Kulinariniai receptai

edute edute 2671
2012-11-17 21:50 edute
edute edute 2671
2012-11-17 21:53 edute

jofky rašė:
Kol po biški lapnojam stragininą, pilvas užsimanė ko nors saldaus ir naujo. Taigi šnd į akis pakliuvo varškės sausainiai, šiaip pas mus jie būna pasagėlės formos, o šita forma man nežinoma. Bet tai ne esmė, svarbu skanu smile
Receptas labai lengvas:
200 gr varškės (ėmiau sausenės birios kad mažiau miltų reikėtų)
180 gr sviesto
Miltų apie 300 gr
Druskos truputį
Sodos truputį nugesintos šaukšte grietinės.
Viską suminkit. Plonai iškočioti. Su stikline išspausti skritulius. Vieną pusę pavalioti cukruje, perlenkti cukruota puse į vidų. Dar kartą vieną pusę į cukrų, vėl sulenkti cukrumi į vidų. Gautą trukampiuką vėl vieną pusę į cukrų ir į skardą. Kepti apie 170-180 C maždaug 20-25 min. Antroje partijoje dar ant sausainiukų užbarčiau cinamono smile


Ačiū už receptą. Šiandien kepiau. Skanu smile . Tik mastau, kad drskos tai visai nereikia
jofky jofky 3286
1 2012-11-18 10:12 jofky

edute rašė:

jofky rašė:
Kol po biški lapnojam stragininą, pilvas užsimanė ko nors saldaus ir naujo. Taigi šnd į akis pakliuvo varškės sausainiai, šiaip pas mus jie būna pasagėlės formos, o šita forma man nežinoma. Bet tai ne esmė, svarbu skanu smile
Receptas labai lengvas:
200 gr varškės (ėmiau sausenės birios kad mažiau miltų reikėtų)
180 gr sviesto
Miltų apie 300 gr
Druskos truputį
Sodos truputį nugesintos šaukšte grietinės.
Viską suminkit. Plonai iškočioti. Su stikline išspausti skritulius. Vieną pusę pavalioti cukruje, perlenkti cukruota puse į vidų. Dar kartą vieną pusę į cukrų, vėl sulenkti cukrumi į vidų. Gautą trukampiuką vėl vieną pusę į cukrų ir į skardą. Kepti apie 170-180 C maždaug 20-25 min. Antroje partijoje dar ant sausainiukų užbarčiau cinamono smile


Ačiū už receptą. Šiandien kepiau. Skanu smile . Tik mastau, kad drskos tai visai nereikia

Druskos visada reikia konditeriniams gaminiams (truputi), pagerina saldų skonį, taip mane mokino patyrę konditeriai smile
Aradija Aradija 10364
2012-11-18 13:43 Aradija
Ka gaminat kai skrandis buna jautrus? vis niekaip negaliu atsigauti smile ir jau baigiu išprotėti nuo galvojimo ka čia suvalgius ar nuo to nebus bloga smile o ir resursai riboti, i parduotuve nenueisi vis dar karantine uzdaryti smile
Aradija Aradija 10364
2012-11-18 13:59 Aradija
jo jo pieno dabar labiausiai ir vengiu smile
amadina22 amadina22 19757
1 2012-11-18 14:02 amadina22 2012-11-18 14-54
Vistienos sriuba su vermišeliais arba brokoliais
V
valiukas 304
1 2012-11-18 14:04 valiukas

Aradija rašė:
jo jo pieno dabar labiausiai ir vengiu smile
Tai virkit be pieno. Visais laikais mama kiek pamenu skrandį gydydavo avižinių kruopų sriuba, be pieno. Aišku, sakysit neskanu, bet geriau pakentėti dienikę kokią su tokiu maistu, ir po biškeli grįžti prie įprastinio maisto smile
Arba vištienos sriubikė su ryžiais
Elvusia Elvusia 19998
2012-11-18 14:45 Elvusia

Aradija rašė:
Ka gaminat kai skrandis buna jautrus? vis niekaip negaliu atsigauti smile ir jau baigiu išprotėti nuo galvojimo ka čia suvalgius ar nuo to nebus bloga smile o ir resursai riboti, i parduotuve nenueisi vis dar karantine uzdaryti smile

Košės košės ir dar kartą košės.
Miežininės, avižinės, perlinės, ryžių, sorų ir kitokių kruopų.
I
IlonaD 6943
2012-11-18 17:21 IlonaD
gyvenimas.delfi.lt/cooking/sokoladinis-pyragas-su...

Baisiai sudomino šis pyragas.
Daaaug šokolado + rududu, daaaaug kalorijų, turėtų būti velniškai skanu.
jofky jofky 3286
2012-11-18 18:28 jofky

IlonaD rašė:
gyvenimas.delfi.lt/cooking/sokoladinis-pyragas-su...
Baisiai sudomino šis pyragas.
Daaaug šokolado + rududu, daaaaug kalorijų, turėtų būti velniškai skanu.


Dar nemačiau neskanaus cholesterolio smile
ABA2 ABA2 1824
2012-11-18 23:27 ABA2
Dabar suprantu,kodėl Irutė pabalus smile
ABA2 ABA2 1824
2012-11-18 23:45 ABA2
Iš nuotraukos.Ankstesnės buvo nepabalusios.
volgadon volgadon 4395
2012-11-19 07:02 volgadon
O kaspinas valgomas?
1 2012-11-19 07:37 Voveruska01
o aš esu saldumynų nemėgėja, todėl jei ant stalo būtų šitos gėlės ir vienas Dianos tortų - neabejodama griebčiau tulpę smile
Aradija Aradija 10364
1 2012-11-19 16:00 Aradija
o man atrodo kad ten pikantiškos salotos o ne mocarela viduj smile
2 2012-11-19 17:46 Voveruska01 2012-11-19 17-53
kad jau pradėjom apie gėles ir tortus, tai aš kepiau štai tokį TORTĄ smile (man atrodo dar nerodžiau jums ;))

P.S. tortas-balandėlis
Elvusia Elvusia 19998
2012-11-19 18:14 Elvusia

Voveruska01 rašė:
P.S. tortas-balandėlis

Kepu tokį tortą tešloje. Tik labai ypatingiems svečiams.
1 2012-11-19 18:17 Voveruska01
Įdaras - viskas, kas naudojama balandėlių įdarui :) Dar džiovintų grybų dėjau. O ypatingi svečiai šiuo atveju buvom mes patys smile
2012-11-19 18:37 Voveruska01

Elvusia rašė:

Voveruska01 rašė:
P.S. tortas-balandėlis

Kepu tokį tortą tešloje. Tik labai ypatingiems svečiams.

O tešla kokia? Pirktinė sluoksniuota? Ar namų darbo?
Su ta pirktine tešla labai skaniai gaunasi pyragas su kopūstais
Elvusia Elvusia 19998
2012-11-19 18:44 Elvusia
Tešla: vanduo ir miltai.
Jos nevalgome.
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui