikykite saulėje 5-6 savaites. Antpilą nukoškite, supilkite tirštą sirupą, pagamintą iš cukraus ir vandens, išmaišykite, išpilstykite į švarius butelius ir sandariai uždarykite. Po 3-5 dienų likerį bus galima gerti .

Jei gamins individas, tai kažin ar sulauks to likerio ? smile smile
Rolanda Rolanda 6896
2010-07-25 16:13 Rolanda 2011-09-11 06-53
O man patiko: "palailkykite saulėje 5-6 savaite"! smile
A
Alina55 11024
2010-07-25 17:21 Alina55 2011-09-11 06-53

vvirginija1 rašė: Priminkit mergaičiukės kaip užraugiat agurkus greitam vartojimui? kiek pamenu pernai buvo diskusija, ir lygtai užpila net su šaltu vandeniu smile

Pernai metų diskusija:
tax.lt/postp659408.html
Byla Byla 12118
2010-07-25 21:21 Byla 2011-09-11 06-53

Rolanda rašė: O man patiko: "palailkykite saulėje 5-6 savaite"! smile

Tai kad "šeiminikėje" būtent taip ir parašyta. Ir man keista... smile Nu bet rimtam leidiny išspausdinta tai ir perrašiau ... smile
nite nite 1116
2010-07-29 09:46 nite
Parašykit šparaginių pupelių konservavimo receptą, dariau pernai , bet neatsimenu, o receptūros nerandu...Čia gi tiek šeimininkių smile smile smile smile smile
A
Amrita 895
2010-07-29 10:07 Amrita 2011-09-11 06-53

nite rašė: Parašykit šparaginių pupelių konservavimo receptą, dariau pernai , bet neatsimenu, o receptūros nerandu...Čia gi tiek šeimininkių smile smile smile smile smile

Aš šparagines pupeles supyliau į verdantį vandenį ir viriau kokias 6-7 min.(kol patapo valgomos). Tada sudejau į stiklainiukus ir užpyliau agurkų marinatu: 4 l vandens, po stiklinę 9 proc. acto, cukraus ir druskos, prieskoniai pagal skonį. Užsukau užsukamais dangteliais.
KJurate KJurate 6546
2010-07-29 11:21 KJurate 2011-09-11 06-53

Rolanda rašė: Prašau pabandyti ...............
Mалосольные огурцы быстрые в пакете...
оригинальный и быстрый рецепт!!!

kur aš buvau kai šis receptas buvo paskelbtas? gal duše ? smile sukišau agurkus į vandenį tradiciškai, juk galėjau eksperimento tvarka į e vandens į maišelį

Būtinai pabandysiu o ir foto apetitnai atrodo :)
edute edute 2671
2010-08-07 09:39 edute
Sveiki,
Vakar isbandziau nauja recepta sveciams smile
http://www.povarenok.ru/recipes/show/47449/
Dejau vistienos farsa, bet jis labai skystas, tai nenoredama prideti daug batono, miltu, "paaukojau" dali formos-neisejo labai apvalu. Kiaules farsas butu geriau, tik nemanau kad taip skanu ir pikantiska smile . Tesla naudojau Bemiele sluoksniuota, kur po du sulankstytus didelius lapus parduoda.
edute edute 2671
2010-08-07 09:43 edute
Siemet isbandziau nauja agurku marinavimo recepta. Ziaaaaauriai skanu :
I stiklainius pridedu zoliu, agurku (kai kur dejau ir cukinijos, sparaginiu pupeliu apvirtu), uzpilu uzvirtu sirupu ir stiklainius pakaitinu apie 15 min. Usio. Skonis dangiskas
Sirupas:
1 litras vandens
5 arb.sauksteliai druskos
15 arb.sauksteliu cukraus (vyrui saldoka, tai kitus dariau su 10 ar 12 sauksteliu)
80gramu acto
edute edute 2671
2010-08-07 09:50 edute
Na ir dar parasysiu savo skaniausia kopustu pamarinavimo recepta. Nezinau ar tinka ziemai, nes pas mus nesulaukia net 3 paru pasimarinavimo normos. Na, dar nuo kopustu priklauso. Mes tai turgelyje perkam labai traskius, sultingus is ukininko. Tie Lenkiski ar parduotuviniai labai kieti smile
3 kg kopusto
3 morkos tarkuotos
3 skilteles cesnako

Uzpilti uzvirtu sirupu:
3 saukstai druskos (be kaupo, nes bus per suru)
Po viena stikline aliejaus, cukraus ir acto (acto pilu apie 2/3 stiklines)

Sako, kad skaniausia po 3 paru marinavimosi, bet jei daznai maisyti, dar pamaigyti, tai geri ir po kokiu 6 valandu
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui