Kulinariniai receptai

Elvusia Elvusia 19998
2012-03-19 13:48 Elvusia

amadina22 rašė:
Sveikinkit Juozus
day.lt/

Einu, savo katinui dešros atpjausiu :)
Elste Elste 27356
2012-03-19 13:55 Elste

Elvusia rašė:

amadina22 rašė:
Sveikinkit Juozus
day.lt/

Einu, savo katinui dešros atpjausiu :)

smile smile smile smile
tikrai, jis gi Juozapas, tai perduok jam linkėjimus vardadienio proga smile smile
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-19 13:59 Elvusia
Ok, perduosiu. Tik nebučiuosiu smile
Kažkaip nepatrauklus jis man šitam reikalui smile
Kaip laikaisi, Elste? Kaip tavo sveikatytė?
Elste Elste 27356
2012-03-19 14:03 Elste

Elvusia rašė:
Ok, perduosiu. Tik nebučiuosiu smile
Kažkaip nepatrauklus jis man šitam reikalui smile
Kaip laikaisi, Elste? Kaip tavo sveikatytė?

gerai, nebuciuok, tik tarpausį pakasyk smile

Ačiū, jau geriau jaučiuosi, jau smagiau darosi smile tikiu ir tikiuosi, kad pagerės visiškai smile
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-19 14:10 Elvusia
Tai smagu girdėt :)
Nepasiduok :)
Elste Elste 27356
2012-03-19 14:11 Elste

Elvusia rašė:
Tai smagu girdėt :)
Nepasiduok :)

Labai stengiuos, labai labai noriu būti sveika smile
KJurate KJurate 6546
2012-03-19 16:23 KJurate
Sveika sugrįžusi, džiaugiuosi, kad pavasaris pastatė tave ant kojų smile
Elste Elste 27356
2012-03-19 16:36 Elste

KJurate rašė:
Sveika sugrįžusi, džiaugiuosi, kad pavasaris pastatė tave ant kojų smile

Labas smile aga, anksčiau kažkaip nemėgdavau pavasarių, o dabar jaučiu tokį sveikatos sugrįžimą, net gera smile
Loreta Loreta 28574
2012-03-25 14:16 Loreta

Editux36 rašė:
Rekomenduoju savaitgaliui pasigaminti. Dieviškai skanu,tiesiog tirpsta burnoje, skonio neimanoma užmiršti. smile

pragarovirtuve.lt/spageciai-su-pievagrybiais-ir-sonine/782/

Labai apetitnas patiekalas, būtinai reikės išbandyti. Nors aš panašų dariau, tik ne su spagečiais. Dariau makaronų apkepą su visais šiais ingredientais.

Bet labiausiai norėčiau padaryti risotto. Ragavau kelių rūšių Venecijoj, tai žinokit, buvo dieviška, nieko panašaus iki tol nebuvau ragavusi. Nežinau, ar gausis, bet pabandyti verta.

www.youtube.com/watch?v=EgX3_3JYDFk
italianfood.about.com/od/tipstricks1/a/aa091697.htm
kotrynoslaboratorija.blogspot.com/2011/01/risotto-su-vistiena-ir...

Elvusia Elvusia 19998
2012-03-25 14:56 Elvusia

Loreta rašė:
Bet labiausiai norėčiau padaryti risotto.

Mėginau gaminti rizotą. Pirkau motulėje Maximoje jau gatavą ryžių mišinį.
Na, turbūt, kaip italai sunkiai pagamintų cepelinus, taip ir man nekažkas ten gavosi.
Na, bet vien dėl to, kad sumokėjau už tuos ryžius daug, teko suvalgyti.
Reikia labiau pasidomėti apie tuos ryžių mišinius ir jų gaminimo ypatumus :)
Loreta Loreta 28574
2012-03-25 15:07 Loreta

Elvusia rašė:
Na, turbūt, kaip italai sunkiai pagamintų cepelinus, taip ir man nekažkas ten gavosi.

Va būtent, kiekvienoj šaly yra maisto gaminimo tradicijos. Mes niekada nepadarysim taip, kaip padaro italai. Bet gal to ir nereikia, tegul gaunasi mūsiškai, gal bus dar skaniau.
Pavyzdžiui, italai kaip daro spagečius ar kitus makaronus... Jų makaronai su padažiuku (vadinamoji pasta) - visai neapetitnai atrodo. Bespalvis ir labai skystas tas padažiukas. Bet tai ir yra pati tikriausia itališka pasta. O man skaniau kad padažiukas būtų tirštesnis.
Bet risotto - tai kažkas tokio. Pirmiausiai labai atidžiai išsinagrinėsiu jo gaminimo ypatumus, tik po to bandysiu daryt.
Dalia29 Dalia29 12616
2012-03-25 17:58 Dalia29
O aš šiandien šonkauliukus kepiau pagal Beatos receptą.
Bt turiu ir savo, tai man mano skanesnis. O dukrai geriau Beatos patiko, nes sausesni šonkauliukai, ne tokie riebūs. Pagal save aš kepu ne ant grotelių, o blekoje.
Bet pagal Beatą labi gerai orkaitėje bulvės gaunasi. Prieš kepant ant šaukšto kiekvieną bulvę įpjaunu riekutėmis "kaip armoniką", na liuks. O ant šaukšto, kad būtų tik įpautos, o ne supjaustytos.
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-25 18:00 Elvusia

Dalia29 rašė:
Prieš kepant ant šaukšto kiekvieną bulvę įpjaunu riekutėmis "kaip armoniką", na liuks. O ant šaukšto, kad būtų tik įpautos, o ne supjaustytos.

Užsirašom.
Gera mintis :)
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-26 13:50 Elvusia
Labai nustebau, kad džiovintus vaisius pamirkyti juodoje arbatoje.
Įdomu, kodėl?
Ką tai duoda?


Petronele Petronele 18330
2012-03-26 15:05 Petronele

Elvusia rašė:
Labai nustebau, kad džiovintus vaisius pamirkyti juodoje arbatoje.
Įdomu, kodėl?
Ką tai duoda?

Nu gi skaniau taip smile
R
rimantas88 1131
2012-03-26 15:14 rimantas88

Elvusia rašė:
Labai nustebau, kad džiovintus vaisius pamirkyti juodoje arbatoje.
Įdomu, kodėl?
Ką tai duoda?





Na jeigu kas nors iš karto atrodo nesuprantama, tai labai gerai padeda suprasti priešingybės. Pavyzdžiui pagalvoji kaip būtų su vaisiais jei į šlapimą pamirkyti. Tik pagalvoji ir iš karto pasidaro, kodėl į arbatą.
Rimzy Rimzy 1205
2012-03-26 15:29 Rimzy

Elvusia rašė:
Labai nustebau, kad džiovintus vaisius pamirkyti juodoje arbatoje.
Įdomu, kodėl?
Ką tai duoda?
Galima mirkyti vandeny, galima sausam vyne, galima į konjaką pamirkyti, į romą. Visais atvejais džiovintas vaisius prisigers drėgmės, bus minkštesnis ir kiekvienu atveju turės savo skirtingą skonį.
Jei nepatinka arbata, rinkitės.
O galima ir visai nemirkyti smile
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-26 15:43 Elvusia
nesakiau, kad nepatinka. Tik nustebau, kad arbatoje :)
Mėginsim mirkyti.
dianaaa dianaaa 1637
2012-03-26 16:36 dianaaa
Paivairinsiu temą nuotrauka, tortas Rafaelo
Elvusia Elvusia 19998
2012-03-26 16:46 Elvusia

Luka_Paciolis rašė:
Manyčiau, kad juodoji arbata pasirinkta dėl jos savybės suteikti patiekalui įdomų skonį.Tiesiog juodoji arbata vaisiam suteiks stiprų skonį, nei sakykim žalioji arbata.

Prisiminiau: kažkada, seniai, mirkydavome juodoje arbatoje silkę. Tais laikais, kai dar nebūdavo file pirkti. Truputį pasikeisdavo spalva, bet skonis, iš tiesų, būdavo geras.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui