Kulinariniai receptai

Petronele Petronele 18330
2011-12-06 14:20 Petronele

Cha-cha rašė:

Petronele rašė: Ne, ne, nekočiokit plonai, neskaniai gausis... Ir apskritai, nei jūs kepkit nei varkit... Aš iškepsiu galėsit nusipirkt

Valioooooooo... Aš pirmoji eilėje 5 nameliams smile

Jedrišt vai rogės, akys ant kaktos išlipo perskaičius. Dar gerai, kad ne dykai atiduot susiruošiau smile
S
Soffy 9075
2011-12-06 14:29 Soffy
Ta prasme įvertinti, kad deja, yra daug žmonių, kuriems pirktinis š... ar maistas ar daiktas visada atrodo kur kas gražesnis ir vertingesnis :(, bet tokiems, juk tokių širdingų dovanų ir nedovanoji:)?
Jei apsiriksi, tai pasimato iš karto :).
Petronele Petronele 18330
2011-12-06 14:46 Petronele

Soffy rašė: Jei apsiriksi, tai pasimato iš karto :).

Dabar prisiminiau kaip draugė man sakė: "tu nesuprasi, kad tave kabina net kai tau pasipirš". Tai ir šiuo atveju didelė tikimybė, kad aš nematau :))))
I
IlonaD 6943
2011-12-06 14:49 IlonaD
Sudedamąsias dalis jau išsikepiau (visi namai kvepia imbieru, cinamomu ir gvazdikėliais smile ).
Vakare lipdysiu :)
Aradija Aradija 10364
2011-12-06 15:48 Aradija
na kelk savo nameliu foto cia, ir recepta pagal kuri kepei irgi cia :) ir siaip kokias nors pastabas kad man tu paciu klaidu nebetektu kartoti :)
I
IlonaD 6943
2011-12-06 16:10 IlonaD
Neturiu kaip įkelti smile
Kai jau palipdysiu, parašysiu kaip sekėsi.
Receptas tai kaip medučio, tik po a.š. papildomai dėjau maltų kvapiųjų pipirų, cinamono, imbiero ir muskato.
S
Soffy 9075
2011-12-06 16:38 Soffy
Irgi gerai:), nesijauti apsigavęs:).

Petronele rašė: Dabar prisiminiau kaip draugė man sakė: "tu nesuprasi, kad tave kabina net kai tau pasipirš". Tai ir šiuo atveju didelė tikimybė, kad aš nematau :))))

klem klem 3973
2011-12-06 17:02 klem

Petronele rašė:

Soffy rašė: Jei apsiriksi, tai pasimato iš karto :).

Dabar prisiminiau kaip draugė man sakė: "tu nesuprasi, kad tave kabina net kai tau pasipirš". Tai ir šiuo atveju didelė tikimybė, kad aš nematau :))))
smile smile
I
IlonaD 6943
2011-12-06 19:27 IlonaD

Aradija rašė:
na kelk savo nameliu foto cia, ir recepta pagal kuri kepei irgi cia :) ir siaip kokias nors pastabas kad man tu paciu klaidu nebetektu kartoti :)


Papuošimui ir klijavimui dariau taip - kiaušinio baltymą plaki su cukraus pudra, kol gaunasi tinkamas reikalas.
Tai va, puošiau, klijavai, viskas super sulipo, pasipuošė, bais gražus tas namelis gavosi.
Antrąjam tą košę nudažiau rožine spalva su jupiu. Puošti tinka, bet klijuoja nekaip smile Nežinau ką tas jupis padarė, bet lipnumas kažkur dingo, tai antrasis namelis stovi toks kreivas, šleivas, įtariu tuoj sugrius.
vovere vovere 25997
2011-12-06 19:52 vovere
tai antrąjį namelį greit suvalgyk kad dingtų įkalčiai smile
S
Soffy 9075
2011-12-07 01:03 Soffy
Meduolinės dėžutės:), dar viena įdomi idėja dovanoms:). Į dėžutę galima pridėti naminių saldainių:).


http://www.povarenok.ru/recipes/show/54410/
astuleee astuleee 3445
2011-12-07 08:07 astuleee
O jetau, iš kur to laiko paimt visom grožybėm...
H
harpere 118
2011-12-07 09:11 harpere
Labas rytas kulinarės smile vakar su dukryte kepėm mielines bandeles su lašinukais, pagal čia skaitytą receptą. Kažkodėl tešla gavosi kieta... Gal miltų per daug įdėjom... Tačiau viską darėm pagal recepto rekomendacijas, tai gal nuo kažko kito priklauso tešlos konsistencija?
I
IlonaD 6943
2011-12-07 09:24 IlonaD
harpere,
aišku, yra tų receptų daug, bet tešlą (ypač mielinę) reikia jausti. Pakepkite dar kelis kartus, ir pajausite, kokia tešla yra tinkama.
Aš į mielinę miltų nebededu kai prie rankų limpa, o prie dubens kraštų nebelabai, tada prasideda intensyvus minkymas ant stalo (po truputį pasibarstant stalą miltais).
Aradija Aradija 10364
2011-12-07 09:27 Aradija
aš kiek pamenu dapyliau pieno į tešlą, be to jei ten buvo parašytas miltų kiekis stiklinėmis, tai šiaip senovinės stiklinės buvo po 200 ml., dabartinės po 250 ml - va čia ir skirtumas smile
beje piena pyliau į jau išmaišyta tešla nes ji man pasirodė per kieta, tad kitą karta pamegink irgi šiek tiek pripilti dar pieno ir perminkyti kol bu sminšktesnė. O iškepusias bandelias iškarto uždengti, nes per kelias valandas sukietėja (čia tau ne maximinės kur pora dienu gali išgulėti ir niekas nekietėja), aš uždarau arba į skardinę dėžę, arba sudedu į maišelį.
H
harpere 118
2011-12-07 09:32 harpere
Ačiū IlonaD už atsakymą. Tikriausiai, kaip sako, reikia "ranką atmušti" smile ir laikui bėgant pavyks iškepti tokias, kad galėsim pradėti masinę prekybą smile Šį(pirmąjį)kartą minkėm abi tikrai "intensyviai". Tiesa, iš pradžių labai lipo, bet po 10-15 minučių pastangų jau prie rankų nebelipo. Minkėm ne ant stalo, o puode.
H
harpere 118
2011-12-07 09:35 harpere
Aradija ten buvo parašyta gramais - tai viską svėrėm "gramas į gramą" svarstyklėmis. Mes į maišelius porcijom sudėjom smile -na taip reikėjo smile , nes daug norinčių paragauti buvo smile . Tai kažin ką ten per E deda į tas maximines bandeles, kad jos tokios lyg šilkinės?
ram-une ram-une 369
2011-12-07 11:36 ram-une
Kalėdų belaukiant.... :D

Tess Tess 20234
2011-12-07 11:41 Tess
Gal kas galėtu pasidalinti vištienos kepenėlių pašteto receptuku. smile
Rolf Rolf 17196
2011-12-07 11:42 Rolf

ram-une rašė:
Kalėdų belaukiant.... :D


Laaaaaabai skaniai atrodo. Šaunuolė smile
Net pavydžiu, kas moka tokius šedevrus gaminti smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui