Įvairiausios dietos

F
Floira 96
2004-04-02 08:50 Floira 2011-09-11 03-23

Ajonda rašė: Žinai, svoris ir apimtys dažnai kinta skirtingu laiku. T.y. iš pradžiu nukrinta svoris, o po to jau apimtys ima keistis. Tuo tarpu, kintant apimtims , svoris lieka stabilus.
Nežianau niuansų šio proceso, bet kalbu iš asmeninės patirties smile


Tu visiskai teisi ,jauciuosi tai as puikiai po siu penkiu dienu, viduje didelis palengvejimas ir nuotaika gera, bet wa kad svoris kristu tai tikrai nejauciu,pagal kelnias sprendziu,bet tikiuosi gal........
IrenaR IrenaR 2858
2004-04-02 08:57 IrenaR
Na niekaip negalėčiau atimti iš savęs malonumo kas rytą pasisverti ir pamatyti, kad svarstyklės vis mažiau rodo smile Beveik suprantu, kaip panelės suserga anoreksija, nors man tas tikrai negresia.
Vakar norėjau nusipirkti IKI parduotuvėje sėlenų. Deja, radau užrašą "sėlenos" ir tuščią lentyną. Gal buhalterės iš tax-o subėgo ir išpirko?
F
Floira 96
2004-04-02 08:58 Floira
L

