Misumi rašė:
O va mano tinginių balandėliai, tai kai į indą dedu sluoksniais pjaustytą kopūstą, morkas, mėsą, ryžius, svogūną, užpilu sultiniu, grietinės-pomidorų padažo mišiniu ir į orkaitę
Čia tikriems tinginiams, kurie nemėgsta terliotis su balandėlų vyniojimu
čia dar ne tikriems tinginiams, jeigudar ir orkaitėn reikia kišti:))
Aš darau paprasčiau - nes tikrai tingiu ten juos sukinėti:)))
atskirai verdu bulves, o kitam puode pripjaustau kopūstų, morkų, pridedu faršo, prieskonių visokių pribarstau, užpilu vandeniu paverdu šiek tiek, tada pridedu dar grietinės, tomato dar kelias minutes paverdu ir vsio. Uždengiu, pašunta ir paskui ant virtų bulvių užsipilu tą troškinį ir valgau su šaukštu. Skanu, greita ir labai gerai