Elste rašė:
sviestas iš kažkios neaiškios iš Azijos atsivežamos emulsijos gaminamas, pieno milteliai tikrai dedami į pieną (gal ne visose pieninėse, bet...), sūriai (ypač tie lydyti) iš vis neaišku iš kokios masės gaminami. Tai jau tas kefyras tikrai papildomų visokių greito ruginimo chemikalų turi
Elste, aš nekalbu apie sviestą, sūrius ir kitus
pieno gaminius. Ledai tai tikrai iš miltelių daromi.
Yra daugybė "sūrio gaminių", tepiųjų riebalų mišinių, ir kitokių nesąmonių, kur ne tik miltelių, hidrinto aliejaus pridėta, bet ir dar nežinia ko. Čia jau reikia sudėtį skaityti, kaip
Soffy sako, ir rinktis.
Niekada neperku tokių mišinių.
Kalbu apie pieną, natūralų jogurtą ir kefyrą. Jie tikrai pas mus nėra blogi. Jų nedaro iš miltelių dėl to, kad
neapsimoka.