Kulinariniai receptai

vovere vovere 25997
1 2014-03-01 11:06 vovere
dar kausimas ar sutaupysi smile
jofky jofky 3286
2014-03-01 11:25 jofky

vovere rašė:
dar kausimas ar sutaupysi smile


Kodėl? Ilgai neieškojai, bet maždaug primečiau po kiek kiti pardavėjai parduoda tą patį smile
Plius iš Beta perkant pristatymo mokesčio nėra smile
vovere vovere 25997
2014-03-01 12:29 vovere
nu man pavyzdžiui reiktų važiuot į klaipėdą pasiimt smile papildomos išlaidos smile nesvarbu iš tikrųjų, variantas normalus smile
sonata600 sonata600 1534
2014-03-01 13:45 sonata600
Betoj pristatymo mokestis į namus yra 10 litų. Tiksliai žinau, tik ką sumokėjau už puodų rinkinio pristatymą.
jofky jofky 3286
1 2014-03-01 14:06 jofky

sonata600 rašė:
Betoj pristatymo mokestis į namus yra 10 litų. Tiksliai žinau, tik ką sumokėjau už puodų rinkinio pristatymą.


Nu nebent kažkur gyvenate kur nėra jų punkto smile Bet tada tuo atžvilgiu lygiosios smile
Aš kalbu apie tai, kad patiems pasiimti smile
Aš iš tų skupujų, jeigu reiktu pirkti, pirčiau iš Betos, o už 24 LT galima kavinėj pirkinį "aplaistyti" smile
jofky jofky 3286
3 2014-03-06 19:19 jofky
Na išbandžiau pilno grūdo kvietinius rupaus malimo miltus smile
Jeigu trumpai, tai patiko smile
Pastebėjimai:
1. Jie nėra tokie lipūs kaip mums įprasti kvietiniai miltai, todėl kepant trapios tešlos pyragą su varške dėjau puse tokių, pusę įprastų miltų.
2. Jeigu kepti lietinius vien iš pilno grūdo miltų, jie plyštantys, šiaip suvalgyti su uogiene liuks, su įdaru netiks visgi reikia vėl maišyti su įprastais miltai.
3. Mieliniai blynai su razinomis tik iš pilno grūdo miltų gavosi labai skanūs, dar tokių skanių niekomet nevalgiau.
4. Kepta žuvis pavoliota pilno grūdo miltuose man buvo skanesne nei įprastuose miltuose.
Tess Tess 20234
1 2014-03-07 10:24 Tess
Mieliniai blynai labai skanus su avižiniais dribsniais. smile
G
gumis 54
2014-03-07 12:30 gumis

Tess rašė:
Mieliniai blynai labai skanus su avižiniais dribsniais. smile


Įmeskit receptą. smile
Tess Tess 20234
1 2014-03-07 12:35 Tess
Mano šeimoje jie yra mėgstamiausi. smile Dar galima daryti ir su grikių dribsniais, tik pieno reikia daugiau.

Avižinių dribsnių sklindžiai

Ingredientai:
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė miltų
1.5 stiklinės vandens, pieno (sojų, ryžių ar kt.)
2.5 a. š. sausų mielių
1 v. š. cukraus
1/4 a. š. druskos
Aliejus kepimui

Paruošimas:
1. Visus sausus produktus: miltus, avižinius dribsnius, cukrų, druską, mieles sumaišome dideliame inde.
2. Vandenį ar pieną šiek tiek pašildome, pilame į miltų masę ir gerai išmaišome.
3. Uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu ir paliekame šiltoje vietoje, kol tešla padvigubės, pakils.
4. Kepame ant įkaitinto aliejaus dedant po šaukštą paruoštos tešlos.
tiga tiga 2272
2 2014-03-07 14:01 tiga
Aš merginos jums siūlau labai skanius duoniukus, kurie man labai patinka ir aš juos valgau su viskuo:su lašiša, varške, ir t.t. Valgau ir vienus, nes jie tarsi organizmo šluota. Taigi:
4 šaukštai kvietinių sėlenų,
8 šaukštai avižų sėlenų,
2 kiaušiniai,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
16 šaukštų jogurto natūralaus (aš naudoju 'Dobilas' be nieko ir dedu vieną indelį)
sėmenų sėklų, kmynų, truputis druskos
Viską užmaišau ir palieku kokią val kad pabrinktų. Turi būti tokio tirštumo, kad sunkokai nuo šaukšto nusiimtų. Tada ant kepimo popieriaus dedu su šaukštu ir kepu kol iškeps smile Na, pačios suprasite, nes į laikrodį nežiūriu, o vis paragauju. Jei paliksite ne maišelyje, tai jie padžius, jei maišelyje, tai bus minkštesni. man jie ir mano suaugusiems vaikams skanūs visokiausi
G
gumis 54
2014-03-07 14:07 gumis

Tess rašė:
Mano šeimoje jie yra mėgstamiausi. smile Dar galima daryti ir su grikių dribsniais, tik pieno reikia daugiau.

Avižinių dribsnių sklindžiai

Ingredientai:
1 stiklinė avižinių dribsnių
1 stiklinė miltų
1.5 stiklinės vandens, pieno (sojų, ryžių ar kt.)
2.5 a. š. sausų mielių
1 v. š. cukraus
1/4 a. š. druskos
Aliejus kepimui

Paruošimas:
1. Visus sausus produktus: miltus, avižinius dribsnius, cukrų, druską, mieles sumaišome dideliame inde.
2. Vandenį ar pieną šiek tiek pašildome, pilame į miltų masę ir gerai išmaišome.
3. Uždengiame maistine plėvele arba rankšluostėliu ir paliekame šiltoje vietoje, kol tešla padvigubės, pakils.
4. Kepame ant įkaitinto aliejaus dedant po šaukštą paruoštos tešlos.


2.5 a.š sausų mielių - čia tinka tos mielės, kur pakeliuose parduodamos?
Tess Tess 20234
2014-03-07 14:16 Tess
Taip.
F
Forti 582
7 2014-03-10 16:15 Forti
Na štai merginos, praėjusią savaitę darbinėje sferoje lodoriavau, bet viskam turiu paaiškinimą :) pirmąkart kepiau grybukų dvi kariuomenes ir pop'sus :) pasirodau smile
Byla Byla 12118
2014-03-10 16:22 Byla
Priminėte kaip močiutė mane savaitgaliais "pristatydavo" prie grybukų, kaštonų, gaidelių marginimo. smile Svarbiausia, kad neleisdavo nei vieno sulapnoti. smile
F
Forti 582
1 2014-03-10 16:35 Forti
smile o taip, čia pats "maloniausias" reikalas smile
urtele urtele 13511
2014-03-10 21:20 urtele
iš ko tie pops'ai padaryti? smile
F
Forti 582
2014-03-11 09:06 Forti

urtele rašė:
iš ko tie pops'ai padaryti? smile

na ten kepti pyragiukai apvalūs smile ar jūs recepto klausiat? smile
urtele urtele 13511
2014-03-11 09:26 urtele

Forti rašė:
ar jūs recepto klausiat? smile

Oi, ne smile , man jie per sudėtingi atrodo, labai gražūs, manau ne tik vaikų akis traukia smile
F
Forti 582
1 2014-03-11 11:40 Forti

urtele rašė:

Forti rašė:
ar jūs recepto klausiat? smile

Oi, ne smile , man jie per sudėtingi atrodo, labai gražūs, manau ne tik vaikų akis traukia smile

oj dėl gražumo tai perdedat, bet ačiū smile ai kaip pirmam blynui puse velnio smile nėra ten jie sudėtingi tikrai smile vaikams įdomu buvo, kad ant pagaliuko, o ne čiulpinukas smile šiaip daro dar tas vadinamas bulvytes ant pagaliukų, kur iš pyrago trupinių sumaišius su kažkuo sumaišius (nesidomėjau receptu), padaro burbuliuką ir po to šokolade mirko smile
jofky jofky 3286
2014-04-29 20:12 jofky
Ar yra bandžiusiu Kaneles kepti namie? Man tai jos dieviško skonio, manau teks pabandyti smile
www.google.lt/search?q=pyrag%C4%97lis+Kanel%C4%97&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NNxfU8-mFMPB7Aafg4CgBA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1440&bih=775
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui