Kulinariniai receptai

2012-12-30 15:27 vvirginija1

vovere rašė:
blogai, kokie visi netaupūs smile smile
Mes Naujus dar sutiksim sočiai, su didelio kąsnio sumuštiniais, o vat po Naujų tai jau pagalvosim... smile
I
IlonaD 6943
2012-12-30 15:28 IlonaD

vvirginija1 rašė:

vovere rašė:
blogai, kokie visi netaupūs smile smile
Mes Naujus dar sutiksim sočiai, su didelio kąsnio sumuštiniais, o vat po Naujų tai jau pagalvosim... smile



Aš tai žąsį kepsiu. Va, susimarinavau, diidelė tokia, gražutė smile
3 2012-12-30 15:29 vvirginija1

IlonaD rašė:
Ai, dar krapštuku persmeik smile smile smile
Jo, būtinai šito nepamiršk. Kai suvalgys tą vieną kasnį tegul išsikrapšto dantis ir čiuožia namo smile
2012-12-30 15:31 Voveruska01
O aš užmarinavau vištą. Draugai, pas kuriuos švęsim - avienos kumpį, prismaigstytą rūkytų lašinukų smile Sakė kažkokių romanovų veislės ta aviena, turėtų būt skanu smile
urtele urtele 13511
2012-12-30 15:33 urtele

IlonaD rašė:
Va, susimarinavau, diidelė tokia, gražutė smile

Ex , stovi akyse Elvusios antys ant stogo, tokios fainos, storom liaškom. smile
vovere vovere 25997
2012-12-30 15:45 vovere

vvirginija1 rašė:

IlonaD rašė:
Ai, dar krapštuku persmeik smile smile smile
Jo, būtinai šito nepamiršk. Kai suvalgys tą vieną kasnį tegul išsikrapšto dantis ir čiuožia namo smile

sapnai du, jau seniai vieno kąsnio užkandžiai daromi be krapštukų smile smile
Elvusia Elvusia 19998
1 2012-12-30 15:48 Elvusia
Oi, apie antis smile
Anądien vyras išleido antis į kiemą.
Aš, kaip tik per virtuvės langą žiūriu. Matau, tik pakilo ant sparnų abidvi ir skrenda į prūdą. Prūdas nukastas, švarus. Ieško, kur tas vanduo... Plest iki kaklo į sniegą. Ką ten iki kaklo, pasinėrė sniege pakrantėj.
Nu negaliu. Tas skėsčioja rankom: ką dabar daryt.
O antinas, išlaikytas vias toks: krypu krypu, eis link prūdo ir nieko nesupranta, kodėl visur balta smile
Na, paskui ėjo maniškis gelbėt tas dvi storaleškes :))
Greit namo, greit į tvartuką smile
2012-12-30 15:52 Voveruska01
Vovere, ar neturit Beatos II knygos? Ten yra vieno kąsnio sumuštinukų. Jeigu ką, galiu nufotkint, gal niekas nenubaus už autorinių teisių pažeidimus smile
vovere vovere 25997
2012-12-30 15:56 vovere
nea neturiu, nelabai perku recepto knygų. bet jau susiradau, paieškosiu beatos svetainėj ten turbūt irgi bus
I
IlonaD 6943
5 2012-12-30 16:01 IlonaD

vovere rašė:

sapnai du, jau seniai vieno kąsnio užkandžiai daromi be krapštukų smile smile



Nu tu matai, kaip progresas sparčiai eina į priekį.
Gerai, kad Petruškevičius nebuvo į svečius užsukęs, būtų iš savo auksinių kojinių išvirtęs sumuštinukus su krapštukais pamatęs smile smile
2012-12-30 16:09 Voveruska01
Siunčiu foto :)
2012-12-30 16:11 Voveruska01
Nežinau kodėl aukštym kojom įsikėlė, bet suprasit :) Skanaus!
vovere vovere 25997
2012-12-30 16:14 vovere
ačiū Voveruska01 smile
Petronele Petronele 18331
8 2012-12-30 16:53 Petronele
Ne sumuštiniai, bet irgi užkandėlė, o ar vieno kąsnio, ar daugiau priklausys nuo to, kiek atsilauši :)

Sluoksniuotą tešlą aptepi faršu (paprieskoniuotu pagal savo skonį), susuki į vyniotinį ir dedi į šaldymo kamerą, kad sukietėtų ir lengviau ir gražiau susipjaustytų. Pjaustai 0,7-1 cm storio riekelėmis ir formuoji eglutę. Į mažuosius "pumpurėlius" aš sūrį įsukau ir dar alyvuogėm apdėliojau. Buvo skanu. Tiesa, tik vienas žmogus atspėjo, kad tai eglutė smile
I
IlonaD 6943
2012-12-30 16:57 IlonaD
Vau, koks grožis smile
urtele urtele 13511
1 2012-12-30 17:00 urtele

Petronele rašė:
Tiesa, tik vienas žmogus atspėjo, kad tai eglutė smile

Ot, tai besmegeniai buvo pas tave užsukę, kad net eglės nepastebėjo smile
Petronele Petronele 18331
2 2012-12-30 17:02 Petronele
Ai, kol neišgyrėt per daug, pasakysiu, kad šita foto tai ne mano. Bet mano eglė ne ką prastesnė buvo smile Tik valgytojai be fantazijos smile
vovere vovere 25997
2012-12-31 12:23 vovere
kas patars, darant kriušoną, ar vynuoges reikis pjaustyti? o šampaną iš art supilti? ar vėliau?
vovere vovere 25997
2012-12-31 13:11 vovere

vovere rašė:
kas patars, darant kriušoną, ar vynuoges reikis pjaustyti? o šampaną iš art supilti? ar vėliau?
smile
2012-12-31 15:50 Voveruska01
Vaisius reikėtų pjaustyti vien jau tam, kad jie iškleistų savo sultis ir kvapą į gėrimą. O šampanas man atrodo pilamas pabaigoje. Prieš tai vaisius smaišius su kokiu brendžiu, pagardinus (jei reikia) cukrum ar kokiais likeriais.

Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui