Kulinariniai receptai

klem klem 3973
2007-07-08 12:07 klem 2011-09-11 05-27

irmoske rašė: Užtat manikiūras puikus smile

Kas jo, tai jo smile
lemone lemone 1159
2007-07-26 16:00 lemone
Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?
A
auslyte 141
2007-07-26 16:03 auslyte 2011-09-11 05-29

lemone rašė: Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?




O gal kas zinote kaip isviso skaniai pasidaryt sparaginiu pupeliu. atsimenu kazkada kazkur jas valgiau keptas tai buvo labai skanu, bet kaip jas pagaminti tai nemoku smile
N
nika21 917
2007-07-26 16:13 nika21
tik rusiskai smile
http://cooklib.net/preserv/cook/1408
http://supercook.ru/zz470-15.html
http://cooking.niv.ru/recept/food.pl?id=4517,11473&ws=/fasol/struchkovaya/marinovannaya.htm
http://koolinar.ru/base/viewrecipe/3173
A
Amanda 3804
2007-07-26 16:14 Amanda 2011-09-11 05-29

auslyte rašė:

lemone rašė: Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?




O gal kas zinote kaip isviso skaniai pasidaryt sparaginiu pupeliu. atsimenu kazkada kazkur jas valgiau keptas tai buvo labai skanu, bet kaip jas pagaminti tai nemoku smile


Darau labai paprastai, sūriam vandeny paverdu, gal kokias 5 min., o paskui i keptuvę, kepu svieste, pabarstydama prieskoniais, ir viskas. Vaikai dar mėgsta, kada dar džiuvėsiais pabarstau, bet man asmeniškai tai jų nereikia.
Gal kiti gamina kažkaip sudėtingiau ir skaniau, bet man yra skanu ir kas labai paprasta ir nesudėtinga. Skanaus.
A
auslyte 141
2007-07-26 16:19 auslyte
labai aciu, butinai reikes pabandyti
Tess Tess 20234
2007-07-26 16:20 Tess 2011-09-11 05-29

lemone rašė: Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?

Jeigu nepamečiau turiu namie marinuotų šparaginių pupelių receptą.
Paemiau iš brolio žmonos. Laaaabai jau skaniai jį viską konservuoja.
Vėliau parašysiu. smile

Amanda rašė:
Darau labai paprastai, sūriam vandeny paverdu, gal kokias 5 min., o paskui i keptuvę, kepu svieste, pabarstydama prieskoniais, ir viskas. Vaikai dar mėgsta, kada dar džiuvėsiais pabarstau, bet man asmeniškai tai jų nereikia.
Gal kiti gamina kažkaip sudėtingiau ir skaniau, bet man yra skanu ir kas labai paprasta ir nesudėtinga. Skanaus.

Aš darau dar paprasčiau. smile
Iš karto ant keptuvės. Kepu ant didelės ugnies. Prie iškeptų šparagų darau padažą: grietinė, česnakas ir universalus prieskoniai (Maggy arba kt.)
lemone lemone 1159
2007-07-26 16:22 lemone 2011-09-11 05-29

Tess rašė:

lemone rašė: Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?

Jeigu nepamečiau turiu namie marinuotų šparaginių pupelių receptą.
Paemiau iš brolio žmonos. Laaaabai jau skaniai jį viską konservuoja.
Vėliau parašysiu. smile


labai lauksiu Tess,
Privežė draugė iš kaimo daugybę tų pupelių,
nežinau ką su jomis daryt, neišmesi gi smile
J
jurao 1107
2007-07-26 16:23 jurao 2011-09-11 05-29

Amanda rašė:

auslyte rašė:

lemone rašė: Gal kas žino kur rasti šparaginių
pupelių konservavimo receptą?




O gal kas zinote kaip isviso skaniai pasidaryt sparaginiu pupeliu. atsimenu kazkada kazkur jas valgiau keptas tai buvo labai skanu, bet kaip jas pagaminti tai nemoku smile


Darau labai paprastai, sūriam vandeny paverdu, gal kokias 5 min., o paskui i keptuvę, kepu svieste, pabarstydama prieskoniais, ir viskas. Vaikai dar mėgsta, kada dar džiuvėsiais pabarstau, bet man asmeniškai tai jų nereikia.
Gal kiti gamina kažkaip sudėtingiau ir skaniau, bet man yra skanu ir kas labai paprasta ir nesudėtinga. Skanaus.


O aš dar su sutarkuotu fermentiniu sūriu apibarstau
A
Amanda 3804
2007-07-26 16:25 Amanda
Irgi variantas, taip dar nebuvau sugalvojusi, reikės pabandyti, ačiū.
Petronele Petronele 18330
2007-07-26 16:35 Petronele
O man iš vis niekad nekilo mintis jų valgyt :))
D
DaivaP 5451
2007-07-26 16:35 DaivaP
Ką mokat iš baklažanų?
Tess Tess 20234
2007-07-26 16:37 Tess 2011-09-11 05-29

DaivaP rašė: Ką mokat iš baklažanų?

Kepti, troškinti labai skanus.
A
Amanda 3804
2007-07-26 16:39 Amanda 2011-09-11 05-29

Petronele rašė: O man iš vis niekad nekilo mintis jų valgyt :))


ir kodėl gi taip? smile Neestetiškai atrodo ar kaip?
Petronele Petronele 18330
2007-07-26 16:43 Petronele 2011-09-11 05-29

Amanda rašė:

Petronele rašė: O man iš vis niekad nekilo mintis jų valgyt :))

ir kodėl gi taip? smile Neestetiškai atrodo ar kaip?

Paragaut nieks nepasiūlė, o pati pasigamint nesugalvojau :))
D
DaivaP 5451
2007-07-26 16:43 DaivaP 2011-09-11 05-29

Tess rašė: Kepti, troškinti labai skanus.

Prieš troškinimą ar reikia apkepti?

Man jie kažkaip perdaug prisigeria riebalų.
astuleee astuleee 3445
2007-07-26 16:44 astuleee
Supjaustai baklažaną riekelėmis, pridedi visokių prieskonių, (kaip kepsniams), ir ypatingai daug česnakų, tikrai daug smile . Tada užpilate marinatu su actu, cukrumi, druska. Padedatį šaldytuvą keliatui dienų, o paskui kepate aliejuje. Skanumėlis, žinoma, jei mėgstat česnakus.
R
Redita 215
2007-07-26 16:44 Redita
Paragaukit kinų restorane baklažanų žuvies skonio,labai originalus valgis.
Loreta Loreta 28574
2007-07-26 16:45 Loreta
Galima orkaitėje ir be riebalų kepti - skanu farširuoti.
D
DaivaP 5451
2007-07-26 16:48 DaivaP
O smile Orkaitėje man patinka - nereikia stovėti prie viryklės, sumeti viską, pažiūri teliką, po to išmi smile
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui