Dalia29 rašė:
Skonio tai skanūs, bet tokie nelabai fotogeniški...
Kepiau dvi dienas iš eilės bet iš tos pačios masės. Žodžiu pirmą dieną gavosi fotogeniški tik pastebėjau kad reikėtų tešlą biškelį ploniau iškočioti, būt skanesni. Liko tešlos tad kepiau ir antrą dieną, ir kas įdomiausia pastovėjusi tešla kažkokia kitokia pasidarė, įgavo savybę trauktis
Paplotėlius dariau tokio pačio dydžio bet jie išėjo mažesni, tiesiog mačiau kaip akyse tas palotėlis mažėja
Ir pradėjus kepti ta viršutinė paplotėlio dalis kažkaip susitraukė ir pusiau nuslydo, ir ta varškė liko ne viduje o pusiau viršuje. Na bet skonio tai nepagadino. Todėl dėl fotogeniškumo pirmą dieną jie gražiau atrodė. Vat tokia mano istorija su tais grietiniečiais. Viskas būt gerai na bet kaip man nepatinka su tom tešlom kočiotis