Jei turi faxsa tai parasyk , atfaksuosiu bet tik pirmadieni nes cia neturiu to aprasymo, nes ten ne tik sriuba, reik valgyti smile
F
Floira 96
2004-04-02 09:01 Floira
Irena, as kol nejausiu kad kelnes jau sukasi ant liemens tada jau lipsiu ant svarstikliu, bet kol to nejauciu tai nenoriu be reikalo nervuotis smile Selenas as vakar pirkau bet ne IKI o Maxsimoje.
R
Runa 22
2004-04-02 09:29 Runa
Dėl maisto nesuderinamumo testo. Atsinešiau bukletus, tai šiek tiek iš jų parašysiu.
Maisto nesuderinamumo testas - tai nauja maisto produktų nesuderinamumo tyrimų metodika. Paprasčiausiai paėmus kraujo mėginį išbandoma 110 maisto produktų, galinčių sukelti organizmo netoleranciją. Pagal testo rezultatus kiekvienam pacientui sudaroma speciali dieta.
Maisto produktai suskirstomi į keturis lygius. Jei maisto produktas nepriskiriamas prie jokio lygio, reiškia, kad jis jums tinka idealiai.
O lygiai yra keturi:
1 - produktas sukelia agregaciją (trombocitų susitelkimą, nepakenkdamas limfocitams);
2 - pažeista apie 1/3 kraujo ląstelių;
3 - pažeista 2/3 plazmos ląstelių (limfocitų)
4 - pažeista didžioji dalis limfocitų ir dalis eritrocitų.
Aš kai paskaičiau, tai net patikėti sunku. Gal pati sau galvoti, kad valgydama kokius grikius ar daržoves sau tik padedi, o jei tai nieko gero tau neduoda? Nes ne visos kruopos konkrečiai tau tinka.
R
Runa 22
2004-04-02 09:39 Runa
Dar šiek tiek iš bukleto "kraupios" informacijos.
Maisto nesuderinamumo simptomai
*Bendrieji simptomai
Nuovargis, skysčių kaupimasis, maišeliai po akimis, popietinis mieguistumas, blogas burnos kvapas, pagausėjęs prakaitavimas.
*Nervų sistema
Migrena, nerimas, depresija, irzlumas, atminties praradimas, nesugebėjimas susikaupti, svaigulys, karščiavimas.
*Širdies ir kraujagyslių sistema
Arterinio spaudimo pakitimas, pasmarkėjęs širdies plakimas, nenormalus širdies raumens susitraukimas, padidėjęs kraujo krešėjimas.
*Virškinamasis traktas
Pilvo pūtimas, pykinimas, pilvo skausmai ir traukuliai, gastritas, kolitas, vidurių veiklos sutrikimai (viduriavimas, vidurių užkietėjimas), raugėjimas, springimas, išeinamosios angos niežulys, hemorojus.
*Šlapinimosi ir lyties organai
Cistitai, šlapinimosi ir lyties organų uždegimai, priešmenstruzcinis sindromas.
*Raumenys ir kaulai
Raumenų traukuliai, spazmai, drebulys, raumenų nusilpimas, sąnarių skausmai, kritiška riešo sąnario būklė, artritas, raumenų sausgyslių uždegimai.
*Epidermis
Vietinis ir bendrasis niežulys, bėrimas, egzema, dermatitai, įvairūs odos pažeidimai, psoriazė.
*Estetiniai trūkumai
Celiulitas, antsvoris, nutukimas.
smile Gal ir ne viską iš šio bukleto reikia imti kaip už "gryną pinigą", bet manau, kad dalis tiesos čia tikrai yra.
F
Floira 96
2004-04-02 09:53 Floira
Runa,
Tu cia musu taip labai negazdink, nes paskui savaitgali bijosim isvis ka nors valgyt, gal ten kas nors ir gero yra parasyta tuose bukletuose smile
R
Runa 22
2004-04-02 09:59 Runa
Tiek to ir gero. smile Draugė gavo sudarytą dietą 8 savaitėm (čia jeigu norės "mesti" svorį). O jei nenori, tai valgyk tokius maisto produktus, kurie tinka būtent tau ir gerai jausies, organizmas pilnai pasisavins visas medžiagas, neterši žarnyno ir t.t.
Planuoju ir aš tokį testuką pasidaryti, tik aišku pinigėlį reiks pataupyti, nes nemažai kainuoja.
F
Floira 96
2004-04-02 10:16 Floira
Na taip kainele tai menesio atlygima reikia palikt ir gerai pagalvojus kai suzinosi ko tau negalima valgyti, nemanau kad visko galima atsisakyti,o dar jei pasirodys kad tai tavo megstami produktai smile taip kad reikia turbut gerai pagalvot pries darantis ta testa ar nebus pinigai ismesti i bala smile
A
Aukse 96
2004-04-02 10:21 Aukse 2011-09-11 03-23
Sveiki
Prisipažinsiu, kad aš irgi laikausi grikių dietos, tačiau pradėjau tik nuo trečiadienio, taigi šiandiena dar tik trečia diena..Na, aš esu tokia nekantri ir atsikėlusi rytą neištveriu nepasisvėrusi. Taigi, pirmos dienos rezultatai buvo tikrai džiuginantys smile net 1.5 kg!!! smile Vakar kažkaip lengva iškęsti jau nebuvo, kai reikėjo vyrui visokius kotletukus ir kitus skanius dalykėlius daryti, tačiau tikėdamamsi numesti tuos nereikalingus kilogramus ištvėriau smile Na, bet vakare aš išgėriau dar kefyro stiklinaitę ir arbatos..Alkio jausmas dingo kaipmat. Dabar galvoju, kad galbūt to daryti nereikėjo, nes galbūt būtent todėl šiandieną užlipusi ant svarstyklių labai nusivyliau smile Nenukritau ne gramo smile Bet žiūriu jūs čia kalbate, kad būna taip, jog nekrenta svoris, tačiau kinta apimtys? Nelabai įsivaizduoju kaip taip gali būti, bet tikiuosi, kad taip ir yra, nes nesinori nusivilti šia tokia stebuklinga pagal aprašymus dieta smile
Ištvermės visoms ir tikėkimės išsilaikysime! Kai žinosite rezultatus - būtinai praneškite. Labai įdomu kaip jums sekėsi ir ar svoris kitoms nukrito..[img][/img][img][/img][url][/url][ul][/ul]
R
Runa 22
2004-04-02 10:22 Runa
Pritariu, kad reikia gerai apgalvoti. Verta testą darytis tik tuo atveju, jei yra kokių rimtesnių sveikatos sutrikimų ir ateityje galvoji sveikai maitintis smile
Bet iš dalies, jei žinosi, kad iš visų aliejų tau labiausiai tinka koks pvz. kukurūzų, rapsų ar saulėgrąžų, tai kodėl būtent tokio ir nenaudoti. Bent jau žinosi, kad nieko blogo savo organizmui nedarai.
F
Floira 96
2004-04-02 10:37 Floira 2011-09-11 03-23

Runa rašė: Pritariu, kad reikia gerai apgalvoti. Verta testą darytis tik tuo atveju, jei yra kokių rimtesnių sveikatos sutrikimų ir ateityje galvoji sveikai maitintis smile
Bet iš dalies, jei žinosi, kad iš visų aliejų tau labiausiai tinka koks pvz. kukurūzų, rapsų ar saulėgrąžų, tai kodėl būtent tokio ir nenaudoti. Bent jau žinosi, kad nieko blogo savo organizmui nedarai.


Tai del aliejaus tai as pilnai sutinku, čia galima vartoti tokį kuris tau tinka, bet pavyzdžiui daržovės, vaisiai ir mesos produktai tai jau sunkiau.........
R
Runa 22
2004-04-02 10:46 Runa
Kiek atsimenu, draugei tiko bulves, paprastos baltos pupelės, iš mėsos kalakutiena. Maisto produktų, kurie būtų iš 4 klasės, praktiškai buvo tik vienetai. Dauguma buvo priskirti 1 ir 2 klasei.
Nemanau, kad suvalgius produktą priskirtą 1 klasei bus labai blogai. Manau, kad reikėtų riboti tik tuos produktus, kurie bus priskirti 3 ir 4 kl.
A
Ajonda 1057
2004-04-02 11:06 Ajonda
Nusišaučiau , sužinojus , kad man tinkamiausi tokie maisto produktai smile
D
DaivaP 5457
2004-04-02 11:35 DaivaP
Mano rajone visos masiškai pradėjo valgyti kažkokius miltukus "Moroznik" ar pan. Tipo E.Mildažytė nuo jų sulieknėjo. Gal kas bandėte ir kip sekėsi?
R
Runa 22
2004-04-02 11:53 Runa
Man iš to sąrašėlio bulvės labiausiai įstrigo, nes kiek esu skaičius, kad bulvės tukina ir t.t. ir pan. O čia pasirodo jai tiko.
O šiaip iš 110 maisto produktų tikrai dauguma bus tokių, kurie tiks. Manau, kad esmė šio testo ta, kad žinoti tuos maisto produktus, kurie visiškai netinka. Tuomet galima pareguliuoti valgiaraštį.
Aš irgi mėgstu visokius saldumynus, traškučius ir pan. Ir jei pasidaryčiau tokį testą tikrai nemanau, kad visam gyvenimui atsisakyčiu "netinkamų" produktų. Nebent kada gyvenime sveikata priverstų.
Pvz. mamos yra sutrikęs virškinimas, jau dabar negali visko valgyti. Tai, sakau, pasidaryk testą, bent žinosi, ką tavo skrandis priims gerai, o ko geriau atsisakyti.
A
alpha 2
2004-04-02 12:08 alpha
Galiu pasigirti: per 3 dienas ant grikių dietos numečiau 2 kg. Reikia testi toliau. Mano pažystama per 2 savaites numetė 7 kg su šią dietą.Geros dienos.
V
vyga 41
2004-04-02 12:36 vyga 2011-09-11 03-23

DaivaP rašė: Mano rajone visos masiškai pradėjo valgyti kažkokius miltukus "Moroznik" ar pan. Tipo E.Mildažytė nuo jų sulieknėjo. Gal kas bandėte ir kip sekėsi?

As vartoju tą "morozniką" jau 1 mėn,jis vartojamas organizmui valyti, bet man nuo jo arba nesidaro nieko,arba aš nejaučiu kaip tas mano organizmas valosi.
Nors pažįstama per 4-5 mėn numetė8- 10 kg, bet ji labai tikėjo, kad "moroznikas" jai padės, o kai aš netikiu (aš vistik tikiu, kad svarbiausia mažai valgyti arba nors periodiškai kokios dietos pasilaikyti), tai man nuo to morozniko nei vienas kilogramas nenukrito. O štai nuo grikių dietos jau 1,5 kg nutirpo per 3 dienas. Bet "morozniką" vartoju, nes jį reikia ilgai naudoti, beje reikia labai atsargiai dozuoti, didelėm dozėm tai rimtas nuodas (beje kaip ir bet koks vaistas:ar cheminis ar augalinis).
L
L 187
2004-04-02 12:37 L 2011-09-11 03-23
AČIU
smile Įdomu, aš ir tuos kursus baigiau, gal it ru?


Soffy rašė: "L" Neprisimeni knygos pavadinimo?
Мирзакарим Норбеков. "Опыт дурака, или ключ к прозрению"
http://medicinform.net/zog/norbekov/
F
Floira 96
2004-04-02 12:43 Floira
o as dabar savaitgalio maitinimuisi sedziu ir kolorijas skaiciuoju smile bijau kad nutrukus nuo grandines smile per daug neprisivalgyciau
Tu esi neprisijungęs vartotojas
Prisijungti arba registruotis
Tax.lt © 2002 - 2024, admin@tax.lt, Reklama tax.lt

Buhalterinės apskaitos sistema internete smulkiam ir vidutiniam verslui