Kulinariniai receptai

dianaaa dianaaa 1637
2012-03-09 09:35 dianaaa
Mergaitės iš tikro tai užsikabinau aš už tų tortų,nu patinka pats procesas,o piniginiu atžvilgiu tai tikrai neapsimoka(iš to neišgyvenčiau). Bet juk ne piniguose laimė....Svarbu geriau pati jaučiuosi,atsirado didesnis pasitikėjimas savimi,o tai maniau esu visai niekam tikusi... smile
Petronele Petronele 18330
2012-03-09 09:43 Petronele
Man šitas turbūt pats gražiausiais, ypač tie žiedlapiukai nukritę super atrodo smile
D
Dianyte 133
2012-03-09 09:50 Dianyte
Super torciukas, kaip jus tuos papuosius tokius grazius padarot?
ram-une ram-une 369
2012-03-09 09:51 ram-une
dianaaa, labai dailu ir puošnu... smile
dianaaa dianaaa 1637
2012-03-09 11:01 dianaaa

Dianyte rašė:
Super torciukas, kaip jus tuos papuosius tokius grazius padarot?

Širdutės su formelėm, gėlės su rankyčių pirštukais sulipentos smile
O
oriuss 211
2012-03-15 15:29 oriuss
Sveikos mielos šeimininkės,
Vis retkarčiais užsuku paskaitinėti jūsų receptų ir gerų idėjų, tačiau šį kartą jau norėjau parašyti jūsų gal galit pasidalinti sriubos receptukais. Norėčiau pasidaryti kokią nors įdomią ir skanią, bet nesudėtingą sriubą.
Aradija Aradija 10364
2012-03-15 15:41 Aradija
vajei o buna skaniu sriubu? ir dar netgi idomiu? smile idomi na nebent ta zuviene kur su deganciu pagaliu maiso, - kazkas idomaus bet paragauti negundo smile
amadina22 amadina22 19757
2012-03-15 15:56 amadina22
O aš labai mėgstu sriubas. Netirštas.
Daug labiau negu tortus ar pyragus.
Dėl skonio nesiginčijama :)
Aradija Aradija 10364
2012-03-15 16:08 Aradija
nu ir keistuoliu šiam pasauly buna smile
nors pala charčio Loretos13 kai valgiau visai patiko smile
Tininga Tininga 50021
2012-03-15 16:11 Tininga

Aradija rašė:
nu ir keistuoliu šiam pasauly buna smile
nors pala charčio Loretos13 kai valgiau visai patiko smile
Mano šeimyna jaučiu galėtų vien sriubomis maitintis. Aišku, jos turi būti rimtos, tirštos, o vyrai dar kalną sumuštinių užkandai pasidaro smile
O
oriuss 211
2012-03-15 16:11 oriuss
Na manau būna ir įdomių, t.y. nekasdieniškų sriubų, pvz.: su baklažanais, su krevetėmis, su bruknėmis ir kitokių. Norėčiau ką nors tokio išbandyti...
Petronele Petronele 18330
2012-03-15 16:24 Petronele

oriuss rašė:
Na manau būna ir įdomių, t.y. nekasdieniškų sriubų, pvz.: su baklažanais, su krevetėmis, su bruknėmis ir kitokių. Norėčiau ką nors tokio išbandyti...


Beata labai sriubas mėgsta, bandykit jos:
www.beatosvirtuve.lt/blog/recipe-categories/sriuba/
O dėl įdomumo galima duonines lėkštes išsikepti (tikiuosi rusiškai skaitot). Duonos lekstes.doc
volgadon volgadon 4395
2012-03-15 17:07 volgadon
Yra tokia įdomi, vadinasi uxa archijereiskaja, rasiu receptą parašysiu.
O
oriuss 211
2012-03-15 20:31 oriuss
Ačiū už pasiūlymus.
tiga tiga 2272
2012-03-16 08:54 tiga
Dabar tiksliai neprisimenu, bet atrodo Urtelei riekia dėkoti už kibinų receptą. Gaminau dukros gimtadieniui, visi buvo sužavėti ir juokėsi iš dukros, nes ta buvo kažkada sakiusi, kad jos mama tai nemoka gaminti kibinų... pasirodo moku ir labai skanius smile
urtele urtele 13511
2012-03-16 09:03 urtele

tiga rašė:
bet atrodo Urtelei riekia dėkoti už kibinų receptą.
Nee, dėkoti reikia Cha-chutei, tai ji tikras aukselis pastengė, kad mūsų šeimos nebadautų. smile Tiga, bet tavo sveikuolių sausainių receptas liuks, tau ačiū. smile
volgadon volgadon 4395
2012-03-16 09:48 volgadon
O tokią verdat.Man tai labai skani.Nuo senų laikų.
1 l pieno, 1 l vandens, 8 bulvės, sviesto, druskos pagal skonį.

Bulvės (pusė nurodyto kiekio) nuskutamos, sutarkuojamos ir nusunkiamos. Likusios bulvės nuskutamos, išverdamos, karštos pertrinamos per sietą ir sudedamos į tarkius. Iš masės daromi kukuliai, dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami 7-10 minučių. Įpilama pieno ir užverdama. Patiekiant paskaninama sviestu.
Tik aš virtų nededu.
volgadon volgadon 4395
2012-03-16 10:01 volgadon
Yxa:
1kd.smulkios šviežios žuvies, 1-2 svogūnai, petražolės šaknis, lauro lapai, pipiraqi, druska, morkos, bulvės, peletrūnas, bazilikas, 500 gr.žuvies file.
Žuvį virti iki visiško suvirimo.Perkošti, tada verdant ant mažos ugnies dėti svogūną, petražolės šaknį, lauro lapus, pipirus, druską, po 20 min.supjaustytas bulves ir morkas, peletrūną, baziliką.Po 5-7 min.dėti žuvies file(menkė, sterkas, upėtakis)virti kelias minutes.File t.b.ne per mažai.Prieš pabaigą 50 gr.degtinės.Ir leisti pastovėti 5 min.Vietoj degtinės galima sviesto įmesti.Man pvz.degtinė geriau atskirai.Paduoti užbėrus krapų ir svogūnų laiškų.
Petronele Petronele 18330
2012-03-16 10:12 Petronele

volgadon rašė: O tokią verdat.Man tai labai skani.Nuo senų laikų.

Močiutė panašią virdavo :)
amadina22 amadina22 19757
2012-03-19 11:06 amadina22
Margučių dažymas Marguciai.pdf
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui